ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ¶
Από: Aris68 στις 10/03/2015 12:18 μμ.
Το username μου με προδίδει, μιας και όντως το όνομα μου είναι Αρης και το 68 είναι η χρονιά που είδα το φως μου!
Για να μην κουράζω την παρέα, θα πώ λίγα πράγματα για μένα, έτσι για να δικαιολογήσω το λόγο της παρουσίας μου στο σεβαστό forum.
Είμαι(φαντάζομαι όπως όλοι), λάτρης του μοτοσυκλετισμού, αλλά η αγάπη μου περιορίζεται σε δύο μορφές του,
Την ταξιδιωτική και την κλασσική.
Για αυτό το λόγο, πάντα οι επιλογές μου έπρεπε να είναι δυο και να καλύπτουν αυτούς τους τομείς, οπότε αυτό τον καιρό είμαι με ένα FJR1300, με το οποίο ταξιδεύω και ένα ROYAL ENFIELD BULLET500.
Πάντα όμως είχα μια κρυφή λατρεία στα cafe racer τύπου και πιο ειδικά στα THRUXTON, μιας και όταν πρωτοείδα ένα πράσινο στο Βερολίνο, πρίν καμμια 10αρια χρόνια,απλά έμεινα!
Ενας γείτονας μου, φρόντιζε σχεδόν κάθε μέρα να μου κρατάει την φλόγα ζωντανή, έχοντας ένα SE(το επετειακό άσπρο με το κόκκινο πλαίσιο), οπότε μετά από υπομονή και επιμονή(σας διαβεβαιώ δεν τα πουλάει κανεις, οπότε δυσκολα βρίσκεις μεαταχειρισμένο), βρήκα ένα απίστευτο κουκλί(2007 καρμπυρατερ) και το χτύπησα!
Ευτυχισμένος κάτοχος λοιπόν αυτού, θα ήθελα και γω να παίρνω καμμια γνώμη, για την συμβίωση μαζί του και να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων για την φιλοξενία και την ανεκτικότητα(αν αρχίσω τις ερωτήσεις).
Α..και να μην ξεχάσω, το 68 στο όνομα, δεν επιλέχθηκε λόγω της ημερομηνίας γέννησης, αλλα λόγω της πινακίδας του THRUXTON, την οποία ο προηγούμενος ιδιοκτήτης διάλεξε, λόγω των πρωτων νικών των TRIUMPH στην πίστα THRUXTON, από την οποία πήραν και το όνομά τους!!