TIGER 900 1998

TIGER 900 1998  

Από: kyroscrete στις 19/08/2010 12:20 μμ.

Καλησπερα , νεος στο φορουμ , καλως σας βρηκα . Λοιπον ψαχνωμαι εδω και λιγο καιρο για αγορα οικονομικου ον - οφ 600 κυβικα και ανω και επεσε το ματι μου στον αιωνιο ερωτα μου Tiger 900 σε κυπαρυσι και μαυρο και μου αρεσει πολυ σαν ιδεα η αγορα του με 40 - 45 χιλιαδες χιλιομετρα παιζουν στα 2 μ 3 χιλιαρικα , αξιζει τον κοπο ; τι προβληματα παρουσιαζαν ; τα χιλιομετρα που θα κανει ειναι λιγα και κανα ταξιδακι μικρο που και που , για καθημερινη χρηση εχω το παπι για χωμα το dt οποτε δεν με πολυαπασχολει η καθημερινοτητα οσο το να κανω την βολτα μου και να μην ειμαι με ενα κατσαβιδι και τον τορνο μου αγκαλια συνεχεια !

Re: TIGER 900 1998  

Από: Costas στις 19/08/2010 2:07 μμ.

Γειά σου Κύρο και καλώς ήρθες στην παρέα μας!Και μόνο για το cb που διαθέτεις σε έχω συμπαθήσει
Δε γνωρίζω λεπτομέρειες για το μοντέλο που ζητάς μιας και δεν έχω tiger αλλά οι τίγρεις είναι η συντριπτική πλειοψηφία εδώ μέσα οπότε κάποιος θα βρεθεί να σου απαντήσει
Καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιος!

Re: TIGER 900 1998  

Από: AndreaSt στις 19/08/2010 4:03 μμ.

Εναμισυ χρονο τωρα δεν εχω αντιμετωπισει ουτε ηλεκτρολογικα προβληματα ουτε τιποτε αλλο σημαντικο.
Αυτονομια αναλογα ποσο βαρυ χερι εχεις απο 200-280 χλμ με 20 λιτρα.
Ταξιδευει ανετα με 140-160 και εχω δει μεχρι 220 στο κοντερ.
Στην ασφαλτο ειναι καλη και κινειται σβελτα. Στην πολη το ιδιο, εμενα δεν με εχει κουρασει καθολου.
Στο χωμα δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα πηγαινοντας νορμαλ σε περασματα μικρης δυσκολιας(μην περιμενεις να εξαφανιστουν τα 220 κιλα ξαφνικα). Δυσκολευεται σε λασπες χαλικια και σαθρο χωμα κυριως λογω βαρους και ασφαλτινων ελαστικων.
Ανταλλακτικα βρισκεις ευκολα (εχουν κυκλοφορησει περιπου χιλια κατα την Τ).