Την έριξα κάτω... :-(

Την έριξα κάτω... :-(  

Από: gcoupe στις 20/05/2009 1:31 μμ.

τα κατάφερα και την έριξα κάτω, μέσα στην πιλωτή. Πήγα να βγάλω το αυτοκίνητο και την έσπρωξα ελαφρώς τόσο ώστε να πέσει από το διπλό και να γύρει αρχικά πάνω σε ένα σιδερένιο στύλο και μετά να πέσει κάτω.
Απολογισμός: ένα αυλάκι από το γδάρσιμο στο στύλο στην πάνω γωνία του δεξιού φαναριού (δεν έσπασε), σπασμένες οι δύο πάνω βάσεις της μάσκας και ένα ράγισμα 2,5cm περίπου στην αλουμινένια βάση που κρατάει όργανα και φώτα.
Η μάσκα και η βάση κάνουν 750,00€ αλλά δεν είναι άμεσης ανάγκης από όσο είδα.
Την Τετάρτη που θα πάω συνεργείο θα μου πεί και ο μάστορας...

Υ.Γ.: Μετά το πρώτο συφίλιασμα και μετά τα πρώτα μπινελίκια, σκέφτηκα ότι ας πέφτει τουλάχιστον μόνη της χωρίς εμένα πάνω!!!!

Re: Την έριξα κάτω... :-(  

Από: jimdom στις 20/05/2009 2:53 μμ.

gcoupe"
Μετά το πρώτο συφίλιασμα και μετά τα πρώτα μπινελίκια, σκέφτηκα ότι ας πέφτει τουλάχιστον μόνη της χωρίς εμένα πάνω!!!!"

αν τα μπινελικια κρατησαν πανω απο 15 λεπτα ειναι μεγαλη η ζημια

screw u guys,i am going home...
See ain't nothing stopping me, I feel like ain't nothing after me

Από: ATN PANOS στις 20/05/2009 3:43 μμ.

τι μου θυμισες τωρα
η πρωτη μερα ειναι δυσκολη.
μετα προσπαθεις να καλυψεις την μ@λ@κια σου
με διαφορες αηδιες τυπου:
ευτηχως που δεν ημουν πανω εγω,η παλι καλα φτηνα την εβγαλα
η καλυτερα να την ριξω εγω παρα κανενας αλλος.......
και παει λεγοντας
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: fethry στις 20/05/2009 4:27 μμ.

έγινε η μ@λ@κί@...
ας είναι η τελευταία τουλάχιστον...
if it's stupid and it works, it ain't stupid...

Από: gcoupe στις 20/05/2009 4:39 μμ.

Ας ελπίσουμε!!!!!
Αύριο θα ξέρω εάν μπορώ να πάρω τα χρήματα από την ασφαλιστική του αυτοκινήτου μου...
Επειδή είμαι ο ίδιος κάτοχος και στα δύο ίσως υπάρχει πρόβλημα...
Θα κάνω δήλωση δλδ στον εαυτό μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Από: HelenKoR στις 20/05/2009 4:48 μμ.

δεν μπορεις να πεις !?! πρωτοτυπησες !

δεν πειραζει που επεσε η μηχανη . ολοι το παθαινουμε αυτο μια φορα (και δυο και τρεις μη σου πω ! )
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Από: nfot στις 20/05/2009 4:56 μμ.

5 στατικες με το fazer ( α ρε μανα, χαθηκε να με κανεις 10 ποντους ψηλοτερο; ), καμια με το Daytona (ευτυχως). Ας ειναι καλα τα μανιταρια.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: Aris. στις 20/05/2009 6:25 μμ.

nf"5 στατικες με το fazer ( α ρε μανα, χαθηκε να με κανεις 10 ποντους ψηλοτερο; ), καμια με το Daytona (ευτυχως). Ας ειναι καλα τα μανιταρια."

Μανιταρια ειναι αυτα ? ... ή βοηθητικα ροδακια ???!
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: sprint900 στις 20/05/2009 7:06 μμ.

Αν είδη έχεις κάνει δήλωση και δεν επειδή είσαι ο ίδιος αν και δεν πρέπει να σου αρνηθούν , μην βάλεις άλλο να σου κάνει διασταυρώνουν μεταξύ τους τα στοιχεία και θα μπλέξετε .

Και μη χειρότερα , αυτά φτιάχνουν ….

Μάταιόν εστι παρά θεών αιτείσθαι ά τις εαυτώ χορηγήσαι ικανός εστι.

Από: fethry στις 21/05/2009 9:35 πμ.

gcoupe"την έριξα κάτω, μέσα στην πιλωτή"

άσε που οι ασφαλιστικές δεν καλύπτουν τ'ατυχήματα σε χώρους στάθμευσης και πιλωτές...

Από: mixalakis στις 21/05/2009 10:17 πμ.

Aris."
nf"5 στατικες με το fazer ( α ρε μανα, χαθηκε να με κανεις 10 ποντους ψηλοτερο; ), καμια με το Daytona (ευτυχως). Ας ειναι καλα τα μανιταρια."

"

Και εγώ αυτό ήθελα να σχολιάσω.

Μετά όμως φαντάστηκα ότι το "Ας είναι καλά τα μανιτάρια" πήγαινε στις 5 πτώσεις του fazer τις οποίες προφανώς έβγαλε με μικρές απώλειες!

Από: nfot στις 21/05/2009 10:49 μμ.

[quote="mixalakis":2uyb11rc]
Aris."

"

Και εγώ αυτό ήθελα να σχολιάσω.

Μετά όμως φαντάστηκα ότι το "Ας είναι καλά τα μανιτάρια" πήγαινε στις 5 πτώσεις του fazer τις οποίες προφανώς έβγαλε με μικρές απώλειες! [/quote:2uyb11rc]

Εεεεετσι !!!
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: icet στις 27/05/2009 12:55 πμ.

Δεν πειράζει, εσύ να είσαι καλά και όλα γίνονται...

Δυστυχώς το θέμα δεν είναι αν θα μας πέσει η μηχανή αλλά πότε θα πέσει

Με το fazer μια πτώση από λουκέτο δισκόφρενου ( μετά πήρα με σειρήνα..) και το TDM σταματημένο ίσα που ακούμπησε στο πλάι και έγραψε ο εγκέφαλος πτώση.
Πιτσιρικάς με τα παλιόπαπα, κανά δυό πτώσεις από λάδια και μία επειδή βγήκε ένας από ένα στοπ.
Δόξα το καλό θεούλη όλα μέχρι στιγμής αναίμακτα.
---biip biip---

Από: Alexander στις 05/06/2009 4:47 μμ.

Πριν ενα μηνα μετα απο βολτα για ματι στην πιστα Σερρων πηγαμε για φαγητο στο κεντρο της πολης.
Οι φιλοι παρκαρουν, εγω δεν βρισκω, ανεβαινω ενα ψηλο κρασπεδο, μολις ανεβαινει το μπροστινο σβηνει η μηχανη, παταω δεξι ποδι αλλα τιποτα απο κατω, δεν υπαρχει ασφαλτος, ενα βαθυ λουκι 0,5 αντιθετως. Προσπαθω να ελεγξω την πτωση, η μηχανη ακουμπαει γλυκα αλλα εγω εισπρατω μια βαρια θλαση στο δεξι δικεφαλο. Η μηχανη κατω και εγω ξαπλα στην ασφαλτο να σφαδαζω, γαμω τις ντροπες, χρειαστηκα την βοηθεια φιλων να σηκωθω ορθιος. Δεν πιστευω πως καταφερα να οδηγησω μεχρι την Θεσσαλονικη σωος.
Κουτσαινα για ενα μηνα μετα απο πτωση με 0 km. Ευτυχως τουλαχιστον που το Daytona δεν επαθε τιποτα.
Μετα σου λεει βαλε κρανος να σωθεις

Από: fethry στις 05/06/2009 9:54 μμ.

Alexander"Μετα σου λεει βαλε κρανος να σωθεις "

το αμφισβητείς? φορούσες κράνος στο πόδι όταν χτύπησες?