αγορα street triple?

αγορα street triple?  

Από: karaflohetoylas στις 15/11/2010 3:12 μμ.

καλησπερα σε ολους μια βοηθεια θελω ρε παιδια!!! ειναι να αγορασω μια street triple αυτον τον καιρο την αγαπησα μολις την ειδα και διαβασα τα καλυτερα review αλλα δυο παιδια που ρωτισα μου ειπαν οτι βγαζει πολλα προβληματα? και εκει ειναι που εγινε το μπερδεμα!!! παρακαλω θελω την γνημη σας εμπιρικα.

Re: αγορα street triple?  

Από: tharis στις 15/11/2010 5:22 μμ.

Ασχετα ηταν τα παιδια .. μην τα παρεξηγεις ...

Μονο μην παρεις το πορτοκαλι γιατι σουπα γιναμε ...
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: Costas στις 15/11/2010 5:43 μμ.

Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Θα σε παρακαλούσα να διορθώσεις το προφιλ σου και να σβήσεις αυτό που έχεις γράψει στο πεδίο :όνομα. Μιας και δεν είναι υποχρεωτικό να το συμπληρώσεις,από τη στιγμή που δε θέλεις να φαίνεται το ονομα σου μπορεις να το αφήσεις κενό απ'το να γράφει οτιδήποτε.

Από: dimchrist στις 16/11/2010 1:52 πμ.

karaflohetoylas"... αλλα δυο παιδια που ρωτισα μου ειπαν οτι βγαζει πολλα προβληματα? και εκει ειναι που εγινε το μπερδεμα!!! παρακαλω θελω την γνημη σας εμπιρικα."

Καλώς ήρθες.
Ρίξε μια ματιά στο φόρουμ στις ενότητες:
Σχόλια - Παρατηρήσεις - Πληροφορίες (Triumph)
sxolia-paratiriseis-triumph.html
και στα Τεχνικά θέματα:
texnika-themata.html
ή κάνε μια αναζήτηση μέσω του "search" (επάνω δεξιά) μέσα στο φόρουμ και σίγουρα θα σου απαντηθούν οι απορίες σου. Είναι πράγματα που έχουν πολυσυζητηθεί. Δε ξέρω ποιους ρώτησες και τι εμπειρία είχαν με το μηχανάκι αλλά το "πολλά προβλήματα" απέχει από την πραγματικότητα. To cut a long story short είναι ένα μηχανάκι που εύκολα θα το πρότεινα.

Triple Way