Ρε αμα δεν σε θελει!!!

Ρε αμα δεν σε θελει!!!  

Από: JOSBI στις 27/05/2009 8:48 πμ.

πριν απο ενα χρονο περιπου που πηρα το TIGER ειχε πανω την βαση της μπαγκαζιερας και βρησκω απο ενα γειτονικο forum μια μπαγκαζιερα απο πατρα και κανονιζουμε να μου την στειλει.
Παω λοιπον στα κτελ του κηφισου να την παρω αλλα πουθενα η μπαγκαζιερα! τηλ. απο δω τηλ. απο κει τελικα η μπαγκαζιερα ξεχασμενη ειχε κανει Πατρα-Αθηνα 2-3 φορες.
Με τα πολλα την βαζω πανω (την κουναω να δω αν μπηκε καλα) και φευγω! δεν περνανε δεκα λεπτα και εκει που πηγαινω με καμια 120ρα στον Κηφισο βλεπω την μπαγκαζιερα να με ακολουθει με κολοτουμπες!!!
Την μαζευω την ξανα βαζω (απο νευρα δεν το συζητω!) φευγω παω σε ενα συνεργειο και βγαζουμε το συμπερασμα οτι μαλλον εκανα μαλακια εγω.
Απο τοτε δεν την ξανα εβγαλα απο πανω και εχθες στην εθνικη στο υψος του ασπροπυργου βλεπω την μπαγκαζιερα να με ακολουθει ξανα!!!
Περιττω να σας πω πως ενιωσα
Για τη μπαγκαζιερα δεν το συζητω ηταν που ηταν απογινε το χαλι της!
VALE FOR EVER

Re: Ρε αμα δεν σε θελει!!!  

Από: Costas στις 27/05/2009 9:44 πμ.

Αφού το βλέπεις,δεν ταιριάζει το κάρμα σας.Γιατί επιμένεις;

Από: alki_viades στις 27/05/2009 9:57 πμ.

Χαχαχα, εμενα μ'αρεσει που στη κανει αλλα συνεχιζει να σε ακολουθει

Φαινεται σε γουσταρει αλλα θελη μια πιο χαλαρη σχεση

Από: JOSBI στις 27/05/2009 10 πμ.

alki_viades"Χαχαχα, εμενα μ'αρεσει που στη κανει αλλα συνεχιζει να σε ακολουθει

Φαινεται σε γουσταρει αλλα θελη μια πιο χαλαρη σχεση "

ΩΡΑΙΟΣ!!!
VALE FOR EVER

Από: chris34 στις 27/05/2009 12:28 μμ.

Ρε Μητσαρα σου κανει ναζακια....μην την αφησεις να περασει το δικο της......!!!
Λευκος Τιγρης!!see you................

Από: jimdom στις 27/05/2009 1:24 μμ.

screw u guys,i am going home...
See ain't nothing stopping me, I feel like ain't nothing after me

Από: HelenKoR στις 27/05/2009 3:44 μμ.

I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Από: ATN PANOS στις 27/05/2009 3:49 μμ.

αν δεν σε περασει μην ανησυχεις καθολου
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: HelenKoR στις 27/05/2009 3:51 μμ.

ATN PANOS"αν δεν σε περασει μην ανησυχεις καθολου "

I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Από: sprint900 στις 27/05/2009 4:16 μμ.

Ωραία τους φίλους σου τους ξέρεις , τους εχθρούς ψάξε να βρεις ...

Τιπ το 99% από της μπαγκαζιερες που παίρνουν διαζύγιο , έχουν ξεκλειδωθεί από αφηρημένο αφεντικό η δεν έχουν κουμπωθεί καλά .

Αν πάλι έχει λασκάρει η βάση ένα ψιλό κούνημα το αποκαλύπτει .

Κόντεψα να καβαλήσω στην Επίδαυρο του φίλου μου του Νίκου την μπαγκαζιερα , που ξεκούμπωσε μονάχη !!!! αφού βέβαια αυτός αφηρημένα είχε ξεκουμπώσει την βάση έχοντας ξανα κλειδώσει το καπάκι ...

Μάταιόν εστι παρά θεών αιτείσθαι ά τις εαυτώ χορηγήσαι ικανός εστι.

Από: JOSBI στις 28/05/2009 8:02 πμ.

sprint900"Ωραία τους φίλους σου τους ξέρεις , τους εχθρούς ψάξε να βρεις ...

Τιπ το 99% από της μπαγκαζιερες που παίρνουν διαζύγιο , έχουν ξεκλειδωθεί από αφηρημένο αφεντικό η δεν έχουν κουμπωθεί καλά .

Αν πάλι έχει λασκάρει η βάση ένα ψιλό κούνημα το αποκαλύπτει .

Κόντεψα να καβαλήσω στην Επίδαυρο του φίλου μου του Νίκου την μπαγκαζιερα , που ξεκούμπωσε μονάχη !!!! αφού βέβαια αυτός αφηρημένα είχε ξεκουμπώσει την βάση έχοντας ξανα κλειδώσει το καπάκι ...

"

Και ομως φιλε μου ηταν και κλειδωμενη και καλα στην θεση της γιατι απο την πρωτη φορα που εγινε η μαλακια μου εμεινε συνηθεια να την τσεκαρω τακτικα κουνοντας την!
πιστευω οτι καποιο ελαττωμα εχει γιατι δεν εξηγειτε αλλιως.
Μπορει να γελαμε και καλα κανουμε αλλα ειναι τρομοκρατια να σκεφτεσαι οτι μπορουσες να σκοτρωσεις κανεναν ανθρωπο απο πισω και πιστεψε με στα ......... μου η μπαγκαζιερα!
VALE FOR EVER

Από: sprint900 στις 28/05/2009 2:53 μμ.

Συγνώμη δεν ήθελα να σε προσβάλω , φίλε μου αστειευόμενος .

Αλλα κλειδωμένη και σωστά βαλμένη μπαγκαζιέρα κοματι δυσκολο ακομα και μετα απο χοντρο κούνημα να φύγει απο την βάση της .

Εκεί είναι το πρόβλημα μήπως σκοτώσεις κάποιο απο πίσω και συνήθως φίλο που ταξιδεύεις μαζί .

Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό , αλλα έχει τύχη σε γνωστό μήπως δεν είναι το ίδιο ακριβώς μοντέλο που πρέπει αλλα κάποιο παρόμοιο που κάθεται στην βάση , αλλα όχι καλά .

Εγώ έχω , τρεις μια 25 givi μια σαρανταπεντάρα givi και μια kapa στο παπί .

Οι δυο givi είναι εναλλάξιμες , 25 με 45 έχουν ίδια βάση , έχω τι μια στο tengai και την άλλη στο sprint , σε αυτή του tengai μια φορά έβαλα κάτι καδένες που όταν της ζύγισα ήταν 67 κιλά !!! η μπαγκαζιέρα λέει ανώτατο βάρος 3 κιλά και άντεξε .

Σε χωματόδρομο βέβαια στον έμπωνα στο βουνό αττάβυρο στην ρόδο στήναμε κάτι ανεμογεννήτριες εκεί 1117 υψόμετρο στο δημόσιο δρόμο δεν θα το έκανα με τίποτα , το tengai σκασίλα του αλλα η μπαγκαζιερα δεν έπαθε τίποτα . Ένα μικρό υποπλαίσιο μόνο του kawa λασκάρισε το έσφιξα και τέλος .

Έλεγξε το , κάτι δεν πάει καλά σε σένα .
Μάταιόν εστι παρά θεών αιτείσθαι ά τις εαυτώ χορηγήσαι ικανός εστι.

Από: JOSBI στις 28/05/2009 3:22 μμ.

sprint900"Συγνώμη δεν ήθελα να σε προσβάλω , φίλε μου αστειευόμενος .

Αλλα κλειδωμένη και σωστά βαλμένη μπαγκαζιέρα κοματι δυσκολο ακομα και μετα απο χοντρο κούνημα να φύγει απο την βάση της .

Εκεί είναι το πρόβλημα μήπως σκοτώσεις κάποιο απο πίσω και συνήθως φίλο που ταξιδεύεις μαζί .

Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό , αλλα έχει τύχη σε γνωστό μήπως δεν είναι το ίδιο ακριβώς μοντέλο που πρέπει αλλα κάποιο παρόμοιο που κάθεται στην βάση , αλλα όχι καλά .

Οι δυο givi είναι εναλλάξιμες , 25 με 45 έχουν ίδια βάση , έχω τι μια στο tengai και την άλλη στο sprint , σε αυτή του tengai μια φορά έβαλα κάτι καδένες που όταν της ζύγισα ήταν 67 κιλά !!! η μπαγκαζιέρα λέει ανώτατο βάρος 3 κιλά και άντεξε .

Σε χωματόδρομο βέβαια στον έμπωνα στο βουνό αττάβυρο στην ρόδο στήναμε κάτι ανεμογεννήτριες εκεί 1117 υψόμετρο στο δημόσιο δρόμο δεν θα το έκανα με τίποτα , το tengai σκασίλα του αλλα η μπαγκαζιερα δεν έπαθε τίποτα . Ένα μικρό υποπλαίσιο μόνο του kawa λασκάρισε το έσφιξα και τέλος .

"

Καμια παρεξηγηση αδελφε!!!

Η μπαγκαζιερα ειναι ακριβως αυτη που ειχε και το παλληκαρι που αγορασα το μηχανακι! givi 46v.
δεν ξερω τι να πω εχω ξενερωσει τελειως με το θεμα! 10 μηνες επανω στο μηχανακι και ξαφνικα να πεφτει?!
VALE FOR EVER

Από: ΑΓΓΕΛΟΣ στις 02/09/2009 4:17 μμ.

JOSBI"
sprint900"Συγνώμη δεν ήθελα να σε προσβάλω , φίλε μου αστειευόμενος .

"

Καμια παρεξηγηση αδελφε!!!

Η μπαγκαζιερα ειναι ακριβως αυτη που ειχε και το παλληκαρι που αγορασα το μηχανακι! givi 46v.
δεν ξερω τι να πω εχω ξενερωσει τελειως με το θεμα! 10 μηνες επανω στο μηχανακι και ξαφνικα να πεφτει?!"

δεν εχει να κανει παντως με το βαρος η ζημια ξεκιναει απο
το κοκκινο κουμπι που εχει για να ανοιγει λειτουργει με ενα ελατηριο το οποιο σπρωχνει ενα φαρδυ μεταλο που χωνευεται μεσα στο κοκκινο κουμπι. οταν λοιπον κουμπωνεις την μπαγαζιερα οταν ειναι ακινητη δεν φευγει αλλα στο δρομο με μια αποτομη λακουβα η' ενα αποτομο ανοιγμα γκαζιου αυτο το γ@@@@(*^$ νο ελατηριο κανει μια αποτομη κινηση και ξεκουμπωνει το κοκκινο κουμπι με αποτελεσμα να σε κυνηγαει η μπαγαζιερα
ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ Γ_-_-_ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΠΛΕΟΝ!!