Crg levers

Crg levers  

Από: triplepower στις 04/02/2010 8:23 μμ.

http://www.fasterbydesign.co.uk/prodpage.asp?data=76_206
Παίδες εχετε καμια άποψη????τιμη παντως είναι σουπερ!η αποστολη για συμπλεκτη/φρενο ειναι 9 λιρες....
Χρωμα όμως??Χρυσο ή μαυρο???εχω το τιμόνι του R/Speed ασημενιο.....σκεφτομαι όμως για χρυσα αντιβαρα και καθρέπτες με χρυσα μπρατσα....για πειτε γνώμες.

Re: Crg levers  

Από: Aris. στις 04/02/2010 11:05 μμ.

O μονος συνδιασμος χρωματων με την ασημενια μπαρα που εχεις ειναι μαυρο - ασημενιο , οτι βαλεις εχτρα τωρα εκει , παιζεις σε μαυρο και ασημι , τιποτα αλλο , μετα μπλεκεις πολλα χρωματα και παει στο καρναβαλι η δουλεια.
Π.χ. Μαυρες μανετες με ασημι αντιβαρα και τουμπαλιν ...και καθρεπτες επισεις μαυρους ή ασημενιους.
Αμα θες να παιξεις με χρυσο χρωμα πρεπει να το κανεις αυστηρο χρυσο-μαυρο ολο το project χωρις ασημενια και νικελ μεσα.
Μην κοιτας που δεν εχω φραγκα και δεν μπορω να την κανω οπως θελω ...
θα αλλαζα και τις πλακες του πηρουνιου με μαυρες και μπουκαλες βαθυ χρυσο .. (ενα ohlnis πηρουνι της ταξης των 5000 ευρο ας πουμε )

Υ.Γ. οι μανετες που ειδες εχουν 65£ η μια ετσι , δηλαδη 140£ με μεταφορικα = 161 ευρο.
Καπου εκει παιζουν ολες , τσεκαρε και καμμια αλλη .
Εγω εχω βαλει αυτες απο Αμερικανικο site ομως με μειωμενη αποδειξη 40$
http://www.solomotoparts.com/product.ph ... ctid=32855
TOP ποιοτηκα , πανεμορφες (σχετικο) και με διαφορετικο ρεγουλατορο ανοιγματος απο τις αλλες, με τον οποιο μπορεις παιξεις στο χιλιοστο ποση αποσταση θες να εχουν απο το γκριπ
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Re: Crg levers  

Από: triplepower στις 04/02/2010 11:57 μμ.

Πω,τις εχω δει τις μπουκαλες που λεσ.....ονειρο.........αναρτησεις/σταμπιλιζατερ κ τετοια 8α βαλω αργοτερα μιας και απαιτουν πολυ χοντρο πακετο!ετσι κ αλλιως αυτη την μηχανη θελω να την κρατησω οσο πιο πολυ γινεται!δν εχω σκοπο να την πουλησω αρα δν με πολυ νοιαζει η αντικειμενική της αξια για μεταπώληση.
στο θεμα μας τωρα για τις μανετες.Αρα μαλλον σε μαυρο θα καταλήξω!ή τιτανίου για να κολλανε με τα μανιταρια.....τεσπα,θα δουμε.....πειτε παντως κ αλλες προτάσεις!