Ντροπη τους!!! ¶
Από: Retsos στις 10/01/2012 12:40 μμ.
Οσοι εχουν διαβασει το προηγουμενο post μου θα ξερουν!
Για τους υπολοιπους μια συντομη αναδρομη!
Eνδιαφερθηκα για το συγκεκριμενο μηχανακι http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1865021/ κ περασα απο το συνεργειο που το εχουν, στην οδο Μιχαλακοπουλου 92 το οποιο κ ειναι εξουσιοδοτημενο!Πρωτου βεβαια περασω εκανα ενα τηλεφωνημα για τις πρωτες πληροφοριες κ πανω στη συζητηση αναφερθηκε ο ορος demo bike!
Για να μη πολυλογω ο υπευθυνος της πωλησης ονοματι Θεο-κατι (Θεος-φιλαξει απο τετοιος ανθρωπους τελοσπαντων) μου αραδιασε ενα καρο μλκιες προκειμενου να μου πουλησει το μηχανακι λες κ τρωω κουτοχορτο!
Ακουστε θρασος κ βλακεια ταυτοχρονα!
Σας γραφω ατακες του τυπου:
-Το μηχανακι ηταν δικο μου κ το πουλαω επειδη με μαλωνει η γυναικα μου! Επισης ειναι πολυ δυνατο και θα σκοτωθω!
-Μας ειχαν φερει το μηχανακι για demo, ανελαβα το στρωσιμο του κ επειδη το ερωτευτικα το κρατησα κ μας στειλανε αλλο demo bike!
-Το μηχανακι το εστρωσα εγω! Αποκλειστικα!Κ το στρωσιμο εγινε με τον πιο σωστο τροπο!
-Δεν το εχει καβαλησει ΚΑΝΕΙΣ εκτος απο μενα!
-Σε κοιταζω στα ματια κ σου λεω αληθεια! Ειμαι Μακεδονας εγω, ντομπρος, εχω μπεσα κ ο λογος μου ειναι συμβολαιο! Δεμ εχω εγω καμια σχεση με τους απο δω!
-Αν σου λεω ψεματα να μη προλαβω να παω στο χωριο μου
-Σου ορκιζομαι!!!
Αυτα θυμαμαι τωρα!
Ομως επειδη δε θα αγοραζα μηχανη χωρις να το ψαξω κ επειδη ο Θεος ειναι μεγαλος βρηκα το ιστορικο της μηχανης!
Η μηχανη λοιπον ηταν demo bike απο το πρωτο χιλιομετρο, ετσι εγινε κ το στρωσιμο της ! Την οδηγησαν απυρα ατομα για 6000 χιλιομετρα! Επισης φιγουραρει στο περιοδικο e-bike σε σουζες (ακομα κ ορθιος με τις βρομομποτες του δοκιμαστη στο καθισμα), εντο, παντιλικια κ τα σχετικα! Το μηχανακι εχει κανει κ την απαραιτητη δυναμομετριση κατι το οποιο εγω απεχθανομαι καθως θεωρω οτι ειναι σκοτωμα για το μηχανακι! Επισης το ιδιο μηχανακι φιγουραρει και στο μοτο..
Τα συμπερασματα δικα σας!
Μετα πως να εμπιστευτεις μια εταιρια κ ενα συνεργειο οι οποιοι για ενα απλο θεμα σου λενε ψεματα! Νομιζετε οτι θα δισταζαν να το πουλησουν σαν αγρατζουνιστο ακομα κ αν ηταν σμπαραλιασμενο! Κ που ξερω εγω οτι δεν ειναι! Κ τα service που λενε οτι εγιναν.. σιγα μην εγιναν!Demo bike κ test bike ηταν, σιγα που το προσεξαν!
Παντα πισω απο ενα μικρο ψεμα κρυβετε ενα μεγαλο!
Παντως ειναι ντροπη κ κριμα να στιγματιζεται μια εταιρια απο εναν ΚΑΚΟ υπαλληλο!
Πρεπει σιγα σιγα να ξυπνησουν οι εταιριες στην Ελλαδα κ να μη μας φαιρονται σαν μαλακες!
Να πω ρε πστη μου οτι ηταν ιδιωτης κ δεν εκπροσωπουσε απο πισω του ολοκληρο μαγαζι να πω ΟΚ. Ειπε ενα ψεμα κ δεν διακυδευει τιποτα!
Πως αφηνει η Τriumph τετοιους υπαλληλους να τους καταστρεφουν!
Κ παλι τα συμπερασματα δικα σας!!