Καλορίζικος ο Τίγρης & καλοτάξιδος!
Περιττό να σου πω ότι έκανες την καλύτερη αναβάθμιση που θα μπορούσες να κάνεις!
Τα έχω οδηγήσει και τα δύο (Tiger & V-Storm). Το μόνο που έχω να πω, δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.
Ο Ιάπωνας μένει μετεξεταστέος
.
Όσων αφορά τις απορείες σου:
1 Θα ήθελα πρώτα να διευκρινίσω κάτι. Το δερμάτινο κάλυμα έχει επικρατήσει να λέγεται Bagster & το βαλιτσάκι στο ντεπόζιτο Tankbag. Οπότε να υποθέσω ότι έχεις tankbag αλλά χωρίς μαγνήτες. Γι'αυτό και θέλεις και το κάλυμα (bagster)...
Όπως και να έχει υπάρχουν εταιρείες που βγάζουν καλύματα για το tiger (αν και προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου ειδικά στον τίγρη). Από τις πιο γνωστές εταιρείες και που συνηστώ είναι η γαλλική Bagster με 4 επιλογές! Επίσημος αντιπρόσωπος είναι ο Γιάσσαρης στο Κερατσίνι, τηλ. 210-4314042.
http://www.bagster.com/en/catalogue-cou ... _moto=49442 & 3 σου απάντησε ο Μιχαλάκης. Στη θέση σου θα έβαζα Givi αλλά όχι την 52άρα, είναι too much.
Βάλε έστω την 46άρα. Σχάρα πάλι από την Givi (από τις πιο ωραίες που έχω δει), τιμές δεν ξέρω.
4 Για καλές τιμές δεν θα μπορέσω να σε βοηθήσω. Για καλές χούφτες όμως μπορώ να σου προτείνω τις Acerbis. Αυτές όμως με την εσωτερική αλουμινένια μπάρα. Η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη όμως πιστεύω αξίζει τα λεφτά της μέχρι τελευταίας δεκάρας (αχρίαστες να'ναι). Επίσημος αντιπρόσωπος είναι το Moto Market στη Μιχαλακοπούλου 199, τηλ. 210-7710149.
5 Ναι, μπορείς να βάλεις τα σαμάρια που έχεις αρκεί πρώτα να βάλεις προστατευτικά κάγκελα από την πλευρά της εξάτμισης για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Η Givi ξέρω πως βγάζει για το μηχανάκι σου και δεν είναι τόσο άσχημες. Επίσημος αντιπρόσωπος της Givi είναι Αφοι Δημητρόπουλοι στη Μιχαλακοπούλου 200, τηλ. 210-7771430 (απαράδεκτοι!)
.
6 Τα τιγράκια είναι πάρα, πάρα πολλά, όμως τα πιο ενεργά μέλη θα έλεγα είναι τα Sprinter! Δυστυχώς τα Daytona έχουν καταντήσει συλλεκτικά εδω μέσα!