Φίλε Κοσμά,
Κατά την προσωπική μου εκτίμηση ξεκινάς με λάθος τρόπο την είσοδο σου σε αυτό του είδους ιστότοπο (Forum), άσχετα εάν είναι για Triumph ή για Harley Davidson ή ότι άλλη εταιρία θες. Δεν έχω πρόθεση να φανώ αγενής ή προκλητικός απέναντι σου, απλά προσπαθώ να σου εξηγήσω πως εσύ ξεκινάς με λάθος τρόπο εδώ.
Αρχικά με το να γράφεσαι σε ένα χώρο (Forum) και με το «καλημέρα» να αναφέρεσαι πως ότι εσύ δεν ξέρεις τι σου αρέσει περισσότερο και το ότι είσαι σε δίλημμά, είναι βέβαιο πως θα προκαλέσεις αρνητικά σχόλια.
Δηλαδή, έχεις την εντύπωση πως σε αντίστοιχο Forum μιας άλλης εταιρίας (H-D, Honda, Ducati, κλπ.) δεν θα είχες αντίστοιχα αρνητικά σχόλια;;!!
Προσοχή, δεν θέλω να υποστηρίξω ή να κατηγορήσω κανέναν, απλά χρησιμοποιούμε την κοινή λογική και βγάζουμε κάποια λογικά συμπεράσματα για να μας βοηθήσουν όλους.
Οπότε, σου συνιστώ πρωτίστως, να κάνεις ένα test-drive και τις δύο αυτές μοτοσυκλέτες που σου αρέσουν τόσο πολύ. Έτσι θα είναι πιο εύκολο να καταλήξεις με πιά θες να ασχοληθείς (εκτός βέβαια, εάν έχεις την οικονομική δυνατότητα να τις αποκτήσεις ΚΑΙ τις δύο)!
Στην συνέχεια, ανάλογα τις οικονομικές σου δυνατότητες ψάχνεις για καινούριο ή μεταχειρισμένο.
Σχετικά με το τελευταίο σου post, δηλαδή για το εάν εγκρίνουμε ή όχι αυτήν την αγγελία του Bonneville. Και πάλι είναι λάθος η προσέγγιση σου.
Τι απάντηση περιμένεις;
“Ναι, φαίνεται καλή, αλλά παζάρεψέ τον». Και μετά είναι όλα καλά;;
«Ναι, τον γνωρίζω τον ιδιοκτήτη, χαλαρός τύπος, την είχε του κουτιού». Θα σε κάλυπτε αυτό σαν απάντηση;;
«Ήξερα τον πρώην ιδιοκτήτη, αλλά μάζεψε μια στροφή και έγινε 8-καρό το μηχανάκι!»;;
Όλες αυτές οι υποθετικές απαντήσεις δεν νομίζω να υπάρξουν! Αλλά και στην αμυδρή πιθανότητα να τις δεις, δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτές.
Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά από τις φωτογραφίες και την τιμή εάν είναι καλό ή όχι. Ούτε ο πρώην ιδιοκτήτης του δεν θα μπορεί να στο απαντήσει μια και δεν μπορεί να γνωρίζει το ιστορικό της μετά την πώληση του!
Οπότε, η πιο αξιόπιστη λύση είναι να το πας σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Triumph, όπου εκεί σαν πιο ειδικοί, ίσως να σου δώσουν μια πιο εμπεριστατωμένη γνώμη.