Το'κλεισα!!!

Το'κλεισα!!!  

Από: tooljim13 στις 13/06/2010 8:12 μμ.

Καλησπερα σε ολους ..Με λενε Δημητρη,ειμαι 27,μενω Πατρα και δουλευω στην Π.Α ως μηχανικος αερ/φων ..Εχω κλεισει λοιπον ενα μπλε ΤΙΓΡΗ του 11/07',απο 1ο χερι,με abs και 12.500χλμ να τον παρω απο ιδιωτη που δεν θελει να'χει να κανει αλλο με μηχανες (οπως λεει "απο δω και περα μονο scooter" ).Διαβασα οσα μπορουσα περισσοτερα απο τα topics των τεχνικων αποριων για να ξερω τι με περιμενει..Παρ'ολα αυτα επειδη απο Τεταρτη θα παω να το ελεγξω στην αντιπροσωπεια της Πατρας για οποιοδηποτε προβλημα θα παρακαλουσα οποιος μπορει να μου δωσει οποιοδηποτε tip ωστε να μην με πιασουν κοροιδο και παω και τσακωνομαι με τον καθε χ-ψ πρωην ιδιοκτητη..Ευχαριστω προκαταβολικα και συγχαρητηρια για το forum που ειναι σε αψογο επιπεδο ..Ακομα δεν το εχω εξερευνησει ολο αλλα ειμαι σε καλο δρομο

Re: Το'κλεισα!!!  

Από: Aris. στις 13/06/2010 8:24 μμ.

Καλοριζικο , καλοταξιδο και παντα ορθιοι και οι 2!

Οταν πας στον εξουσιοδοτημενο σου να του πεις : Ανησυχω για κομπλερ μιζας , κιβωτιο ταχυτητων και πιστονια! ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΑ! Αυτες ειναι οι τρεις πληγες των tiger ... Τωρα πως θα τα κοιταξει τα πιστονια δεν ξερω... καμμια μετρηση συμπιεσης υποθετω ?

ljim13"... το forum που ειναι σε αψογο επιπεδο ..."

Κοψε κατι.. (jk)

================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: tooljim13 στις 13/06/2010 8:32 μμ.

Αρη ευχαριστω για το tip..Τα σημειωσα κιολας!

tooljim13 έγραψε:... το forum που ειναι σε αψογο επιπεδο ...

Κοψε κατι.. (jk)

Δε κοβω τπτ!!!Ακομα το ψαχνω..Εχω στραβωθει!!!

Από: harrysvr στις 13/06/2010 11:21 μμ.

Aris."Οταν πας στον εξουσιοδοτημενο σου να του πεις : Ανησυχω για κομπλερ μιζας , κιβωτιο ταχυτητων και πιστονια! ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΑ! Αυτες ειναι οι τρεις πληγες των tiger ... "

Τυχαίο; δε νομίζω...

Από: Sprinter στις 13/06/2010 11:44 μμ.

Το κιβώτιο από που βγάλατε ρε παιδιά ότι αποτελεί 'πληγή' ??????
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: Aris. στις 14/06/2010 1:25 πμ.

E δεν διακρινεται και για το αψογο σασμαν του , το Tiger ...
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: makis30 στις 14/06/2010 1:30 πμ.

Από: Sprinter στις 14/06/2010 8:30 πμ.

Aris."E δεν διακρινεται και για το αψογο σασμαν του , το Tiger ..."

Α μάλιστα...ο καθένας λέει την παπαριά του να περνάει η ώρα..
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Από: Aris. στις 14/06/2010 12:21 μμ.

Sprinter , σε αυτη την μικρη κοινοτητα που ειμαστε εχω διαβασει απο καμμια 10αρια ατομα να παραπονιουνται για το σασμαν. Μπορει να μην ειναι κατι ιδιαιτερο , μπορει να σου αρεσουν τα "ανδρικα κιβωτια" αλλα εγω προτιμω τα βουτυρενια-γυναικεια , χωρις γκανγκ μπανγκ , γκλονγκ , γκλινκ , κραου, μπαου , χωρις δυσκολια στην αποσυμπλεξη, χωρις ανυσηχια αμα τυχον δεν πατησω καλα την ταχυτητα να ακουσω απο το σασμαν , τον Robocop εν ωρα δρασης...

Λες και εχω κανενα λογο να κατηγορισω το tiger ...

Από: Sprinter στις 14/06/2010 12:32 μμ.

Aris."Sprinter , σε αυτη την μικρη κοινοτητα που ειμαστε εχω διαβασει απο καμμια 10αρια ατομα να παραπονιουνται για το σασμαν. Μπορει να μην ειναι κατι ιδιαιτερο , μπορει να σου αρεσουν τα "ανδρικα κιβωτια" αλλα εγω προτιμω τα βουτυρενια-γυναικεια , χωρις γκανγκ μπανγκ , γκλονγκ , γκλινκ , κραου, μπαου , χωρις δυσκολια στην αποσυμπλεξη, χωρις ανυσηχια αμα τυχον δεν πατησω καλα την ταχυτητα να ακουσω απο το σασμαν , τον Robocop εν ωρα δρασης...

Λες και εχω κανενα λογο να κατηγορισω το tiger ..."

Οι γνώμες του καθενός ειναι ενα πράγμα (και ειδικά αν ειναι το πρώτο τους μεγάλο μηχανάκι) και το να εκφράζεις την άποψη με ύφος γνώστη πώς τα αδύνατα σημεία των Τ ειναι τα πιτσόνια, το κιβώτιο και η μίζα ειναι εντελώς άλλο. Εδώ εχω διαβάσει να διαμαρτύρονται γιατί κάνει γκούπ η πρώτη από σταματημένο (λές και υπάρχουν πολλές μεγάλες μηχανές που δεν κάνει)ή γιατί δεν κατεβαίνουν πεντε ταχύτητες με τη μία.

Τα μεν πιστόνια ειναι εγνωσμένο πρόβλημα σε μια παρτίδα, η μίζα ειναι επίσης εγνωσμένο πρόβλημα κυρίως πρίν αλλάξουν οι κωδικοί, αρα καλή η συμβουλή για το φίλο να προσέξει αυτά τα δύο θέματα, αλλά το κιβώτιο ειναι άστοχη συμβουλή σε σχέση με το πνεύμα αυτού του θρεντ.

ΒΤW Το κιβώτιο στο δικό μου ειναι μια χαρά, θετικότατο, νορμάλ θορυβώδες, δεν εχει χάσει αλλαγή ποτέ, δεν εχει αρνηθεί να βάλει ταχύτητα ποτέ. Να πάω να το κοιτάξω γιατρέ μου?

Από: Aris. στις 14/06/2010 2:45 μμ.

Δεν ξερω τι ειναι το ενα και τι το αλλο πραμα. Ο,τι εχω διαβασει -εδω μεσα- απο προβληματα ή δυσλειτουργιες, ειδικα σε μοντελα 07-08 Tiger (οχι "Τ" γενικοτερα οπως ανεφερες), τα ειπα στον φιλο tooljim13 για να ξερει τι να ζητησει να ελεγχθει. Δηλαδη καλυτερο ειναι να το παιξει "ανετος" ... "Ελα μωρε ριξτο μια ματια να το παρω να φυγω" και να μη του κοιταξουν τιποτα ?

Γιατι να μην αναφερω το κιβωτιο δηλαδη , αφου υπηρξαν μερικες δυσλειτουργιες...
Μη σου πω να γινει και γενικο check up ολα τα ηλεκτρικα.(μπαταρια , πηνια ,ανορθωτης , κτλ)

Α, tooljim13 , επισεις να προσεξεις πολυ καλα τον κινητηρα απο κατω , κοντα στο φιλτρο λαδιου και γυρω απο την ελαιολεκανη για διαρροες ή εξωτερικα σημεια που ειναι νοτισμενα με λαδι.
Μπορει βεβαια να ειναι φρεσκοπλυμενη και να μην εχει κατι, αλλα μετα απο ενα ταξιδακι και λιγο ζορισμα θα φανει αν παιζει τετοιο θεμα...

ΕΙχα και 'γω μερικα σημεια με μικροδιαρροες οι οποιες σταματησαν με ενα σφυξιμο. Βεβαια εχω ακομα μια μικρη που ο μαστορας μου λεει "Ε μωρε ευροπαϊκο ειναι , αμα δεν εχανε και λιγο θα ηταν Ιαπωνεζικο..."

Τεσπα, ζαλισα παλι , ελπιζω να πανε ολα ρολοϊ και να το χαρεις οσο δεν παει !

Από: Sprinter στις 14/06/2010 3:03 μμ.

Γιατί το T δε σου κάνει για το Tiger?

Τεσπα , η δε καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δε καταλαβαίνεις (μάλλον το πρώτο ) και κάνει και ζέστη, οπότε πού να σου εξηγώ. Δε του λες να κοιτάξει και τις ζάντες γιατί κάνα-δυό τις είχαν στραβώσει αρα μάλλον ειναι παθιάρικες?

Από: doohan στις 14/06/2010 3:18 μμ.

.................
[size=200:29gvu26k]ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:39, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: chris34 στις 14/06/2010 8:44 μμ.

Λευκος Τιγρης!!see you................

Από: tooljim13 στις 14/06/2010 9:29 μμ.

Ευχαριστω Chris34..Καλως σας βρηκα..