Ένας Ιταλός με μια κούκλα στα Μετέωρα

Ένας Ιταλός με μια κούκλα στα Μετέωρα  

Από: spyro στις 20/04/2010 2:55 μμ.

Ο ακόλουθος postαρισε στο Ιταλικό forum φωτο απο την βόλτα του στα Μετέωρα. Πηγαίντε πιο πίσω τις σελίδες να δείτε οτι ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πόσο γουστο έχουν οι Ιταλοί. Του συγκεκριμένου είναι ένα απο τα 3 πιο όμορφα Tiger που έχω δει παγκοσμιως (τα άλλα είναι ενός Νορβηγού και ενός Άγγλου)

http://www.forumtriumphchepassione.com/ ... st-17.html

Re: Ένας Ιταλός με μια κούκλα στα Μετέωρα  

Από: Sprinter στις 20/04/2010 3:04 μμ.

Ρε μλκ Σπύρο,

ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ LINKS ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΤΑΙΓΚΕΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ?
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: spyro στις 20/04/2010 3:16 μμ.

Sprinter"Ρε μλκ Σπύρο,

ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ LINKS ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΤΑΙΓΚΕΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ?"

εμένα πάντως μου ανοίγουν κανονικά οι φώτο χωρίς να είμαι μέλος εκτός και απο τις πολλές επισκέψεις μου με κάνανε μέλος τιμητικά χωρίς να το ξέρω

Από: Sprinter στις 20/04/2010 3:38 μμ.

Αυτά που έχουν βάλει στο Imageshack ναι (προφανώς..) όπως και τα embedded. Αυτά που ειναι attached σε μηνύματα, όχι.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: spyro στις 20/04/2010 4:10 μμ.

Sprinter"Αυτά που έχουν βάλει στο Imageshack ναι (προφανώς..) όπως και τα embedded. Αυτά που ειναι attached σε μηνύματα, όχι."

οπότε δηλαδη και εσυ βλέπεις τον Τίγρη απο κάτω απο τα Μετέωρα ...... (αφού είναι embedded φωτογραφίες)

τι με τυρρανάς τοτενες? ............ ε? ........... αντε απο κει με το παλιο Μελιτζανί σου

Από: Aris. στις 20/04/2010 4:25 μμ.

Εγω πηγα και 5-6 σελιδες παραπισω.
Tiger παγκοσμιως ομορφο , δεν βρηκα , αντε να'ταν και κανενα το πιο ομορφο στο Μπαρι ...
Εγω το πιο ομορφο που ειδα ηταν αυτο με την μοντα με το μονομπρατσο του Agusta
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: strani στις 13/01/2011 3:25 μμ.

spyr"Ο ακόλουθος postαρισε στο Ιταλικό forum φωτο απο την βόλτα του στα Μετέωρα. Πηγαίντε πιο πίσω τις σελίδες να δείτε οτι ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πόσο γουστο έχουν οι Ιταλοί. Του συγκεκριμένου είναι ένα απο τα 3 πιο όμορφα Tiger που έχω δει παγκοσμιως (τα άλλα είναι ενός Νορβηγού και ενός Άγγλου)

:salut1

http://www.forumtriumphchepassione.com/ ... st-17.html"

Εγω παντως προχθες στον σακη ειδα πολυ πιο ομορφα tiger