ερωτησεις για daytona 675 ¶
Από: stathispal στις 12/09/2012 8:06 μμ.
ενδιαφερομαι για την αγορα ενος daytona 675 του 06 και θα ηθελα τις γνωσεις γαι το συγκεκριμενο μοντελο..
εχω βρει ενα του 06 με λιγα χλμ μιας και ο ανθρωπος που το εχει μου ειπε οτι το ειχε για πιστα (οπου το ειχε βαλει λιγες φορες) και καποιες βολτες..
ολα τα σερβις εχουν γινει στην αντιπροσωπια Θεσσαλονικης με ενημερωμενο book service οπου και μπορω να απευθυνθω καθως την μηχανη την ξερουν απο οτι μ πε και μου ειπε επισης απο μονος του τι εχει γινει πανω στην μηχανη απο θεμα σερβις αλλα και μια δυο βλαβες που του εβγαλε καθως και οτι εχει αλλαξει το φαιρινγκ (του την εριξαν ενω ηταν παρκαριμενη,εσπασε το φαιρινγκ απλα μου ειπε οτι δεν ειχε τα χρηματα για εργαστασιακο και πηρε ενα απο ebay)
(δυστυχως δεν προλαβαινω να διαβασω ολα τα παλαιοτερα θεματα που αφορουν την συγκεκριμενη μηχανη,διαβασα οσα μπορεσα,οποτε ανοιγω αυτο το θεμα για να με βοηθησει οποιος μπορει)
θα ηθελα να ρωτησω για την αξιοπιστια της συγκεκριμενης μηχανης και αν βγαζει προβληματα γενικα?πρεπει να προσεξω κατι κατα την αγορα της?
ξερω οτι πρεπει να προσεχεις τα λαδια της αλλα ρωταω εκτος απο αυτο αν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα που συνανταται συχνα στα daytona..
η χρηση της μηχανης θα ειναι για βολτες αλλα και πιστα ποτε ποτε..
ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και περιμενω απαντησεις,αλλα και γνωμες...