Μια ιστορια θα σας πω..

Μια ιστορια θα σας πω..  

Από: jimmakos1050 στις 04/01/2011 12:33 μμ.

Οχι για τον Μπαμπη τον Φλου αλλα για μενα.Χρονια πολλα καλη χρονια με υγεια και επιτυχιες σ οτι και να κανετε.Πριν απο 2 εβδομαδες περιπου ειχα ενα ατυχημα στην εθνικη οδο που με κλονισε λιγακι σαν ανθρωπο.Λεπτομερειες για το τι εγινε δεν θα αναφερω για ευνοητους λογους.Αρκει να σας πω οτι επεσα με 100 χλμ περιπου στην μεσαια λωριδα της εθνικης και αφου εφερα τουμπες σηκωθηκα και επεσα στο πλαι του δρομου.
Τα συναισθηματα που ενιωσα αμεσως μετα το πεσιμο δεν μπορω να τα περιγραψω.Το σοκ ειναι μεγαλο και εντονο σιγουρα.Την εβγαλα μονο με ενα σπασιμο στο μικρο δακτυλο και κακωσεις σε πολλα σημεια του σωματος μου.Το μονο σιγουρο ειναι οτι καποιος εκει πανω με προστατευσε και μου χαρισε και αλλες μερες ζωης.Το γεγονος οτι ζω οφειλεται στο οτι δεν βρηκα καπου και δεν με πατησε καποιος οσο βρισκομουν στο δρομο.Δεν συζητω καν πως αν δεν φορουσα κρανος μπουφαν και γαντια τι θα ειχε γινει
Μετα απο ολα αυτα και τις επομενες μερες που ηρεμησα καταλαβα οτι οσο ειμαστε υγιεις και σωοι δεν κατανοουμε οτι αυτο ειναι το μεγαλυτερο αγαθο,η υγεια μας.Αγχωνομαστε συνεχως και ζουμε με πιεση και δεν χαιρομαστε τις μικρες χαρες της ζωης.Αυτο που καταλαβα ειναι οτι τπτ δεν ειναι δεδομενο.Σε μια στιγμη ολα μπορουν να αλλαξουν εντελως στη ζωη σου οποτε ας την χαρουμε οσο γινεται καλυτερα.
Οσο για την μηχανη συρθηκε και αυτη, δεν βρηκε πουθενα δεν τουμπαρε και τελικα εχει ζημιες μεν αλλα που διορθωνονται με αλλαγες σε ανταλλακτικα.Δεν εχει παρει πλαισιο ή κατι αλλο χοντρο.Αρα να και κατι που αντεχει ο Τιγρης.Λετε να χαλασαν τα πιστονια????
Αυτα απο μενα και κατι τελευταιο που το τονιζω ξανα.ΦΟΡΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑΝ ΚΙΜΑΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟς ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΠΑΘΑ ΚΑΤΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΩΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΟΥΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΕΣΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΤΥΛΟ.
ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΑ!!!!

Re: Μια ιστορια θα σας πω..  

Από: bonnie στις 04/01/2011 1:15 μμ.

jimmakos1050"
..καταλαβα οτι οσο ειμαστε υγιεις και σωοι δεν κατανοουμε οτι αυτο ειναι το μεγαλυτερο αγαθο,η υγεια μας.Αγχωνομαστε συνεχως και ζουμε με πιεση και δεν χαιρομαστε τις μικρες χαρες της ζωης.Αυτο που καταλαβα ειναι οτι τπτ δεν ειναι δεδομενο.Σε μια στιγμη ολα μπορουν να αλλαξουν εντελως στη ζωη σου οποτε ας την χαρουμε οσο γινεται καλυτερα.
"

να εισαι παντα καλα...
το κακο ειναι οτι πρεπει να μας συμβει η, οποιαδηποτε, στραβη για να το καταλαβουμε αυτο... κριμα δεν ειναι?
κ σε μενα εχει συμβει πολλες φορες... κ πανω που το ξεχναω κ γκρινιαζω, να η στραβη, να σε επαναφερει στην πραγματικοτητα κ να αναθεωρησεις μεχρι κ ολη σου την ζωη...

τιποτα δεν ειναι δεδομενο, τουλαχιστον οχι σε αυτην τη ζωη...

περαστικα σου δημητρη!
καλημερες...
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: galileos στις 04/01/2011 1:36 μμ.

Περαστικά φίλε μου !! Πραγματικά αν δεν πάθεις δεν μπορείς να μάθεις. Και πάλι περαστικά
Ταξίδια χωρίς προορισμό ...

Από: tharis στις 04/01/2011 1:36 μμ.

Δημητρη σιγουρα θα βγεις πιο δυνατος και πιο σοφος απ αυτη την ιστορια!!

Περαστικα σου ευχομαι και να ναι το τελευταιο ατυχημα με τον Τιγρη σου.

Καλη χρονια !!
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: triplelover στις 04/01/2011 6:56 μμ.

καλη χρονια και απο μενα , δεν ξερω αν ειναι η πρωτη σου πτωση αλλα ευχομαι να ειναι η τελευταια , σιδερενιος .

Από: ATN PANOS στις 05/01/2011 12:09 πμ.

περαστικα σου φιλε και ελπιζω να ειναι το τελευταιο.

συμφωνω απολυτα με τον εξοπλισμο που φοραμε
αλλα να ξερεις οτι ο παραγων τυχη παιζει πιο μεγαλο ρολο,
οπως επισης αυτο που λενε μερικοι, και το πιστευω σε ενα μεγαλο βαθμο.

οταν το λαδι στο καντηλι σου τελειωνει... τοτε ..καλο ταξιδι.
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: HelenKoR στις 05/01/2011 12:25 μμ.

ATN PANOS"περαστικα σου φιλε και ελπιζω να ειναι το τελευταιο.

συμφωνω απολυτα με τον εξοπλισμο που φοραμε
αλλα να ξερεις οτι ο παραγων τυχη παιζει πιο μεγαλο ρολο,
οπως επισης αυτο που λενε μερικοι, και το πιστευω σε ενα μεγαλο βαθμο.

οταν το λαδι στο καντηλι σου τελειωνει... τοτε ..καλο ταξιδι."

ο,τι ειπε ο κυριος αυτος.

να σας πω παιδια οτι ενα βραδυ που επεστρεφα σπιτι απο κεντρικο δρομο χωρις φωτα ( ναι ναι δολοφονοι), σε δεξια στροφη υπηρχε ενα τασι ζαντας..... περασα ακριβως ξυστα!
τι να πεις....
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Από: jimmakos1050 στις 05/01/2011 6:52 μμ.

Σας ευχαριστω για τις ευχες!!!Καλη χρονια σε ολους μας και παντα ορθιοι.
Αλλοι το λενε τυχη εγω πιστευω οτι σιγουρα καποιος απο ψηλα με προστατευσε.
Το σκεφτομαι πολλες φορες τι μπορουσε να γινει και δεν το πιστευω πως την γλυτωσα.
Καλους δρομους σε ολους!

Από: vagtyrp στις 05/01/2011 8:17 μμ.

περαστικά μήτσο, χαίρομαι που είσαι καλά! με το καλό να ξαναπάρεις το τιγράκι σου!

Από: doohan στις 05/01/2011 10:16 μμ.

.......
[size=200:29gvu26k]ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:46, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: johnygalan στις 06/01/2011 2:37 πμ.

"

+1050
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: chris34 στις 06/01/2011 9:36 πμ.

johnygalan"
"

+1050 "

+1050
Λευκος Τιγρης!!see you................

Από: jimmakos1050 στις 07/01/2011 3:51 μμ.

Σας ευχαριστω και παλι

Από: strani στις 13/01/2011 3:18 μμ.

jimmakos1050"Οχι για τον Μπαμπη τον Φλου αλλα για μενα.Χρονια πολλα καλη χρονια με υγεια και επιτυχιες σ οτι και να κανετε.Πριν απο 2 εβδομαδες περιπου ειχα ενα ατυχημα στην εθνικη οδο που με κλονισε λιγακι σαν ανθρωπο.Λεπτομερειες για το τι εγινε δεν θα αναφερω για ευνοητους λογους.Αρκει να σας πω οτι επεσα με 100 χλμ περιπου στην μεσαια λωριδα της εθνικης και αφου εφερα τουμπες σηκωθηκα και επεσα στο πλαι του δρομου.
Τα συναισθηματα που ενιωσα αμεσως μετα το πεσιμο δεν μπορω να τα περιγραψω.Το σοκ ειναι μεγαλο και εντονο σιγουρα.Την εβγαλα μονο με ενα σπασιμο στο μικρο δακτυλο και κακωσεις σε πολλα σημεια του σωματος μου.Το μονο σιγουρο ειναι οτι καποιος εκει πανω με προστατευσε και μου χαρισε και αλλες μερες ζωης.Το γεγονος οτι ζω οφειλεται στο οτι δεν βρηκα καπου και δεν με πατησε καποιος οσο βρισκομουν στο δρομο.Δεν συζητω καν πως αν δεν φορουσα κρανος μπουφαν και γαντια τι θα ειχε γινει
Μετα απο ολα αυτα και τις επομενες μερες που ηρεμησα καταλαβα οτι οσο ειμαστε υγιεις και σωοι δεν κατανοουμε οτι αυτο ειναι το μεγαλυτερο αγαθο,η υγεια μας.Αγχωνομαστε συνεχως και ζουμε με πιεση και δεν χαιρομαστε τις μικρες χαρες της ζωης.Αυτο που καταλαβα ειναι οτι τπτ δεν ειναι δεδομενο.Σε μια στιγμη ολα μπορουν να αλλαξουν εντελως στη ζωη σου οποτε ας την χαρουμε οσο γινεται καλυτερα.
Οσο για την μηχανη συρθηκε και αυτη, δεν βρηκε πουθενα δεν τουμπαρε και τελικα εχει ζημιες μεν αλλα που διορθωνονται με αλλαγες σε ανταλλακτικα.Δεν εχει παρει πλαισιο ή κατι αλλο χοντρο.Αρα να και κατι που αντεχει ο Τιγρης.Λετε να χαλασαν τα πιστονια????
Αυτα απο μενα και κατι τελευταιο που το τονιζω ξανα.ΦΟΡΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑΝ ΚΙΜΑΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟς ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΠΑΘΑ ΚΑΤΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΩΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΟΥΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΕΣΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΤΥΛΟ.
ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΑ!!!!"

φιλε να ξερεις πως οσοι διαλεξαμε αυτο το χομπι {και το χομπι το κανεις μονο οταν το αγαπας} ειμαστε σε καθε μας φορα υποψηφιοι για ατυχημα.Γιατι οπως ξερουμε στο χωρο μας υπαρχουν αυτοι που επεσαν και αυτοι που θα πεσουν.Το θεμα ειναι καθε φορα να μπορεις να σηκωθεις....Και παλι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ