μια ιδέα........(για Street triple)

μια ιδέα........(για Street triple)  

Από: triplepower στις 05/04/2010 12:25 μμ.

Λοιπον παιδες....αυτες τις μέρες που ολα είναι καπως πιο χαλαρα κ ήρεμα σκεφτόμουν διάφορα για το μηχανακι μου.Μια ιδέα π μ άρεσε παρα πολυ είναι η εξης:βάψιμο με ηλεκτροστατικη βαφη τις ζάντες σε κόκκινο χρωμα(μιας κ αγορα aftermarket είναι 2χιλιαρο++ ενω αυτο κοστιζει το πολυ 100ε) και κόκκινες μανετες με ασημί ρυθμιστη.πιστευω μαυρο-ασημι-κοκκινο είναι ωραίος συνδιασμος.οριστε κ 2 φωτο για το πως ειναι η μηχανη τωρα.πειτε γνώμες ελευθερα

*Sry αν ειναι σε λάθος μέρος το θέμα αλλα δν ήξερα π να το βάλω

Re: μια ιδέα........(για Street triple)  

Από: jimdom στις 05/04/2010 12:47 μμ.

Γιατι δεν δοκιμαζεις το πορτοκαλι της maclaren που ειναι δοκιμασμενο κ δειχνει τελεια πανω στο μαυρο?

screw u guys,i am going home...
See ain't nothing stopping me, I feel like ain't nothing after me

Από: triplepower στις 05/04/2010 12:53 μμ.

jimdom"Γιατι δεν δοκιμαζεις το πορτοκαλι της maclaren που ειναι δοκιμασμενο κ δειχνει τελεια πανω στο μαυρο?"

τι εννοεις δοκιμασμένο???σε Streetακι??εχεις φωτο ή κανενα λινκ να το δουμε???

Από: jimdom στις 05/04/2010 1:32 μμ.

οχι σε street δεν το εχω δει,το εχω δει σε Z750 στο δρομο ομως και σε fazer 1000,δεν εχω φωτογραφιες αλλα ηταν τελεια!Τωρα μια ιδεα για το πως δενουν τα δυο χρωματα μπορεις να παρεις κ απο το μονοθεσιο της maclaren

screw u guys,i am going home...
See ain't nothing stopping me, I feel like ain't nothing after me

Από: Aris. στις 05/04/2010 4:08 μμ.

[youtube:1vrceslk]W9LCfpUi__Q&feature=channel[/youtube:1vrceslk]
[youtube:1vrceslk]mvY_hfa_rX8&feature=channel[/youtube:1vrceslk]

θα σου 'λεγα να κατσεις στα αυγα σου , μια χαρα χρωμα εχουν οι ζαντες....

Αν θα τις εβαφα θα ηταν...

ή custom μαυρο-χρυσο συνδιασμος

Αν ψηνεσε να πεταξεις κανα φραγκο επειδη σε τρωει το χερι (γνωστο το συνδρομο) αλλαξε τον νεροσωληνα σου με ενα fatbar ματ χρωματος μαυρο ή ασημενιο ,αφτερμαρκετ ή και της Triumph, μαζι με καβαλετα εννοειται. Εκτος της εμφανισης , θα σου αλλαξει και το στησιμο του σωματος σου πανω στη μηχανη. Θα ερθουν πιο κοντα τα χερια σου και θα ανοιξουν ελαφρως.Πολυ καλυτερη πληροφοριση.

Ειμαι λιγο εκτος θεματος.. αλλα ιδεες ριχνω
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: denthnpalevw στις 05/04/2010 4:11 μμ.

μηπως θα χτυπαει πολυ στο ματι???? αλλα περι ορεξεως.
οταν με το καλο το αποφασισεις βαλε μια φωτο. σιγουρα θα ειναι ενδιαφερον project
Δεν έχω υπογραφή.......

http://betform.blogspot.com/

Από: triplepower στις 05/04/2010 6:59 μμ.

αρη,στην αρχη κ εγω για χρυσο σκεφτομουν αλλα δεν ταιριάζει γιατι ολα ειναι ασημι-μαύρα.κ το εχουμε ξανασυζητήσει σε αλλο 8έμα οτι χρυσο/ασημι/μαυρο δν πολυλεει....ενω μαυρο/κοκκινο/ασημι πιστευω καθεται πιο ωραια......εχω απαλαγει απο τον νεροσωληνα ρε,εδω κ παρα πολυ καιρο! εχω βαλει το τιμονι του R/Speed.....
Δε τρελένομαι κ πολυ για το πορτοκαλι......
τεσπα,ακομα δεν παιρνω για κατι αποφαση,απλα μελετες ......σκεφτομαι ομως να κανω υπομονή για αυτες:http://global.ebay.com/Forged_Aluminum_Wheels_Ninja_650R_ZX10R_ZX14R_ZX6R/350325775292/item

Από: Aris. στις 05/04/2010 9:52 μμ.

κΑΙ γαμω ειναι οι ζαντες που εχεις στο λινκ αλλα σοβαρα τωρα, θα εδινες 1500 ευρω για ζαντες ?
Οσο για το κοκκινο χρωμα που σκεφτεσαι , προσωπικα, πιστευω θα ειναι ανατριχιαστικα ασχημες !
Σαν ειναι εισαι εσυ καλοντυμενος -κυριλε- και να μου φορας παπουτσακι κοκκινο λουστρινι , δεν θα γινεις δαχτυλοδεικτουμενος ?
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: triplepower στις 05/04/2010 10:48 μμ.

Aris."κΑΙ γαμω ειναι οι ζαντες που εχεις στο λινκ αλλα σοβαρα τωρα, θα εδινες 1500 ευρω για ζαντες ?
Οσο για το κοκκινο χρωμα που σκεφτεσαι , προσωπικα, πιστευω θα ειναι ανατριχιαστικα ασχημες !
Σαν ειναι εισαι εσυ καλοντυμενος -κυριλε- και να μου φορας παπουτσακι κοκκινο λουστρινι , δεν θα γινεις δαχτυλοδεικτουμενος ? "

οχι ρε συ!!!αν αγοραζα αυτες δν θα τις επαιρνα κοκκινες!!!!