Μονο σε 'μενα! ¶
Από: Aris. στις 20/11/2009 4:23 μμ.
Να σημειωθει πως σε ενα μηνα , μεσο ορο , γραφω κανα 2 μ$#$#@ες , βριζομαι με κανα 2 αλλους ακομα και εχω αφησει συνολικα περισσοτερα απο 20 ραβασακια στα παρμπριζ εξηγωντας ευγενικα πως δεν ειναι σωστο αυτο που κανουν.
Και συνεχιζω...
Γυριζοντας απο την δουλεια , το αμαξι ηταν ακομα εκει (ενα σκορπιο corsa για την ιστορια).
Γραφω σημειωμα , παω να το αφησω στο παρμπριζ του και παρατηροντας το καλυτερα διαπιστωνω οτι το αμαξι αυτο καπου το ξερω και οτι ο ιδιοκτητης του πρεπει να ειναι καποιος γειτονας.
Χωρις να ειμαι σιγουρος πεταχτηκα παραδιπλα στην καβα ποτων να ρωτησω εαν ειναι απο κανεναν εργαζομενο εκει....
>> Καλησπερα, να ρωτησω ... μηπως ειναι κανενος απο εδω το opel corsa το γκρι εκει?
>> Ναι φιλε , του παιδιου που δουλευει εδω ειναι το corsa
>> Eχει κλεισει την εισοδο μου και δεν μπορω να βγαλω την μηχανη , αν ηταν ευκολο να το παρει , γιατι παλευω καθε φορα για να μπω-βγω .
>> Ναι φιλε ξερει οτι ειναι το παρκινγκ σου εκει και ξερει πως δεν μπορεις να βγαλεις τη μηχανη .
Το ειχε παρκαρει σε εναν ελευθερο χωρο 10 μετρα παρακατω απο το σπιτι σου , το αφησε με αλαρμ σβηστο και τα κλειδια στην μιζα . Αφου ηρθε εδω και εκανε μια δουλεια το πολυ μισης ωρας πηγε να το παρει και διαπιστωσε οτι του το κλεψανε!
Εφυγε να παει να δηλωσει το γεγονος στο Α.Τ. και οταν γυρισε το βρηκε μπροστα στην εισοδο της αυλης σου.
Αυτος που το πηρε προφανως εκανε την βολτα του , το παρκαρε παλι λιγο παραδιπλα.... στην εισοδο σου , το κλειδωσε , πηρε και τα κλειδια μαζι του και εφυγε !
Τωρα περιμενει κλειδαρα για να του το ανοιξει
Ε ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ ! Μονο σε 'μενα γινονται αυτα . Μονο σε 'μενα!