με δεχεστε ή οχι??? ¶
Από: so_the passenger στις 18/03/2012 11:46 πμ.
οπως καταλαβατε απο το nickname μου δεν ειμαι οδηγος μηχανης αλλα συνεπιβατης....
εγω δεν ξέρω ουτε ποδηλατο!!!!
τωρα θα μου πειτε πως βρεθηκα εδω...το διο αναρωτιεμαι κι εγω
πως ειναι δυνατον μια νοικοκυρα.... δημοσιος υπαλληλος.... μανα 2 παιδιων να ανεβαινω σε μηχανη και να κανω μοτοταξιδια!!!!!
κι ομως ολα ειναι δυνατα
εχω λαβει μερος σε αρκετες συναντησεις...τα παιδια του φορουμ με εχουν αποδεχτει με σεβασμο και αγαπη κι εδω θελω να τους ευχαριστησω...εχει σχολιαστει αρκετες φορες η παρουσια μου δινοντας μου μαλιστα και διαφορα nick names οπως ecosotiria...ecobilena...για να μην αναφερθω στο ρεζιλι του καραοκε που με ανεβασαν να δειξω τις αποτυχημενες μου ικανοτητες στο τραγουδι!!!!!!
κι επειδη δεν μπορουσα να σχολιασω κι εγω με τη σειρα μου σαν απλος παρατηρητης του φορουμ αποφασισα να γινω μελος γιατι ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ!!!!!
τωρα απο εσας θα εξαρτηθει εαν συμφωνειτε με την εγγραφη μου η οχι....
μπορει να μη ξερω τι ειναι τα μπιστονια...τα μανιταρια ( να τα μαγειρευω ξερω μονο και να τα τρωω )...κλπ ξερω ομως να ειμαι καλη παρεα στις συναντησεις σας και να σας φτιαχνω ωραια γλυκα ( κατα τη γνωμη σας παντα γιατι οτι φτιαχνω εγω δεν τα δοκιμαζω για να ειναι καποιος καλα να παει τους υπολοιπους στο νοσοκομειο )
αυτα τα ολιγα για μενα και σας ευχαριστω που με διαβασατε....