Αγορα εξατμισης sc project! Ποια ομως?

Αγορα εξατμισης sc project! Ποια ομως?  

Από: ad1 στις 02/03/2012 7:28 μμ.

Αποφασισα μιας και θα "παντρευτω" την μηχανη μου, να την κανω κουκλα . Ειπα λοιπον να αλλαξω εξατμιση και δεν ξερω ποια ταιριαζει με τον λευκο τιγρη μου. Στην φωτο φαινονται τα 3 ειδη. Το titanium μαλλον δεν θα ταιριαζει τοσο. Εχω φαει το νετ να βρω λευκο τιγρη με αυτες τις εξατμισεις αλλα τζιφος.

1) Το carbon αν γνωριζω καλα δεν ζεσταινεται τοσο. Ισχυει το ιδιο και για το stainless steel(Μαλλον οχι ε? Ειναι το ιδιο υλικο με την μαμα εξατμιση)? Mε ενδιαφερει να μην "αναβει" η εξατμιση γιατι εχω σαμαρια και οταν ακουμπανε λιωνουν...

2)Οσοι ειναι ηδη κατοχοι ας μας πουνε 2 λογακια για ποιοτητα και γενικοτερα τις εντυπωσεις τους. Ειδατε διαφορα στην αποδοση???

3)και σημαντικοτερο... Ψηφιστε ποια νομιζεται οτι ταιριαζει περισσοτερο στην μηχανη μου. Οι γνωμες σας θα με βοηθησουν πιστευω...

p.s: Την αγορα θα την κανω την περιοδο του Πασχα (αν υπαρχει ακομα δωρο), οποτε αν ενδιαφερεται κανεις για ομαδικη μπορουμε να την κανουμε και να μοιραστουμε και τα εξοδα αποστολης

Ευχαριστω εκ των προτερων και περιμενω απαντησεις
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:53, διορθώθηκε 2 φορές συνολικά.

Re: Αγορα εξατμισης sc project! Ποια ομως?  

Από: Savvas Drakakis στις 02/03/2012 7:40 μμ.

γεια σου φιλε μου.αψογη επιλογη! την εχω 2 μηνες κ μ@μ@ει!φοβερη εμφανιση (carbon) και ακομα πιο φοβερος κ μπασος ηχος.εχω μαυρο τιγρη κ κολλαει ωραια.για σενα θα προτεινα stainless steel (μαυρη) για αντιθεση.για θερμοκρασια μην ανησυχεις.ουτε παγακι δεν λιωνει πανω της.
[size=150:hzlp5hbd]Me:Dear God, will I ever get another motorcycle?
[size=150:hzlp5hbd]God:Keep the Faith son.....

Από: cojones στις 02/03/2012 7:46 μμ.

πήρα τον προηγούμενο μήνα την carbon για μαύρο τίγρη.Αλλά και σε άσπρο τίγρη θα προτιμούσα την ίδια νομίζω.

Για μένα έκανες την καλύτερη επιλογή όσον αφορά την εικόνα της μηχανής!

Από: ad1 στις 02/03/2012 8:02 μμ.

Δεν περιμενα να εχουν πολλοι sc project! Kαλα παμε! Για πειτε, για πειτε...
Επισης οποιος μπορει ας ανεβασει και καμια φωτο να δω και γω καλυτερα πως "κουμπωνει" πανω στην μηχανη και να μαθαινουν οσοι δεν γνωριζουν

Από: Savvas Drakakis στις 02/03/2012 8:13 μμ.

δες στο topic ''tiger pics''. μολις ανεβασα καποιες σημερινες.

Από: cojones στις 02/03/2012 8:21 μμ.

[url=http://s968.photobucket.com/albums/ae167/cojoness/?action=view&current=tiger-sc.jpg:2sq727c0]

Από: Glober στις 12/03/2012 1:41 πμ.

+1 και απο εμένα για την SC project...

Πήρα πριν απο μερικές εβδομαδες μεταχειρισμένη την carbon απο συμφορουμίτη και θεωρώ οτι είναι η καλύτερη επιλογή...

1ον δένει αισθητικά πολύ ωραία με το μηχανάκι
2ον έχει πολύ καλό ήχο
3ον πολύ ποιοτική κατασκευή

Από: kouts83 στις 28/03/2012 8:53 μμ.

Φιλαράκι από δικιά μου εμπειρία με titanium (acrapovic) δεν ζεσταίνεται με τπτ.
Μετά απο πολλά χιλιόμετρα την νοιώθεις κάπως χλιαρή (και σου μιλάω για καλοκαίρι).
για την stainless απο όσο ξέρω μπορεί να είναι ποιο φθηνή αλλά ζεσταίνεται όσο και μια normal ( η κοπελιά παραπονιόταν, από όταν έβαλα τιτανίου έφυγε η μουρμούρα)
Για carbon δεν ξέρω δεν απαντώ (απλός ότι είναι λίγο φθινότερες από τις τιτανίου)
Οταν ξεκινάς να οδηγάς ένα δίκυκλο έχεις δύο τσάντες στα χέρια σου.
Η μία γεμάτη και η άλλη άδεια.
Η γεμάτη έχει μέσα της μπόλικη τύχη και η άδεια εμπειρίες.
Φροντίζεις να έχεις γεμίσει και την άδεια πριν σου τελειώσει η τύχη..

Από: Savvas Drakakis στις 16/04/2012 5:36 μμ.