ΑΓΟΡΑ ΤΙΓΡΗ

ΑΓΟΡΑ ΤΙΓΡΗ  

Από: xristosxal στις 31/01/2010 1:52 μμ.

Καλησπέρα και από μένα παιδιά.Είμαι καινούργιο μέλος στην παρέα σας και ήρθε και μένα η ώρα μου να αποκτήσω τον τίγρη μου.Είμαι τρελαμένος με αυτό το μηχανάκι και μετά απο πολύ κόπο και πολλές ώρες δουλειάς μάζεψα κάποια λεφτά και είμαι έτοιμος για την μεγάλη αγορά..(μεταχειρισμένο).Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε στο τι πρέπει να προσεξώ σε ένα μεταχειρισμένο ποιές είναι οι λογικές τιμές?Επισης λεω να προτιμησω με ABS τι λετε?

Re: ΑΓΟΡΑ ΤΙΓΡΗ  

Από: makis30 στις 31/01/2010 3:22 μμ.

xristosxal"Καλησπέρα και από μένα παιδιά.Είμαι καινούργιο μέλος στην παρέα σας και ήρθε και μένα η ώρα μου να αποκτήσω τον τίγρη μου.Είμαι τρελαμένος με αυτό το μηχανάκι και μετά απο πολύ κόπο και πολλές ώρες δουλειάς μάζεψα κάποια λεφτά και είμαι έτοιμος για την μεγάλη αγορά..(μεταχειρισμένο).Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε στο τι πρέπει να προσεξώ σε ένα μεταχειρισμένο ποιές είναι οι λογικές τιμές?Επισης λεω να προτιμησω με ABS τι λετε?"

φιλε καλως ηρθες εμενα η γνωμη μου απο την εμπειρια σε μοτο χωρις abs και με abs σου πρωτεινω να παρεις με abs οταν το μαθεις να εισαι σιγουρος δεν θα το αλαζεις με τιποτα ειναι πολυ χρησιμο με εχει σωσει αρκετες φορες απο την δυσκολη + οτι σου εμπνεει αλλη εμπιστοσυνη η μοτο σου.

Από: mixalakis στις 31/01/2010 6:01 μμ.

Συμφωνώ 100% για το ABS!

Χωρίς να ξέρω πολλά για τα μεταχειρισμένα, πιστεύω ότι τα 07 μοντέλα παίζουν κοντά στα 8.000€ - 8.500€, τα 08 κανένα 800άρι παραπάνω και φυσικά τα 09 κοντά στο 10.000αρο. Φυσικά πάντα ανάλογα με την κατάσταση και τον εξοπλισμό.

Π.χ. υπάρχουν μηχανάκια του 07 με όλον το εργοστασιακό εξοπλισμό πάνω (που κάνει κοντά 2.500€) που είναι ακριβότερα από 09.

Για μηχανικά προβλήματα, πέρα από την γνωστή αστάθεια του ρελαντί που δε νομίζω να υπάρχει μία οριστική λύση, το μόνο σοβαρό που έχει ακουστεί είναι κάποια προβλήματα με διαροή λαδιού και αν ψάξεις στο φόρουμ θα βρεις περισσότερες πληροφορίες.

Από: xristosxal στις 01/02/2010 5:16 μμ.

Να ειστε καλά ρε παιδιά.Ακομα με δυσκολευει το θεμα με το abs αλλα οκ θα καταλήξω.Το θέμα είναι οτι θα ζοριστώ οικονομικά πιο πολύ άμα παρω με abs αλλά μάλλον αξίζει..Για να δούμε..Μέσα στον μήνα πρώτα ο θεός θα το έχω το τιγράκι μου,τωρα με abs η χωρίς..θα δείξει.

Από: ATN PANOS στις 01/02/2010 5:42 μμ.

καλως ηρθες,και ευχομαι να αποκτησεις το tiger συντομα
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: doohan στις 02/02/2010 12:56 μμ.

......
[size=200:29gvu26k]ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:42, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: makis30 στις 02/02/2010 9:26 μμ.

και ετσι για να παρεις μια εικονα γιατι οσο μια εικονα (βιντεο)ισον χιλιες λεξεις.

http://www.youtube.com/watch?v=X6kO6ltk ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=q9dH03SKWxw

http://www.youtube.com/watch?v=vYSdzBirTAM

Από: xristosxal στις 02/02/2010 11:39 μμ.

Στην αρχη ελεγα σιγα μη παρω με abs τσαμπα λεφτα μετα αρχισα να το σκεφτομαι αφου ειδα κατι videos στο youtube τωρα δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο να το παρω χωρις abs.Η βοηθεια σας πολυτιμη ρε παιδες thnx a lot.. Α!! βρηκα ενα με 1500 χλμ λεει ο τυπος 09 μοντελο και abs και απο 9000 μου το εριξε 8500.Ετσι πως μου τα λεει το παλικαρι το μηχανακι ειναι ολοκαινουργιο την αλλη βδομαδα θα παω να το δω..Καλα δεν ειναι 8500??

Από: doohan στις 02/02/2010 11:47 μμ.

........
[size=200:29gvu26k]ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:42, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: Sprinter στις 03/02/2010 8:44 πμ.

Η προσωπική συμβουλή μου πρός όλους ειναι πώς δεν είναι καλή εποχή αυτή για να ζοριστεί οικονομικά για να πάρει μηχανάκι, πόσο μάλλον να δανειστεί. Έρχονται ιδιαίτερα χειρότερες μέρες που ίσως μόνο οι πατεράδες των μεγαλύτερων εξ ημών μόνο ειχαν ξαναδεί... Προσέχετε
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: mixalakis στις 04/02/2010 11:53 πμ.

xristosxal"Στην αρχη ελεγα σιγα μη παρω με abs τσαμπα λεφτα μετα αρχισα να το σκεφτομαι αφου ειδα κατι videos στο youtube τωρα δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο να το παρω χωρις abs.Η βοηθεια σας πολυτιμη ρε παιδες thnx a lot.. Α!! βρηκα ενα με 1500 χλμ λεει ο τυπος 09 μοντελο και abs και απο 9000 μου το εριξε 8500.Ετσι πως μου τα λεει το παλικαρι το μηχανακι ειναι ολοκαινουργιο την αλλη βδομαδα θα παω να το δω..Καλα δεν ειναι 8500?? "

Αν ισχύουν αυτά που λέει (1.500χλμ μόνο και 2009) και δεν έχει τίποτα πεσίματα κτλ, η τιμή είναι πάρα πολύ καλή!!

Από: johnygalan στις 04/02/2010 8:07 μμ.

mixalakis"
xristosxal"Στην αρχη ελεγα σιγα μη παρω με abs τσαμπα λεφτα μετα αρχισα να το σκεφτομαι αφου ειδα κατι videos στο youtube τωρα δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο να το παρω χωρις abs.Η βοηθεια σας πολυτιμη ρε παιδες thnx a lot.. Α!! βρηκα ενα με 1500 χλμ λεει ο τυπος 09 μοντελο και abs και απο 9000 μου το εριξε 8500.Ετσι πως μου τα λεει το παλικαρι το μηχανακι ειναι ολοκαινουργιο την αλλη βδομαδα θα παω να το δω..Καλα δεν ειναι 8500?? "

Αν ισχύουν αυτά που λέει (1.500χλμ μόνο και 2009) και δεν έχει τίποτα πεσίματα κτλ, η τιμή είναι πάρα πολύ καλή!!"

+1050
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: zwnianos στις 11/12/2010 4:25 μμ.

καλησπερα παλικαρια! μωλις καταφερα να γινω μελος.
θα ανοιγα καινουριο topic αλλα ο φιλος εδω με βοηθησε σε ενα απο τα βασικα ερωτηματα. Οποτε παμε να παρουμε ενα τιγρη με abs για αρχη. μετα θα ηθελα να μαθω ποιες ειναι η βασικες διαφορες στα μοντελα του 2007- 2008- 2009 για 2010 δεν αξιζει να μιλησουμε. Μετα θα ηθελα να μαθω ποια χλμ ειναι απαγορευτηκα και ποια να με πονηρεψουν αναλογα με την χρονολογια, (cheating παιζει στα κοντερ?) και το τελευταιο ποια θα ειναι τα βηματα που θα πρεπει να ακολουθησω για να μην με ποιασουν κοτσο και κλαιω τα ευρουλακια μου για αρχη αλλα το κυριοτερο να ξενερωσω με την μηχανη που εχω ερωτευθει τον τελευταιο χρονο... Ευχαριστω για τον χρονο σας και ελπιζω συντομα να το παρω το ριμαδι...!!!!!

Από: tharis στις 11/12/2010 4:34 μμ.

Ψαξε και διαβασε στα τεχνικα για το θεμα με τα πιστονια .. ειναι το μονο προβλημα του Τιγρη .. κατα τ αλλα δεν εχουν διαφορες..
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: mixalakis στις 11/12/2010 5:36 μμ.

zwnianos"καλησπερα παλικαρια! μωλις καταφερα να γινω μελος.
θα ανοιγα καινουριο topic αλλα ο φιλος εδω με βοηθησε σε ενα απο τα βασικα ερωτηματα. Οποτε παμε να παρουμε ενα τιγρη με abs για αρχη. μετα θα ηθελα να μαθω ποιες ειναι η βασικες διαφορες στα μοντελα του 2007- 2008- 2009 για 2010 δεν αξιζει να μιλησουμε. Μετα θα ηθελα να μαθω ποια χλμ ειναι απαγορευτηκα και ποια να με πονηρεψουν αναλογα με την χρονολογια, (cheating παιζει στα κοντερ?) και το τελευταιο ποια θα ειναι τα βηματα που θα πρεπει να ακολουθησω για να μην με ποιασουν κοτσο και κλαιω τα ευρουλακια μου για αρχη αλλα το κυριοτερο να ξενερωσω με την μηχανη που εχω ερωτευθει τον τελευταιο χρονο... Ευχαριστω για τον χρονο σας και ελπιζω συντομα να το παρω το ριμαδι...!!!!!"

Διαφορές από όσο ξέρω δεν υπάρχουν από τότε που βγήκε ο τίγρης, εκτός ίσως από κάποια τεχνικά μικροπράγματα που δεν τα γνωρίζω.
Γυρισμένα κοντέρ φυσικά υπάρχουν και θέλει προσοχή. Σπάνια ιδιώτες τα γυρνάνε, αλλά οι έμποροι...

Μπορείς να καταλάβεις τα γυρισμένα χιλιόμετρα από τις φθορές που λογικά θα υπάρχουν. Μηχανάκι με 50.000 χλμ. που γράφει 15.000 χλμ. θα έχει φθορά σε δισκόπλακες, μαρσπιέ, σέλα, γκριπ κτλ. Αν όλα αυτά είναι καινούργια, τότε μάλλον έχουν αλλαχτεί και θα πρέπει να αρχίσεις να υποψιάζεσαι.
Καμιά φορά είναι καλύτερα να αγοράζεις μοντέλο με πολλά πραγματικά χλμ. που είναι προσεγμένο και καλοσυντηρημένο, παρά ένα με λίγα χλμ. που το είχε κάγκουρας και του είχε πιει το αίμα!!

Όπως και να έχει, μην πάρεις μηχανάκι αν δεν το πας πρώτα σε μηχανικό της εμπιστοσύνης σου.