ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΤΙΓΡΑΚΙ ΜΟΥ

ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΤΙΓΡΑΚΙ ΜΟΥ  

Από: Dimitrisk12 στις 29/07/2010 10:14 πμ.

Καλημέρα σε όλους,

Την νύχτα της περασμένη Δευτέρας προς Τρίτη, 26 προς 27 Ιουλίου δηλαδή, μου πήραν έξω από το σπίτι μου στην Άνω Γλυφάδα, ένα λευκό Tiger 1050. Είχα κάνει το τραγικό λάθος και το άφησα όλη μέρα χωρίς την abus που έβαζα πάντα. Μάλλον μου την είχε βάλει κάποιος στο μάτι γιατί πήγαν να μου την ξαναπάρουν από τον Φλοίσβο πριν 3 βδομάδες, έσπασαν κλειδαριά τιμονιού, αλλά κόλλησαν στην abus. Τώρα όμως δεν υπήρχε και έχασα το 3 μηνών μηχανάκι μου.
Όποιος είχε παρόμοια εμπειρία θα ξέρει πως νιώθω και πως είμαι. Παρακαλώ όποιον δει κάτι να με πάρει στο 6945485003.

Είναι ένα λευκό tiger 1050, με μαύρη ζελατίνα ermax, ανοιχτό εργοστασιακό τελικό, και μανιτάρια. Πινακίδα ΟΙΗ 522.

Ξέρω ότι είναι σχεδόν απίθανο να βρεθεί, αλλά αξίζει μια προσπάθεια.

Ευχαριστώ πολύ.

Re: ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΤΙΓΡΑΚΙ ΜΟΥ  

Από: chris34 στις 29/07/2010 10:45 πμ.

Φιλε ειλικρινα λυπαμαι πολυ!!Ευχομαι να το βρεις πολυ συντομα!
Ολοι θα εχουμε το νου μας!!!
Λευκος Τιγρης!!see you................

Από: doohan στις 29/07/2010 10:46 πμ.

.............
[size=200:29gvu26k]ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:44, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: Γιωργος στις 29/07/2010 10:57 πμ.

Φίλε λυπάμαι πολύ, γαμώ τα τσιγλάνια έχει γεμίσει ο τόπος......
Γράψε και τον αριθμό πλασίου τα 7 τελευταία μήπως εμφανιστεί σε κανα συνεργείο.
Αντε και καλή τύχη

Από: chris34 στις 29/07/2010 10:57 πμ.

doohan"Ελπιζω να εχεις τουλαχιστον ασφαλεια κλοπης ε?Λυπαμαι πραγματικα "

Σε αυτους τους δυσκολους καιρους που ζουμε μπορει να μας ειναι δυσκολο να διαθεσουμε 50-100 ευρω παραπανω που κοστιζει η ασφαλεια κλοπης αλλα σε βγαζει απο μια μεγαλη στεναχωρια!!
Μπορει να περιμενεις 3-5 μηνες δεν ξερω ποσο διαρκει μεχρι να σου δωσουν τα χρηματα αλλα θα ξαναεχεις την "καλη" σου παλι στα χερια σου!!
Υπαρχει μεγαλη ζητηση πλεον στα αντλλακτικα του τιγρη οποτε θα υπαρξει και μεγαλη ζητηση στις κλοπες!!!!

Από: Natassa_triple στις 29/07/2010 12:02 μμ.

Λυπάμαι πολύ. Εύχομαι να'σαι από τις τυχερές περιπτώσεις εκείνων που βρίσκουν μετά από λίγο καιρό τη μηχανή τους...

Από: TRIUMPHAKIAS στις 29/07/2010 12:12 μμ.

Natassa_triple"Λυπάμαι πολύ. Εύχομαι να'σαι από τις τυχερές περιπτώσεις εκείνων που βρίσκουν μετά από λίγο καιρό τη μηχανή τους..."

KαΙ να ειναι και ολοκληρη.

Σε αντιθετη περιπτωση αν ειναι ασφαλισμενη για κλοπη,σου ευχομαι να μην βρεθει ποτε της.
Και Σερρά Σερρά....δικοί μας θα'ναι και πάλι οι δρόμοι....

Από: ATN PANOS στις 29/07/2010 3:28 μμ.

σου ευχομαι το καλυτερο που μπορει να γινει
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: johnygalan στις 29/07/2010 4:31 μμ.

Μακάρι να το βρείς γρήγορα φίλε μου
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: vagtyrp στις 29/07/2010 5:06 μμ.

φίλε εύχομε να το ξαναβρείς, αν και δύσκολο.........μιας και έχεις δώσει στοιχεία, να είσαι σίγουρος ότι σε λίγες μέρες θα σε πάρουν τηλέφωνο για να στη ξαναδώσουν με το ανάλογο αντίτιμο...........μην ενθουσιαστείς, πρόκειται για μεγάλο κύκλωμα και θα χάσεις τα λεφτά σου και δεν θα σου το δώσουν πίσω.
το ίδιο έγινε προσφάτως σε δύο φίλους μου με γιαπωνέζικα. ο ένας κατέθεσε 700 ευρώ σε τράπεζα και δεν είδε ποτέ την μηχανή του και ο άλλος τους είπε ότι δεν την θέλει και την βρήκε η αστυνομία μετά από τρεις μήνες παρατημένη με μερικές γρατζουνιές στο ντεπόζιτο και χωρίς άλλες ζημιές, όπως του είπαν από το συνεργείο του........

όπως και να έχει, ελπίζω τα καλύτερα....εγώ πληρώνω 600 το χρόνο για κλοπή, το βάζω σε κλειστό πάρκινγκ, και παρόλο που έχει και 24ωρη φύλαξη το κλειδώνω επιπλέον.....
το μόνο που μένει είναι να προσλάβω και κάποιον να κάθεται πάνω του όλο το βράδυ!

Από: Dimitrisk12 στις 29/07/2010 7:37 μμ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές.

Όπως είπατε κι εσείς όντως σήμερα με πήραν τηλέφωνο να μου την δώσουν για 1000 ευρώ με κατάθεση σε λογαριασμό και τέτοια. Δεν τσιμπάω όμως. Έμαθα πληροφορίες για το κύκλωμα. Οι π@υστη&ες είχαν φωτοτυπία της άδειάς μου μπροστά τους και μου έλεγαν όλα τα στοιχεία μου... φανταστείτε τι άκρες έχουν...
Δυστυχώς έμαθα με τον δύσκολο τρόπο ότι όποιος έχει γένια έχει και τα χτένια. Όποτε για να έχεις μια τέτοια μηχανή πρέπει να πάρεις όλα σου τα μέτρα γιατί είναι κινούμενος στόχος για τους ληστές.
Έδωσα αριθμό πλαισίου στο δίκτυο της triumph μπας και προκύψει κάτι αν και δεν περιμένω τίποτα ιδιαίτερο.
Έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι μάλλον την ξεχνάω αν και θα μου το θυμίζει ο λογαριασμός από την Τράπεζα που θα την ξεπληρώνω τα επόμενα τρία χρόνια....

Από: TRIUMPHAKIAS στις 29/07/2010 10:19 μμ.

Πωωωωω,τρια χρονια ε?Aουτς.....

Σημερα εμαθα για ενα φιλο οικογενειακο που ειχε αγορασει ολο χαρα ενα bmw 1200Ks (νομιζω) μεταχειρισμενο και μετα απο κατοχη του 2 βδομαδων και χεσμενος απο την χαρα του αφου πριν ειχε ενα v strom,ηρθε περιπολικο στο σπιτι και ρωτησαν ποιος ειναι ο κατοχος της μηχανης....εμεινε καγκελο οταν του ειπαν οτι ειναι κλεμμενη....

Κανονικα χαρτια κτλ και κλειδια τα παντα ολα!!!Εμπλεξε με δικαστηρια και θα πληρωνει κι αυτος μηχανη που δεν ειχε ποτε του!!Ο προηγουμενος ιδιοκτητης αφαντος!

Από: chris34 στις 30/07/2010 8:32 πμ.

TRIUMPHAKIAS"Πωωωωω,τρια χρονια ε?Aουτς.....

Κανονικα χαρτια κτλ και κλειδια τα παντα ολα!!!Εμπλεξε με δικαστηρια και θα πληρωνει κι αυτος μηχανη που δεν ειχε ποτε του!!Ο προηγουμενος ιδιοκτητης αφαντος! "

Ε ενταξει ρε παιδια μην τα παραλεμε τωρα!!!Πως θα πληρωσει φιλε μου ΚΛΕΜΕΝΗ μηχανη;;;;
Μην ακουτε και πιστευετε τα παντα που σας λενε!!
Ηρθε η αστυνομια στο σπιτι του για κλεμενη μηχανη και θα την πληρωσει κιολας;;;Ημαρτον!
Ας του κανει κατασχεση στην μηχανη η τραπεζα.......

Από: TRIUMPHAKIAS στις 30/07/2010 9:10 πμ.

chris34"
TRIUMPHAKIAS"Πωωωωω,τρια χρονια ε?Aουτς.....

Κανονικα χαρτια κτλ και κλειδια τα παντα ολα!!!Εμπλεξε με δικαστηρια και θα πληρωνει κι αυτος μηχανη που δεν ειχε ποτε του!!Ο προηγουμενος ιδιοκτητης αφαντος! "

Ε ενταξει ρε παιδια μην τα παραλεμε τωρα!!!Πως θα πληρωσει φιλε μου ΚΛΕΜΕΝΗ μηχανη;;;;
Μην ακουτε και πιστευετε τα παντα που σας λενε!!
Ηρθε η αστυνομια στο σπιτι του για κλεμενη μηχανη και θα την πληρωσει κιολας;;;Ημαρτον!
Ας του κανει κατασχεση στην μηχανη η τραπεζα....... "

Oπως ακριβως κυκλοφορουν Χρηστο σε αλβανια βουλγαρια κτλ μηχανες απο Ελλαδα ΜΕ πινακιδες κανονικα της Αθηνας (απλα δεν μπορουν οι δικοι μας να κανουν τιποτα) ετσι εγινε και δω!Αν ξερουν δεν ειναι δυσκολο να φτιαξουν καινουργια χαρτια και κλειδια.

Απλα στην περιπτωση του θα μπλεξει ουτως ωστε να παρει πισω τα λεφτα του....θα τα παρει αλλα ποτε?Την μηχανη δεν την εχει πλεον ο ιδιος αλλα η αστυνομια και κανει διαδικασιες να γυρισει στο ιδιοκτητη της,οποτε η τραπεζα και να θελει ΔΕΝ μπορει να την παρει αν ο φιλος σταματησει να πληρωσει το δανειο.Ειπαμε ολα θα γινουν πλεον δικαστικα.