Re: Προτεινώμενη διαδρομή για Πρέσπες?
¶
Από: Sprinter στις 22/10/2008 9:20 πμ.
Ορισέ μας τι εννοείς 'καλύτερη' διαδρομή και πόσο χρόνο έχεις, να σου πούμε...
Αν σκέφτεσαι να το κάνεις μονορούφι, ξανασκέψου το, είναι φοβερό ξελίγωμα και δε θα ευχαριστηθείς τίποτα. Αν σε φάει η Εθνική και η Εγνατία βγαίνει αλλά δε λέει, κατά τη γνώμη μου.
Δύο οι βασικές διαδρομές στίς οποίες μπορείς να κάνεις παραλαγές. Είτε από Γιάννενα είτε από Κεντρική Ελλάδα (Γρεβενά). Τρίτη 'πυραυλική' διαδρομή (και μάλλον η γρηγορότερη πια) είναι από Εθνική Οδό πρός Θεσσαλονίκη, στρίβεις για Βέροια, Εγνατία. Σαφώς περισσότερα χιλόμετρα αλλά σαφώς πιο γρήγορη και με μειωμένο ενδιαφερον (εκτός κι αν γουστάρεις να οδηγήσεις Εγνατία) και βενζινοβόρα.
Εχω χρόνια να πάω απο εκεί με μηχανή, αλλά έκανα πέρισυ όλον τον κύκλο με αμάξι.
Εγώ θα συνιστούσα μια διανυκτέρευση στο πήγαινε και μια στο έλα, όπου θα μπορούσες να πάς μέσω Ιωαννίνων με διανυκτερευση εκεί ή κατα Κόνιτσα, ή αντε, Καστοριά, και γυρισμό από Γρεβενά- Κεντρική Ελλάδα με παράκαμψη και διανυκτέρευση Λίμνη Πλαστήρα ή Περτούλι- Ελάτη κ.λπ. Θα δείς τη μισή Ελλάδα έτσι.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?
Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε