Επισκευή κινητήρα ¶
Από: Βασιλάς στις 29/04/2017 11:01 πμ.
ήταν απείραχτο με βαλιτσάκια τα πάντα... επειδη είμαι λίγο ανησυχώ πνεύμα και θέλω να το έχω οπός θέλω ξεκιναω και το επεξεργάζομαι... πρώτο!! τρύπιο ψυγείο και μπαλωμένο ! τα χρώματα του μοτέρ σκασμένα... παθαίνω σοκ! πάω αντιπροσωπεια μου λέει όλα έτσι κάνουν μην αγχώνεσαι..κάτι δε μ άρεσε... το ξεπέρασα.. του βάζω προγραμμα εξάτμισή φίλτρο το χαμηλώνω και πριν ξεκινήσω να του δίνω καθημερινός πάω και ρωτάω.... αντέχει;;; η θα το πάρω στα χέρια;; όχι δεν έχει ανάγκη... κάτι είχα ακούσει για πιστόνια κτλ... όχι είναι εικασίες...να βάζω 100αρα βενζίνη;;; όχι... όλα αυτά στη triumph.
ΌΛΑ ΚΑΛΑ άλλα το άκουγα λίγο κούφιο στην εκκίνηση... το προσπερνάω και αυτό... ένα ωραίο πρωί το βάζω μπρος και δούλευε δικύλινδρο.. λέω θα είναι μπουζί.. το πάω σιγά σιγά στην αντιπροσωπία (κρατιόμουν να μην βάλω χέρι εγώ) πριν φτάσω δουλεύει κανονικά... τον ρωτάω μπουζί μου λέει... λέω ας τα πάρω και τα τρία να τα αλλάξω!! το λύνω ανοίγω το πρώτο ρίνισμα στο μπουζί... τα άλλα 2 τίποτα.. παίρνω το μηχανικό μάσαγε τα λόγια του... το κλείνω πάω ένα ταξίδι την επομένη μέρα χαλαρά και ωραία ούτε το πίεσα ούτε τίποτα.. όταν γύρισα βάζω μπροστά ζεσταίνει του κάνω ένα παίξιμο στο γκάζι και βλέπω μαύρο καπνό και μετά μπλε... μου ερχεται το πρώτο εγκεφαλικό...το λέω στο μηχανικό μου λέει δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς... η γνωστή καραμέλα της αντιπροσωπειας... μου λέει βάλε πιο χοντρά λάδια!!! άκου τι λέει ο τύπος.... περνώ την απόφαση λύνω ρεζερβουάρ τα πάντα και μετράω συμπίεση... 7,5 και στους 3! 2 εγκεφαλικό!!! το λέω στη Τ μου λέει δε το μέτρησες καλά.... ερχεται και αυτός τελικά είχα δίκιο... επέμενε να βάλω λάδια... του κάνω το χατίρι,,, χειρότερο... ήθελε να βάλω και motor kote δεν πρόλαβα ένα πρωί πάω να το βάλω μπρος τίποτα δε ξανά πήρε!!όλα αυτά σε 6 μήνες και στα 39,000χλμ παίρνω την απόφαση και το λύνω μόνος μου.. ήταν μια ιδιαιτερη επιστήμη σαν το πύραυλο από τη νασα ένα πράγμα... μην τα πολυλογώ τα πιστόνια δεν ήταν σπασμένα άλλα τα χιτωνια ήταν για κλαματα.. έριχνες νερό στον πρώτο και έσταζε απο κάτω ρυάκι..!!!ήμουν έτοιμος να πάω μαζί με τα πράγματα να τα αδειάσω έξω από τη Τ να τα φάνε....κρατήθηκα και πήγα κυρίως και χαμογελαστός!!! όταν τούς είπα ότι το άνοιξα εγώ χλόμιασαν.... μου έβγαλαν ένα κουστούμι 1300 ευρό... για πείτε μου έμενα τώρα το φτιάχνω ποιος μου λέει οτι δε θα ξαναδιαλυθεί;;;