καλησπερα!

καλησπερα!  

Από: pitbull στις 27/04/2011 5:10 μμ.

Καλησπέρα στην παρέα!!!!Εχει κανα 20ήμερο που οδήγησα πρώτη φορά τίγρη 1050.......και το ξερά εγω ....καλά έκανα τόσο καιρό και το απέφευγα!!!!! ......το αποτέλεσμα??Πωλείται η σχιστομάτα μ(dl 650 k5).....για τα μάτια μιας εγγλέζας!!!!ειμαι σε αναζήτηση λοιπόν!!!!

Re: καλησπερα!  

Από: HelenKoR στις 27/04/2011 5:41 μμ.

καλησπερα και σε σενα!
καλως ορισες στο forum μας!

καλες αναζητησεις με καλυτερα αποτελεσματα!
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Από: mastersam13 στις 27/04/2011 8:29 μμ.

Η μια μηχανή από την άλλη απέχει... αιώνες.
Καλά έκανες και την οδήγησες την Αγγλίδα και καλώς έχεις χάσει τον ύπνο σου.
Το φόρουμ εδώ είναι γεμάτο από πρώην... άυπνους.
Σου εύχομαι καλή τύχη στην αναζήτησή σου φίλε και...
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις.

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ

Από: johnygalan στις 27/04/2011 8:50 μμ.

Kαλώς ήρθες φίλε Θάνο και με το καλό να το αποκτήσεις το tiger
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: bonnie στις 28/04/2011 1:08 πμ.

σε ξεμυαλισαν κ σενανε? τς τς τς..

με το καλο!!!

μεγαλη διαφορα απο το suzuki...
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: chris34 στις 28/04/2011 10:44 πμ.

Καλως ηρθες φιλε Θανο στο φορουμ μας!!
Ευχομαι γρηγορα ν'αποκτησεις τον τιγρη σου!!
Λευκος Τιγρης!!see you................

Από: pitbull στις 01/05/2011 12:40 πμ.

ευχαριστώ πολύ όλους για το καλασόρησμα
εδώ και μερικές μέρες διαβάζω αρκετά στο forum ....δεν θα γίνω κουραστικός και να αναφερθώ στο γνωστό πρόβλημα με τα πιστόνια (έλεος 'ομως ρε παιδιά ....σε λένε triumph k 'oxi μπακαλοmotors!!!)
παρολο που οικονομικά ειμαι για μεταχειρισμένο σκέφτομαι τελικά να πάω σε καινούργιο για να μπορώ οσο ειναι δυνατό να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια.....νέος είμαι ακόμα...τι 5κ ...τι 8κ δανειάκι
άν και προβληματίστηκα αρκετά με αυτά που διάβασα.....το θέλω ακόμα!!!!
όπως λέει και ένας φίλος KTMας που τον τελευταίο χρόνο ειδικά πιο πολύ τον βλέπει ο μάστορασς παρά η γύναικα του(περιεργο όμως η ktm είχε αρχίσει να δείχνει σημάδια προόδου σε θέματα αξιοπιστίας).......ΕΓΩ ΚΤΜ και δεν αλλάζω με τίποτα!!!!......οψόμεθα λοιπόν!!!
μέχρι τότε θερμούσ χαιρετισμούς και πάντα ορθιοί

Από: strani στις 01/05/2011 1:51 πμ.

pitbull"Καλησπέρα στην παρέα!!!!Εχει κανα 20ήμερο που οδήγησα πρώτη φορά τίγρη 1050.......και το ξερά εγω ....καλά έκανα τόσο καιρό και το απέφευγα!!!!! ......το αποτέλεσμα??Πωλείται η σχιστομάτα μ(dl 650 k5).....για τα μάτια μιας εγγλέζας!!!!ειμαι σε αναζήτηση λοιπόν!!!!"

Από: Natassa_triple στις 03/05/2011 11:08 πμ.

Καλώς όρισες, καλή πώληση κ καλή αγορά λοιπόν!

Από: sprintman στις 03/05/2011 12:29 μμ.

Καταρχήν καλώς ήλθες εγώ είμαι νέος στο φόρουμ όπως εσύ και πολύ καλά κάνεις και εννημερώνεσαι προτού αγοράσεις το μοτόρι που καψουρεύτηκες

εδώ μέσα θα μάθεις πολλά γύρω από τη μοτοσυκλέτα που θέλεις να πάρεις τα καλά και τα κακά...

Μη πτοείσαι κάθε εταιρία βγάζει καλά μοντέλα και κακά μοντέλα , είναι τρομαχτικό να διαβάζεις για σπασμένα πιστόνια όμως αφορούσαν συγκεκριμένη παρτίδα υποθέτω 08-09 δεν είμαι ειδικός θα στα πουνε οι άλλοι από τη στιγμή που ήρθε η παγκοσμοιοποίηση η ποιότητα έχει μεταπτώσεις, δες η απρίλια σε παρουσίαση στο καινούργιο χιλιάρι της έσπασαν δύο προς τιμή της έκανε ανάκληση δες τη καβασάκι πήρε πίσω και τα 11 κομμάτια που είχε πουλήσει στην Αμερική...
δες τη μπε εμ βε το χιλιάρι το καινούργιο κάτι για εκκεντροφόρους ακούγεται.... Κατά τη γνώμη μου εδώ θα καταλάβεις ποιο πρέπει να αγοράσεις για να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να σου συμβεί η στραβή!!!

Από: ATN PANOS στις 04/05/2011 4:41 μμ.

καλως ορισες,και καλη τυχη
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: Γιωργος στις 04/06/2011 9:13 πμ.

καλώς ήρθες