Πριν λιγες μερες περασα και γω απ την eliofil εδω στη θεσσαλονικη για να ρωτησω τα περι της τιμης..
Αρχικα απογοητευτικα λιγο με το οτι στο R δεν εχει ολα αυτα τα δωρα που κανουν στο απλο (συναγερμο, καρινα, καλυμα σελας, tang bag) οποτε η διαφορα τους αυξανεται λιγο παραπανω. Μου ειπαν οτι στο R μπορουν να μου κανουν 300Ε δωρα (την καρινα και το hugger δλδ που τα θελω οπωσδηποτε).
Επισης επαθα λιγο πλακα με την τιμη του συναγερμου.. (470Ε με περαστικα
). Βεβαια ο πωλητης μου ειπε οτι δε συναστα και τοσο την εγκατασταση συναγερμου και προτεινει την λυση της ασφαλειας κλοπης τουλαχιστον για τα πρωτα χρονια. Εσεις τι λετε?? Αξιζει τοσα λεφτα ο εργοστασιακος συναγερμος και ειναι απαραιτητος σε περιπτωση που γινει και ασφαλεια κλοπης ??
Τελος δε μπορω να καταλαβω γιατι ντε και καλα πρεπει να αγορασω την εκδοση F αφου μαλιστα το παιδι μου ειπε οτι τα μηχανακια τους ερχονται γυμνα και τοποθετουν αυτοι μετα τη μασκα και το flyscreen. Εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ τελειως γυμνο και σκοπευα να μη τα παρω αυτα (τουλαχιστον μεχρι να φαω το πολυ το ξυλο
)
Παντως το παιδι ηταν εξυπηρετικοτατο !!
Μενει τωρα να πεισω και τον πατερα μου ο οποιος ειναι λιγο αρνητικος με την αγορα μεγαλης μηχανης και λογω επικινδυνοτητας αλλα και γιατι σε ενα-εναμιση χρονο που θα τελειωσω με τη σχολη θα εχω το στρατο και πιθανον μετα να φυγω και στο εξωτερικο για καποια χρονια.. και εχει ενα δικιο σ αυτο..
Παντως δε ξερω γιατι το street triple το αποκαλει σκοτωστρα
και μονο με κατι on off και sport touring φαινεται να συγκινειται καπως..
ΥΓ μηπως γνωριζετε κανεναν αλλο dealer που θα πρεπει να επισκευτω για τυχον καμια καλυτερη προσφορα ??