zoomzoom"Παίδες ευχαριστω. Να φορατε όλοι σας εξοπλισμό. Το Μπουφαν κυριολεκτικά έσωσε τον ώμο και τον αγκώνα μου.. Αν φορούσα και τις μποτες θα γλυτωνα κ τον νάρθηκα. Για αυτο παντού κ Πάντα ας Φοραμε Ότι έχουμε. Redfoot θα σου Ήμουν υποχρεος αν έκανες μια ερώτηση. Απο την τροχαία πάντως με συμβουλεψαν να κάνω αγωγή καθώς δεν ετρεχα κ ενω υπήρχαν αρκετές διαβάσεις στην περιοχή η κυρία δεν χρησιμοποίησε κάποια για να διασχίσει τον δρόμο."
Λοιπον φίλε μου, ρωτησα και τα πραγματα εχουν ως εξης:
1. Δεν υπαρχει συγκεκριμενος νομος που οριζει εξ αρχης τα ποσοστα υπαιτιοτητας ή συνυπαιτιότητας
2. Ολα ειναι θέμα αποδειξης: το βασικοτερο όλων είναι η τροχαία που πιστοποιησε το ατυχημα να κατεγραψε τη θεση της κυρίας ΕΚΤΟΣ διαβασης . Επίσης έχει μεγαλη σημασία η ταχυτητα που είχες εκείνη τη στιγμή (μπορεί να αποδειχτει με μαρτυρα ή τα σημαδια απο τα φρενα ή το βαθμο τραυματισμου. Αν ας πουμε ησουν με 30 ολα καλα, αν ησουν με 100, όπου και να ταν η Κυρια την πατησες.
3. Τοο παιχνίδι θα παιχτει μεταξυ των ασφαλιστικων, αν τα βρουνε σωθηκες, αν οχι ακολουθεί αστικό ή και ποινικο δικαστηρίο
4. αναλογως των παραπανω μπορει να εχεις αν εισαι τυχερος (και εχεις καλο δικηγορο) μηδενική υπαιτιοτητα, αν οχι τότε αναλογως, εχεις συνυπαιτιοτητα ή 100% υπαιτιοτητα. Οπως καταλαβες ειναι ρευστό το τοπιο
ελπιζω να πανε ολα καλα
the road is made clear when viewed from above..