Πέρσυ και προπερσυ τέτοιο καιρό πήγα στο Καναλάκι Πρεβέζης απο ακριβως αυτην την διαδρομη που αναφέρεις. Και μαντεψε τι άλλο........
ΑΥΡΙΟ
θα κάνω το ιδιο αλλα δεν ειναι σίγουρο αν θα παω με την μηχανη αυτη τη φορά.
Η διαδρομή απο Λαμία μέχρι Χαλκιόπουλιο ειναι απίστευτη..... μαγευτική θα ελεγα για αυτο την κάνω κάθε χρόνο. Πάντως για μπάνιο θα πηγαίνω στο Αλωνάκι και Σκάλα τα οποία ειναι λίγο πιο πάνω απο την Λουτσα. Θα ειμαι εκει όλη την εβδομάδα. τηλ 6946210939.
Μην ξεχάσεις να πιείς κανα καφεδάκι στο Καρπενήσι στην πλατεία, να ρίξεις μια βουτιά στον Ποταμό Μέγδοβα να δροσιστείς και φαγητό στο Κερασοχωρί η στην Βίνιανη.
Προσοχή μην μπερδευτείς μετα το Καλεσμένο. Να πάς προς Βίνιανη - Κερασοχώρι και όχι αριστερά κάτω προς Αγρίνιο (Αν και αυτη τη διαδρομή πρέπει να την κάνουμε καποια στιγμή γιατι εχω ακούσει ακόμα καλύτερα λογια).
Μετά το Κερασοχώρι ως την Γέφυρα της Τατάρνας εχεις αρκετό δρόμο οπότε μην φοβηθείς οτι εχεις χαθεί και γυρίσεις πίσω. Μπορεί να φενεται κοντα στον χάρτη αλλα στην πραγματικότητα ειναι αρκετούτσικη η διαδρομή. Όπως και αρκετή (εώς πολύ, πάνω που νομίζεις οτι φτάνεις) ειναι η διαδρομή απο Χαλκιόπουλο - Έμβεσος - Κομπότι. Καλύτερα να μην σε πιάσει το σούρουπο εκει πάνω όπως εγω πέρσυ που με εκνεύρισε και με κούρασε πολύ.
PS. Πολλοί Triumpαδες θα μεζευτούμε στην περιοχή. Δεν οργανωνόμαστε να πάμε καμια ορεινή βόλτα μεσοβδόμαδα λέω εγω? αιντε............