Βοηθεια!! Ξερει κανεις..?? ¶
Από: Retsos στις 05/01/2012 9:23 μμ.
Ενδιαφερομαι για την αγορα ενως κοκκινου Speed Triple 1050 (2011) το οποιο βρισκεται στην οδο Μιχαλακοπουλου στο συνεργειο της Triumph!Παλαιοτερα ηταν στη Λαρισα (κ αυτη τη διευθυνση εχουν στην αγγελια στο car.gr). Θελω τη βοηθεια σας! Η μηχανη εχει 6000 χιλιομετρα!
Πηρα λοιπον τηλεφωνο στο καταστημα της Αθηνας που βρισκετε τωρα και μιλησα με εναν υπαλληλο ο οποιος μου ειπε οτι η μηχανη ειναι σε αριστη κατασταση! Μου ειπε μαλιστα οτι αυτο οφειλεται στο οτι η συγκεκριμενη μηχανη ηταν demo bike (δηλαδη την ειχαν στην αντιπροσωπια με σκοπο να την οδηγουν πελατες. Μηχανη για Test ride)!
To απογευμα, με εβγαλε ο δρομος απο το καταστημα!
Ειδα τη μηχανη και μιλησα με εναν υπευθυνο ο οποιος μου ειπε ακριβως τα αντιθετα! Μου ειπε οτι φερανε τη μηχανη με σκοπο να γινει demo, οτι του αναθεσαν το στρωσιμο της κ οτι με το που την εστρωσε κ κανανε το πρωτο service αποφασισε να την κρατησει!Ετσι τους φερανε καινουργια demo bike και η συγκεκριμενη εμεινε στην κατοχη του για αλλα 5000 χιλιομετρα. Τελικα λεει δεν την κρατησε καθως του προεκυψαν καποια δικαστικα εξοδα κ τα χρηματα που προοριζονταν για το μηχανακι, κανανε φτερα!Επεμενε κ ορκιζοταν οτι τη μηχανη δεν την εχει καβαλησει ΚΑΝΕΙΣ περαν απ αυτον! Με πολυ γραφικο τροπο μαλιστα μου ειπε οτι αν λεει ψεματα, να μη προλαβει να φτασει ποτε στο χωριο του!
Δεν ξερω παιδια τι να πιστεψω, καθως εχουν δει πολλα τα ματια μου..
Η ερωτηση μου προς εσας ειναι η εξης:
Eχει παρει κανεις για test ride ΤRIUMPH SPEED TRIPLE 1050 Κοκκινο (με καρινα, μασκακι, ζελατινα) απο τη Μιχαλακοπουλου?
Για να λυσουμε λιγο το μυστηριο γιατι ενα πραγμα με εκνευριζει αφαναταστα! Η κοροιδια!