Μπουφανάκι Dainese (ή Δαινέσε)...

Μπουφανάκι Dainese (ή Δαινέσε)...  

Από: rAnger στις 30/11/2009 1:25 μμ.

Πείτε καμιά γνώμη..

Γίνεται ένα bazaar στην Π.Ραλλη και πήγα και είδα κάποια μπουφανακια (δερμα)
Το παρακάτω είναι της Dainese

http://www.dainese.com/eu_en/motorbike/ ... &subcat=13

(φωτο)

Το εχουνε τιμη 359 (από 570 νομίζω αρχική)
Στο site λεει 479 αλλά "out of stock"

Προφανώς το μοντελάκι είναι προηγούμενων ετών και αποσύρρεται, όπως λογικά και όλα στο συγκεκριμένο παζάρι.

Αυτό που φοβάμαι λίγο είναι μην είναι μούφα Δαινεσε...

Η ποιότητα που τα δοκίμασα και τα υλικά φαίνονται βέβαια πανομοιότυπα με το παλιό που έχω τώρα και που το είχα πάρει από Παπαστάυρου.

Θα το παίρνατε?
"Do not blame God for having created the tiger, but thank him for not having given it wings."
[size=85:o7r8m6d3]Indian proverb

Re: Μπουφανάκι Dainese (ή Δαινέσε)...  

Από: denthnpalevw στις 30/11/2009 1:55 μμ.

ναι γιατι οχι. αν το χρειαζομουν.
Δεν έχω υπογραφή.......

http://betform.blogspot.com/

Από: takis1964 στις 30/11/2009 2:14 μμ.

Με 400 περνω αλλη μαρκα
το συγγεκριμενο μονο το ονομα εχει κατα τ αλλα ειναι πολυ παλιομοδιτικο

Από: Aris. στις 30/11/2009 2:21 μμ.

Ολα αυτα τα δερματινα ειναι πολυ κοντα(μαζεμενα) και με Jean ολοκαβαλο μου ερχονται λιιιιγο πανω απο την ζωνη
Αμα δε, το jean ειναι χαμηλοκαβαλο ... βγαινει και οφαλος εξω ...
Και μεγαλυτερο να παρω ... ισως να βελτιωθει λιγο η κατασταση αλλα και παλι θα ειναι λιγο πιο φαρδυ απο οσο πρεπει και σε μεγαλες ταχυτητες θα φουσκωνει ...

Γενικα στο θεμα Look αποφευγω τα δερματινα μηχανης .. (συμβουλη 4 διαφορετικων γυναικων) ε κατι θα ξερουν !

Απο την αλλη ... ουτε ζεστο ειναι....(δεν το φορας με τιποτα το καταχειμωνο) ουτε το καλοκαιρι μπορεις να το βαλεις ... δεν αναπνευει και ο ιδρωτας γινετε ποταμι ....
Ασε που αμα κανεις πως σκυβεις, εχεις την μεση ακαλυπτη και νοιωθεις το παγωμενο αερακι να υσχωρει μεχρι και τον ..κ*λο
Οπως καταλαβες δεν τα πολυσυμπαθω

Επισεις ας κανουμε ενα γκαλοπ για το πως τα προφερει ο καθενας γιατι εχω ακουσει πολλα και διαφορα

Εγω -ας πουμε- το λεω Ντενίιζ ...
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: Cpt. Haddock στις 30/11/2009 2:36 μμ.

akis1964"Με 400 περνω αλλη μαρκα
το συγγεκριμενο μονο το ονομα εχει κατα τ αλλα ειναι πολυ παλιομοδιτικο"

Δεν ήξερα οτι επιλέγουμε μπουφάν μηχανής με βάση τις επιταγές της μόδας
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: rAnger στις 30/11/2009 3:05 μμ.

Μην το βλεπεις έτσι που φαίνεται γυαλιστερο στη φωτο δεν ειναι ετσι στην πραγματικότητα είναι ματ.

Ενταξει ειναι κλασικ δεν ειναι μοντερνο, αλλωστε βγηκε ως επετειακό μοντελο, αλλά και τη μόδα τι να την κανεις, καθε 2 χρόνια περνάει.

Να, πχ είδα και αυτό:

..αλλά είναι περσινό μοντέλο, το έχουν σε αντίστοιχη τιμή αλλά ήδη αυτοί που παρακολουθούν τη μόδα θα σου πούν "τι, περσινό μπουφαν θα πάρεις??!!"

Δεν πάω μ αυτή τη λογική, αρκεί να είναι ζεστό ασφαλές και άνετο. Ε, και να βλέπεται.

[quote:24a19vdd]Απο την αλλη ... ουτε ζεστο ειναι....(δεν το φορας με τιποτα το καταχειμωνο) ουτε το καλοκαιρι μπορεις να το βαλεις ...[/quote:24a19vdd]

Πάντως το προηγούμενο δερματινο dainese που εχω μ έχει βγαλει παλικάρι στα κρύα και επειδή έχει αφαιρούμενη επένδυση το βάζω και μέχρι αργά άνοιξη. Το καλοκαίρι βεβαια δεν παλεύεται και όχι μόνο ζέστης, αλλά ακόμα και το βάρος στη σπάει.

Αυτα, thanx for the advise παντως παίδες

..αν και η ερώτηση μου ήταν περισσότερο ώς προς το αν θα το φοβόσασταν για μαϊμού...
"Do not blame God for having created the tiger, but thank him for not having given it wings."

Από: Barkos στις 30/11/2009 3:10 μμ.

αυτο τι τιμουλα ειχε?
πανω κατω

Από: rAnger στις 30/11/2009 3:46 μμ.

Είχε 369 αν δεν κανω λαθος (από 579)

Από: triplepower στις 30/11/2009 4:07 μμ.

motoraid.....εχει τις τιμες π εχει το site(πολυ καλες δλδ....!)εγω πηρα το New Panama κ την εχω καταβρει!!εχω κ εγω αυτο το προβλημα με την μεση γιατι ειμαι ψηλος αλλα ολα τα μπουφαν μηχανης π δοκιμασα ετσι μ πανε αρα συμβιβαστικα.....

Από: Greem στις 30/11/2009 4:11 μμ.

Για την μεση υπαρχει ενα προσθετο κομματι που κουμπωνει στο φερμουαρ του παντελονιου. το εχω 3-4 χρονια και δεν εχω κανενα προβλημα.
There goes one of God's own creatures. Too weird to live, too rare to die.

Από: takis1964 στις 30/11/2009 4:46 μμ.

Cpt. Haddock"

Δεν ήξερα οτι επιλέγουμε μπουφάν μηχανής με βάση τις επιταγές της μόδας "

Aσε με εμενα τοτε να διαλεξω το κατω μπουφαν και παρε εσυ το πανω

Από: johnygalan στις 08/12/2009 9:56 μμ.

Παιδία πήγα και εγω μια βόλτα απο εκεί το απόγευμα, σε μερικά προιόντα έχει πολυ καλές τιμές σε άλλα πάλι οχι. Αξίζει πάντως να πάει κάνεις
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"