Γεια σου opeth και με το καλο να το πάρεις
Tο 08 μοντέλο δεν έχει κάποια αλλαγή με το 09
αλλα φέτος βγάλανε σε παραγωγή και το street triple R το οποιο στοιχίζει περίπου 1000 € παραπάνω και έχει σαν extra ρυθμιζόμενες αναρτήσεις εμπρός και πίσω.
(συμφέρει πάντως , αν υπάρχει θέληση και χρήμα)
αν όχι , τότε μια χαρά είναι και το απλό.
Επίσης και στα 2 μοντέλα , απλό η R , υπάρχει και η καθαυτού ελληνική έκδοση F (F= Fairing)το οποιο ανεβάζει την τιμή τις μηχανής κατά 200euro αν θυμάμαι καλά..
(δηλαδη εχουμε το street triple R , street triple RF , Street triple , Street triple F)
θα σου πρότεινα να μην το βάλεις άμα δε σου αρέσει , μπορείς να βρείς και πιο φθηνό aftermarket μασκακι.
Τώρα για τα σέρβις.. ε... καινούρια μηχανή είναι.. 100αλογάκια έχει.. θέλει και το ακριβό του το λάδι.. ίσως να είναι λίγο τσιμπημένα.
Αλλα για το θέμα ανταλλακτικά μην ακούς κανένα, καταρχάς έχεις την εγγύηση για 2 χρονια... και γενικά όλες η μηχανές είναι να μην χρειαστείς ανταλλακτικά... οι τιμές πάνω κάτω ίδιες είναι για όλα.
μήπως πιστεύεις πως τα πλαστικά του Z750 η του GSR600 είναι τσάμπα ?...
εγώ προσωπικά τα λεφτά που έχω σκάσει είναι για aftermarket καλλωπισμό.. (κοντά στα 2000€)
Και να σου κάνω μια ερώτηση ,
αν όχι Striple ? τότε τι ? πες μου μερικές μηχανές που έχεις στα υπόψιν ή που οι φίλοι σου , σου προτείνουν
================================================================================================
I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.