Re: ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ST ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
¶
Από: sprint900 στις 25/06/2013 11:19 μμ.
Δυστυχώς εδώ και πάρα πολλά χρόνια έτσι δουλεύει το κύκλωμα των κλεφτρονιών .
Φυσικά υπάρχουν και οι τυχαίοι που τα παίρνουν απλά για βόλτα τα μηχανάκια αλλα σπάνια , αυτά συνήθως βρίσκονται αν δεν τα παρατήσουν σε κάποιο άσχετο τμήμα συμβαίνει συχνά και αυτό .
Φυσικά βουτάνε και κανένα αφύλαχτο ευρείας κατανάλωσης , για καβάντζα ανταλλακτικών .
Και έχουν πιάσει και πολλά για τα Αλβανία φορτηγά φουλ μηχανάκια ανταλλακτικά που περνούν τα σύνορα .
Αυτοί μαζεύουν και της φλορέτες ακόμα .
Και από την ώρα που βγήκαν στην φόρα τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά , δεν υπονοώ τίποτα για κανένα βεβαία , ψάξε να βρεις άκρη .
Όπως το είπες φίλε κάποιος θα έκλαιγε το μηχανάκι του με σπασμένες 200€ κλειδαριές για 200€ κέρδος από ένα ψυγείο .
Σιγουριά δεν υπάρχει πουθενά , εγώ το παλιό μου sprint στην ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη στη πύλη , μετά μου το είπαν ότι άραζε εκεί , του χάλασε ο συναγερμός , το έκλεψα μόνος .
Πράγματι ξέρεις πόση ώρα έκανα να βάλω μπροστά το μηχανάκι μου με τον data tool των 450€ , ούτε 10 δευτερόλεπτα .
Όσοι έχουν παλιό sprint θα καταλάβουν πως , δεν γράφεται φυσικά εδώ και δεν ξέρω αν είναι έτσι και οι μοντέρνοι data tool συνδεμένοι .
Τώρα του έχω βάλει ένα shark .
Ακόμα και το abus κόβεται με τα κατάλληλα εργαλεία , απλά είναι πάρα πολύ δύσκολο , ξανά δεν λέω το πώς , δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο , εκτός από κλειστό γκαράζ να μην φαίνεται .
Και φυσικά συνήθως τα φορτώνουν όποτε το κόβουν με την ησυχία τους , ο τροχός με φασαρία βεβαία το κόβει σαν βούτυρο .
Το μόνο σίγουρο είναι η πανάκριβη και ειδικά αυτούς τους καιρούς ασφάλεια κλοπής , δυστυχώς .
Μάταιόν εστι παρά θεών αιτείσθαι ά τις εαυτώ χορηγήσαι ικανός εστι.