θέλω βόλτα!!!!!!!!!!!!!!!

θέλω βόλτα!!!!!!!!!!!!!!!  

Από: vagtyrp στις 30/11/2011 10:48 μμ.

μετά από κάτι μήνες και με καινούργια πιστονάκια εκ νέου, έχω επιτέλους μία κυριακή ελεύθερη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και φυσικά θέλω βόλτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν έχω αποφασίσει ακόμα προς τα πού θα πάω αλλά ποστάρω μπας και υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι!!!!!!!!!!!!

ρίξτε τις ιδέες σας όσοι ψάχνετε βολτίτσα αυτή την κυριακή και πάμε όπου θέλετε......

μόλις σκεφτώ και εγώ κάποιο δρομολόγιο θα το ποστάρω, μιας και πάλι είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα....χεχεχεχεχεχεχεχεχε

Re: θέλω βόλτα!!!!!!!!!!!!!!!  

Από: green-675 στις 01/12/2011 12:52 μμ.

ελα βαγγελη........κατα τα μερη μας...............
το triple 675 εγινε sprint st 1050 το 2009, το st έγινε tiger sport τέλους του 2016 και το tiger sport έγινε tiger 1200xca τον Φεβρουάριο του 2020!!!!

Από: ΛΑΜΔΑ στις 01/12/2011 10:04 μμ.

Έλα στα Μέγαρα κατά τις 9 το πρωί . Α και μην ξεχάσεις να φέρεις τη στολή σου

Από: patapios στις 02/12/2011 7:15 μμ.

Αμα κινηθεις προς βορεια ευβοια και πετυχεις adventure 990 , smt 990, tdm 900 και tiger 1050 .... χαιρετα μας (...οχι τον πλατανο)... εγω θα ειμαι με 3 φιλαρακια

Από: Tigris3 στις 02/12/2011 9:07 μμ.

patapios"Αμα κινηθεις προς βορεια ευβοια και πετυχεις adventure 990 , smt 990, tdm 900 και tiger 1050 .... χαιρετα μας (...οχι τον πλατανο)... εγω θα ειμαι με 3 φιλαρακια "

Έτσι και συμπληρώσετε 1 GS και 1 Multistrada και θα έχετε καλύψει απόλυτα μία ολόκληρη κατηγορία!!!

Από: johnygalan στις 03/12/2011 9:05 πμ.

patapios"Αμα κινηθεις προς βορεια ευβοια και πετυχεις adventure 990 , smt 990, tdm 900 και tiger 1050 .... χαιρετα μας (...οχι τον πλατανο)... εγω θα ειμαι με 3 φιλαρακια "

Αφού θα πάτε βόλτα γιατί δεν τον προσκαλείτε μαζί σας;
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: johntar στις 03/12/2011 11:26 μμ.

Λοιπον εγω αυριο θα παω για καφε η Λουτρακι η Επιδαυρο.Εαν θελει καποιος να ακολουθεισει ας ειναι στα πρωτα διοδια κατα τις 9 και 5-10.
Ποιος θα τονίσει τα χιλιάδες λάθη μου να μου τονίσω άλλα χίλια κ τ' αμέτρητα τα πάθη μου!!!

Από: bonnie στις 05/12/2011 12:32 πμ.

εμαθα οτι ενα tiger επεσε ψιλοασχημα στην ναυπακτο.. ξερει καποιος κατι???
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: johntar στις 05/12/2011 10:43 μμ.

Καλησπέρα στη παρέα. Τελικά εχθές έκανα μια βόλτα μέχρι την Επίδαυρο με ένα φιλαράκι! Είχε καταπληκτική ημέρα αλλά με πολύ υγρασία. Ξεκινήσαμε από Αθήνα 9 και κατά της 10:15 ήμασταν εκεί. Είχε παρά πολύ καλό καιρό σχεδόν καθόλου κρύο (πάντα με τον κατάλληλο εξοπλισμό) με τρελοί υγρασία ο δρόμος και με αρκετά σημεία στις στροφές προς Επίδαυρο να έχει πιάσει πάγο. Ήμασταν μόνοι για αρκετοί ώρα αφού η μοτο παρέες (καγκουρες ) άρχισαν να έρχονται μετά από μια ώρα.

Στις 12:30 Αναχωρήσαμε προς κατεύθυνση τα Μέγαρα για να δούμε κανένα γνωστό και λίγο Track day.Ομως ειχαμε ενα θεμα.

Αυτο

Έφυγε το φιλαράκι σε μια στροφή μετά από 3 χιλιόμετρα από την καφετερία stork έκανε τη μηχανή όπως βλέπετε και άλλα πολλά που δεν φαίνονται από την φώτο.Εγω πραγματικα γλυτωσα στο τσακ αν και δεν ετρεχα γτ δεν εχω λαστιχα αλλα για να μην πεσω απανω του πατησα φρενο πανω στη στροφη και εχασα ολοι τη μηχανη αλλα απο πολυ τυχη και λιγο εμπειρια δεν επεσα.Ευτυχως!Εχουμε καλεσει την οδικη να ερθει και περιμενουμε πανω στη στροφη.Εκει που περιμεναμε εγινε αυτο

Τι μαυρίλα που βλέπετε στα άσπρα πλαστικά είναι από την φωτιά που έβγαζε όταν σερνόταν η μηχανή. Όπως έπεσε του έτρεξε λάδια και ακούμπαγε ο μαρσπιες ταχυτήτων πήρε φωτιά.Για καλή του τύχη έπεσε στα χώματα και δεν άρπαξε φωτιά η μηχανή.

Έφυγε άλλο ένα παλικάρι με αυτό το εργαλείο που βλέπετε. Ευτυχώς και για τους δυο δεν χτύπησαν σχεδόν καθόλου.Ο μεν φίλος μου δεν έπαθε τπτ.Το άλλο παλικάρι απλά χτύπησε τον ώμο του και καθαρά για προληπτικούς λόγους ήρθε και τον πήρε ασθενοφόρο.
εμεις ξεμπερδεψαμε 5 ωρα γτ αλλαξαμε 3 αυτοκινητα οδικης βοηθηας γτ δεν σε κατεβαζουν κατω Αθηνα με τη μια γτ εισαι εκτος.Μονο με ανταποκρυσης.Τσπ αυτο ειναι αλλο θεμα συζήτησης.
Αυτά για την χθεσινή μου βόλτα. Ελπίζω η επόμενη να είναι χαρούμενη.
Ποιος θα τονίσει τα χιλιάδες λάθη μου να μου τονίσω άλλα χίλια κ τ' αμέτρητα τα πάθη μου!!!

Από: bonnie στις 05/12/2011 10:50 μμ.

πολλα εγιναν αυτες τις μερες...
το νου σας ρε γιαννη...
ευτυχως δεν χτυπησε κανεις..

η επιδαυρος νωρις το πρωι γλιστραει απιστευτα.. ειδικα σε σημεια που δεν τα πολυβλεπει ηλιος...

το νου σας...
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: dimchrist στις 05/12/2011 11:13 μμ.

Κρίμα! Σας χάλασε τη βόλτα.
Ευτυχώς που δεν πάθατε κάτι σοβαρό.
9:30 είναι πολύ νωρίς μες το Δεκέμβρη να στρίβεις στην Επίδαυρο. Από τη μία ήσασταν τυχεροί στο πρωινό αλλά μετά δυστυχώς άτυχοι. Λες ότι έγινε μόλις 3 χλμ. από το Stork οπότε πρέπει να έπεσαν από κρύο λάστιχο πέρα από τα άλλα...

Triple Way

Από: johntar στις 05/12/2011 11:26 μμ.

dimchris"Λες ότι έγινε μόλις 3 χλμ. από το Stork οπότε πρέπει να έπεσαν από κρύο λάστιχο πέρα από τα άλλα..."

Κοιτα πολυ πιθανο. Αλλα και το πρωι που ειχαμε τοσα χιλιομετρα και τα λαστιχα ειχαν ζεσταθει, ειδικα του παιδιου γτ ηταν και καινουρια γλυστραγε παρα πολυ.

Από: dimchrist στις 05/12/2011 11:41 μμ.

johntar"Κοιτα πολυ πιθανο. Αλλα και το πρωι που ειχαμε τοσα χιλιομετρα και τα λαστιχα ειχαν ζεσταθει, ειδικα του παιδιου γτ ηταν και καινουρια γλυστραγε παρα πολυ."

Για άλλο λόγο γλύστραγε το πρωί και για άλλο λόγο λέω ότι έπεσε το μεσημέρι.

Triple Way

Από: johntar στις 05/12/2011 11:47 μμ.

dimchris"Για άλλο λόγο γλύστραγε το πρωί και για άλλο λόγο λέω ότι έπεσε το μεσημέρι.
"

Καταλαβα τι ειπες. Οτι ειχαμε κρυα λαστιχα. Απλα θα σου πω το εξης. Οτι οταν ηρθε και μας πηρε η οδικη ηταν 3 ωρα. Εγω που εφυγα με την μηχανη κανονικα ακομα και τετοια ωρα σε παρ πολλα σημεια του δρομου, που δεν τα βλεπεις σχεδον καθολου ο ηλιος ολη μερα, ο δρομος ηταν γλιτσα.

Από: johnygalan στις 06/12/2011 12:11 πμ.

Το πιο σημαντικό είναι οτι δεν χτυπήσατε όλα τα άλλα γίνονται.

Από την επίδαυρο έχω και 'γω άσχημη εμπειρία είχα πέσει εκεί τον χειμώνα του '06 με το gsxr
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"