Datatool συναγερμός

Datatool συναγερμός  

Από: Billy στις 17/04/2011 8:14 μμ.

Πέρασα τελικά τον αμφιλεγόμενο,μαμά συναγερμό.
Πρώτες εντυπώσεις,ποιοτική κατασκευή και ταιριάζει ακριβώς κάτω από τη σέλα του speed μου.Καμμία σχέση με τον Patrol line που έχω στο Gladius.To κακό είναι,ότι δεν με καλύπτει σε περίπτωση βλάβης η Triumph Hellas,γιατί τον έφερα από USA.
Αφού είναι γνήσιο ανταλλακτικό,το warranty δεν ισχύει διεθνώς;Μήπως να το ψάξω;

Re: Datatool συναγερμός  

Από: petros paloukidis στις 18/04/2011 2:22 πμ.

Billy"Πέρασα τελικά τον αμφιλεγόμενο,μαμά συναγερμό.
Πρώτες εντυπώσεις,ποιοτική κατασκευή και ταιριάζει ακριβώς κάτω από τη σέλα του speed μου.Καμμία σχέση με τον Patrol line που έχω στο Gladius.To κακό είναι,ότι δεν με καλύπτει σε περίπτωση βλάβης η Triumph Hellas,γιατί τον έφερα από USA.
Αφού είναι γνήσιο ανταλλακτικό,το warranty δεν ισχύει διεθνώς;Μήπως να το ψάξω;"

ποσο σου κοστισε αν επιτρεπεται?
ο τολμων νικα!

Από: Billy στις 18/04/2011 8:09 πμ.

250€ ο συναγερμός με τα μεταφορικά + 50€ το πέρασμα στην Triumph.
+80€ τελωνείο,γιατί δεν ήξερα ότι έπρεπε να του πω να το στείλει σαν Gift(δώρο).
Όσο κάνει και στην Ελλάδα δηλαδή,μόνο που εγώ δεν έχω εγγύηση .
Σωστός;
Πουλάει έναν η bonnie νομίζω,πιο φθηνά.Για κάνε ένα search.

Από: redfoot στις 18/04/2011 8:38 πμ.

Αμάν ρε
Billy ,τι ατυχία .. Κι Εγώ δε θα μπορούσα να φανταστώ πως δεν θα ίσχυε η εγγύηση ..παρηγορησου με την ιδέα ότι η μηχανή έχει πλέον immobilizer κ τα κλεφτρονια θα τα βρούνε σκούρα .Επιβεβλημένη κίνηση γιατί η πορτοκαλί θεα βγάζει μάτι
the road is made clear when viewed from above..

Από: Tasos1050 στις 19/04/2011 9:55 πμ.

Να κανω μια ερωτηση αν μπορειται να με βοηθησεται.Μου ειπαν οτι αν δεν βαλω τον μαμα συναγερμο και βαλω καποιον αλλον για τον οποιο θα χρειαστει να κοψω την φυσα χανετααι η εγγυηση της πλεξουδας.Γνωριζεται αν παιζει αυτη η περιπτωση;

Από: dimchrist στις 19/04/2011 11:35 πμ.

Λένε τα δικά τους για να πουλήσουν τον δικό τους συναγερμό. Στο Daytona έβαλα meta δε το σκέφτηκα και πολύ αφού βγαίνει σχεδόν μισή τιμή κάτω.
Αν παρόλα αυτά θέλεις να μην κόψεις τα καλώδια δες αυτό το θεματάκι που δείχνει χειροποιητη φίσα-πλεξούδα:
sunagermos-meta-xeiropoiiti-fisa-ple-ouda-tsampe-read-info-t3183.html

Triple Way

Από: Billy στις 19/04/2011 4:01 μμ.

Tasos1050"Να κανω μια ερωτηση αν μπορειται να με βοηθησεται.Μου ειπαν οτι αν δεν βαλω τον μαμα συναγερμο και βαλω καποιον αλλον για τον οποιο θα χρειαστει να κοψω την φυσα χανετααι η εγγυηση της πλεξουδας.Γνωριζεται αν παιζει αυτη η περιπτωση;"

Εσένα πόσα σου ζήτησαν για τον μαμά συναγερμό,μαζί με την τοποθέτηση;

Από: Tasos1050 στις 20/04/2011 12:48 πμ.

Δεν ρωτησα καθολου τιμη γιατι δεν το σκεφτομαι ιδιαιτερα για τον μαμα.