Αγορα Νεου Street Triple

Αγορα Νεου Street Triple  

Από: denthnpalevw στις 26/03/2008 7:30 μμ.

Γεια σας παίδες!

Καλώς σας βρήκα και συγχαρητήρια για το site σας.
Σύντομα θα παραγγείλω το street triple και θέλω να ρωτήσω αν όταν αγοράσατε το μηχανάκι σας η αντιπροσωπεία σας έκανε κανένα δώρο και αν ναι τι?
Θα πληρώσω μετρητά και να ξέρω αν είναι να απαιτήσω κάτι!

Ευχαριστώ
Δεν έχω υπογραφή.......

http://betform.blogspot.com/

Re: Αγορα Νεου Street Triple  

Από: Theophilos στις 26/03/2008 7:55 μμ.

Kalhspera file mou k kaloshrthes.... Pisteyw pws ta dwra einai thema antiprosopeias! Alla ef"oson tha plhrwseis metrhths sigoura sigoura tha efodiasteis me kapoia kaloudia arkei na ta apaithseis....
Eisai kalos sto pazari???
Opoios fovatai,... menei spiti kai koimatai!!!...

Από: icet στις 26/03/2008 8:48 μμ.

Για σου φίλε μου και καλωήρθες

Με το καλό να το παραγγήλεις και να το χαρείς

Απ' ότι εγώ γνωρίζω η αντιπροσωπεία δεν κάνει δώρα , κάνουν όμως τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα απ' όπου παρήγγηλα κι εγώ το Tiger. Τώρα όσον αφορά τα μετρητά δεν τους ενδιαφέρουν και πολύ (ανάλογα και το κατάστημα) γιατί έχουν συμβάσεις με τράπεζες που εκδίδουν τα δάνεια και όσα πιο πολλά δάνεια εκδώσουν τόσο καλύτερο επιτόκιο θα πάρουν και θα είναι πιο ανταγωνηστικοί απέναντι στα άλλα καταστήματα. Επίσης προτιμούν να κάνουν δώρα παρά εκπτώσεις.
---biip biip---

Από: ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ στις 26/03/2008 9:52 μμ.

ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ......ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ.-

Από: mixalakis στις 26/03/2008 11:24 μμ.

Όλοι κάνουν δώρα ή σου κόβουν από την τιμή αν πληρώσεις ντούκου.

Απλά οι dealers κάνουν συνήθως καλύτερη έκπτωση από την επίσημη αντιπροσωπεία.
Αυτό που θα σου έλεγα εγώ είναι να πάρεις σβάρνα όλους τους εξουσιοδοτημένους dealers και να την πάρεις από αυτόν που σου κάνει την καλύτερη τιμή.

Από: denthnpalevw στις 27/03/2008 3:35 μμ.

Παίδες το θέμα είναι ότι είμαι θεσσαλονικη και μόνο την επίσημη αντιπροσωπεία έχει εδώ, αν δεν κάνω λάθος. Αν κάνω παρακαλώ διορθώστε με!!!!!!!
Δεν έχω υπογραφή.......

Από: john_street_triple675 στις 28/03/2008 7:26 μμ.

Σε εμένα πάντως μου έκαναν δώρο στην Ηλιοφιλ στη Μιχαλακοπουλου την καρινα η οποια κανει σχεδον 300 ευρω!!Να τους ζητήσεις οπωσδήποτε δώρο,ειδικά αν πληρώσεις μετρητά.

Αντε με το καλό να την πάρεις...Είναι πολύ πρώτο το μηχανάκι....

Από: coot στις 30/03/2008 7:33 πμ.

mixalakis"Όλοι κάνουν δώρα ή σου κόβουν από την τιμή αν πληρώσεις ντούκου.

Απλά οι dealers κάνουν συνήθως καλύτερη έκπτωση από την επίσημη αντιπροσωπεία.
Αυτό που θα σου έλεγα εγώ είναι να πάρεις σβάρνα όλους τους εξουσιοδοτημένους dealers και να την πάρεις από αυτόν που σου κάνει την καλύτερη τιμή."

Σωστός ο Μιχαλάκης! καλύτερα πάντως να το αγοράσεις από dealer γιατί θα σου κάνουν έκπτωση που είναι καλύτερα από τα δώρα (300 ευρώ σε αξεσουάρ) μόνο τη καρίνα να βάλεις συμπλήρωσες και βάζεις και από τη τσέπη! όλα τα αξεσουάρ μπορείς να τα βρεις πολύ πιο φτηνά από έξω! Καλό είναι να μη πάρεις ούτε καν την ελληνική έκδοση F με την μάσκα που υποτίθεται ότι κόβει τον αέρα για 300 ευρω! έχει η powerbronze μια ζελατινα που και θα κανει δουλεια αλλά και είναι και πιο ωραία. Και εγώ για το street triple ήμουν αλλά πήρα μεταχειρισμένο το speed γιατί δε μου παίρνανε το παλιό. Μετά το test ride και αφού έχω οδηγήσει τα υπόλοιπα κοιμισμένα γιαπωνέζικα της κατηγοριας είπα ότι αυτό είναι ότι καλύτερο!!!! πολύ καλή επιλογή!
[color=red:2cjktgro] Driving with my darling
faster than I should
Driving with my darling
Forever if we could

Από: denthnpalevw στις 30/03/2008 8:17 πμ.

Γεια σας.

Στην αρχή και εγώ σκεφτόμουν να το πάρω με extra αλλά μετά από μια βόλτα στα γνωστά λημέρια του ebay αποφάσισα να το πάρω γυμνό και τα υπόλοιπα να γίνουν παραγγελία απο νετ. Επειδή και εγώ σκεφτόμουν για ανταλλαγή, για το street triple έχω να παρατηρήσω οτι η ελιοφιλ σε αυτά τα θέματα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Σε σχέση με άλλες αντιπροσωπείες επερνε το μηχανάκι μου -500 ευρώ. μεγάλη διαφορά οπότε αποφάσισα να το δώσω σε ιδιώτη και μετά η παραγγελία. Οσο για το θέμα του dealer μάλλον με βλέπω να πετάγομαι λαρισα να το παίρνω από εκεί. Αν φυσικά κάνουν τίποτα καλό.
Δεν έχω υπογραφή.......

Από: mixalakis στις 30/03/2008 12:23 μμ.

Το γεγονός ότι υπάρχει μόνο μια αντιπροσωπεία στην Θεσσαλονίκη δεν σημαίναι ότι δεν φέρνουν και οι άλλοι Triumph!

Και στην Αθήνα αν ρωτήσεις σε μαγαζιά που φέρνουν μόνο honda π.χ. ή yamaha, πολλοί σου λένε ότι φέρνουν και triumph. Είναι καθαρά θέμα συνεργασίας του εμπόρου με την επίσημη αντιπροσωπεία.

Είμαι σίγουρος (θα ξέρουν καλύτερα όσοι είναι από Θεσσαλονίκη) ότι κάποιοι έμποροι στην Θεσσαλονίκη θα φέρνουν triumph είτε από τον αντιπρόσωπο της Θεσσαλονίκης, είτε απ'ευθείας από την eliofil Αθήνας.

Ψάξτο!

Από: denthnpalevw στις 30/03/2008 8:03 μμ.

Τα φωτα σας...... αν ξερετε κανεναν ενημερωστε!

Παντως μεσω του site θεσσαλονικη εχει μονο εναν dealer και ο επομενος κοντινοτερος ειναι Λαρισα!
Δεν έχω υπογραφή.......

Από: mixalakis στις 30/03/2008 8:43 μμ.

Όποιοι είναι από Θεσσαλονίκη μπορεί να σε βοηθήσουν.
Πάντως ξεκίνα από τα μεγάλα καταστήμα ρωτώντας.
Μην στέκεσαι μόνο στους εξουσιοδοτημένους dealer. Σίγουρα και άλλοι θα φέρνουν.

Από: tharis στις 19/02/2010 6:44 μμ.

Πριν λιγες μερες περασα και γω απ την eliofil εδω στη θεσσαλονικη για να ρωτησω τα περι της τιμης..

Αρχικα απογοητευτικα λιγο με το οτι στο R δεν εχει ολα αυτα τα δωρα που κανουν στο απλο (συναγερμο, καρινα, καλυμα σελας, tang bag) οποτε η διαφορα τους αυξανεται λιγο παραπανω. Μου ειπαν οτι στο R μπορουν να μου κανουν 300Ε δωρα (την καρινα και το hugger δλδ που τα θελω οπωσδηποτε).

Επισης επαθα λιγο πλακα με την τιμη του συναγερμου.. (470Ε με περαστικα ). Βεβαια ο πωλητης μου ειπε οτι δε συναστα και τοσο την εγκατασταση συναγερμου και προτεινει την λυση της ασφαλειας κλοπης τουλαχιστον για τα πρωτα χρονια. Εσεις τι λετε?? Αξιζει τοσα λεφτα ο εργοστασιακος συναγερμος και ειναι απαραιτητος σε περιπτωση που γινει και ασφαλεια κλοπης ??

Τελος δε μπορω να καταλαβω γιατι ντε και καλα πρεπει να αγορασω την εκδοση F αφου μαλιστα το παιδι μου ειπε οτι τα μηχανακια τους ερχονται γυμνα και τοποθετουν αυτοι μετα τη μασκα και το flyscreen. Εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ τελειως γυμνο και σκοπευα να μη τα παρω αυτα (τουλαχιστον μεχρι να φαω το πολυ το ξυλο )

Παντως το παιδι ηταν εξυπηρετικοτατο !! Μενει τωρα να πεισω και τον πατερα μου ο οποιος ειναι λιγο αρνητικος με την αγορα μεγαλης μηχανης και λογω επικινδυνοτητας αλλα και γιατι σε ενα-εναμιση χρονο που θα τελειωσω με τη σχολη θα εχω το στρατο και πιθανον μετα να φυγω και στο εξωτερικο για καποια χρονια.. και εχει ενα δικιο σ αυτο.. Παντως δε ξερω γιατι το street triple το αποκαλει σκοτωστρα και μονο με κατι on off και sport touring φαινεται να συγκινειται καπως..

ΥΓ μηπως γνωριζετε κανεναν αλλο dealer που θα πρεπει να επισκευτω για τυχον καμια καλυτερη προσφορα ??
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: denthnpalevw στις 19/02/2010 7:52 μμ.

οι κοντινοτεροι ειναι ξανθη και λαρισα. Θεσσαλονικη ειναι μονο τα παιδια που τα εχεις γνωρισει ηδη. σχετικα με την εκδοση F μαλλον ειναι επιλογη της eliofil να τα δινουν ετσι και οχι γυμνα. ο συναγερμος ΔΕΝ αξιζει μην τον παρεις. βαλε εναν afterarket που και καλυτερος θα ειναι και με λιγοτερα προβληματα και πιο φθηνος.
οποτε θες μπορουμε να κανονισουμε και κανα καφε να τα πουμε και απο κοντα. Η προταση δεν παει μονο σε σενα αλλα γενικα στους Βορειους....
Δεν έχω υπογραφή.......

Από: tharis στις 19/02/2010 11:33 μμ.

Φυσικα να κανονισουμε, γιατι οχι ..!!

Εχω πετυχει 2-3 φορες και ενα ασπρο street στη γειτονια μου (25η Μαρτιου) οπως επισης και ενα μαυρο στην Εγνατια και στην Β. Ολγας. Μηπως ειναι κανενας απο εδω περα ??
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..