Double Bubble για Daytona 675 09??

Double Bubble για Daytona 675 09??  

Από: Quantum στις 24/11/2009 3:49 μμ.

Καλησπερα,

Εχει βαλει-βρει κανεις double bubble, ι εστω κατι μεγαλυτερο απο το εργοστασιακο σε ζελατινα για

Daytona 675 του 09???

Re: Double Bubble για Daytona 675 09??  

Από: nfot στις 24/11/2009 5:40 μμ.

Εχω βαλει την aero της Τ και εχει κυκλοφορησει και η Zero Gravity
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: Quantum στις 24/11/2009 6:22 μμ.

Α μιλαμε για φρεσκο πραγμα , μεχρι πριν λιγες μερες που εψαχνα για zero gravity δεν ειχε βγαλει!

Ι Αερο που εχεις λεει τιποτα, η ειναι κοντη και δε κοβει τιποτα?

Απο τις φωτο που ειδα μαλλον ι Corsa εχει την καλυτερη καλυψη αλλα μηπψς ειναι λιγο υπερβολικη και ασχημη πανω στη μηχανη?

Από: nfot στις 24/11/2009 6:39 μμ.

Για το αν κοβει η aero θα σε γελασω. Την εβαλα σχεδον μολις πηρα το Daytona, οποτε δεν εχω μετρο συγκρισης.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: Piki στις 24/11/2009 9 μμ.

κοίταξε εδώ, ίσως σε ενδιαφέρει...
http://www.mainstreet.gr/ForumTriumph/viewtopic.php?f=30&t=1277&st=0&sk=t&sd=a&start=15
όποιος φυλάει τα ρούχα του και έχει τα μισά,
να προσέχει χρειάζεται διπλά!

Από: Quantum στις 25/11/2009 7:57 μμ.

Αψογο report Piki!!!
Με βλεπω να σε πληρωνω για τα περαστικα γιατι εμενα τα χερια μου μονο το αριστερο και δεξι γκριπ πιανουν

Από: Piki στις 25/11/2009 9:04 μμ.

Quantum"τα χερια μου μονο το αριστερο και δεξι γκριπ πιανουν "
Σκέψου το κατσαβίδι σαν γκριπ ευκίνητο και θα τα καταφέρεις!
όποιος φυλάει τα ρούχα του και έχει τα μισά,
να προσέχει χρειάζεται διπλά!

Από: Aris. στις 25/11/2009 9:27 μμ.

σορυ για το σπαμ αλλα η Corsa ειναι εμετικη . Βαρια double bubble ...
Παντως μια φορα που εκανα βολτα ενα zx10 ειδα πως- αναγκαστικά- σε μεγαλες ταχυτητες σκυβεις πολυ, ετσι ακομα και η κοντη ζελατινα σε καλυβει ικανοποιητικα ... λιγο ψηλοτερη και θα ημουν θεος!
Βεβαια σαν μετρο συγκρισης εχω το γυμνο μου ...
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: Quantum στις 25/11/2009 10:17 μμ.

Σιγα το σπαμ ολες οι γνωμες δεκτες.

Και μενα ι κορσα μου φαινεται καπως αλλα ειμαι πολυ ψηλος και οπως καταλαβαινεις ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα...Η προηγουμενη μου μηχανη ηταν Aprilia Shiver οποτε τις εφαγα τις γυμνες σφαλιαρες, καιρος για λιγη προστασια

Από: nfot στις 29/11/2009 12:56 πμ.

H ZG θα αρχισει ν απουλαει μαλλον αρχες Δεκεμβρη, απο οτι διαβασα σε αμερικανικο Forum.

Να και μια ακομη φωτο