ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΙΑ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΙΑ  

Από: madbiker στις 15/07/2011 3:11 μμ.

παιδια θα ηθελα την γνωμη και εμπειρια καποιου αν εχει ασχοληθει με το θεμα
ψαχνω να βρω σχολη για μαθηματα.λογω τοποθεσιας κατοικιας, μενω τζιτζιφιες, κοιταξα αρχικα στον Ν.Ο. Τζιτζιφιών για τον οποιο εχω ακουσει καλα λογια
αν καποιος εχει καποια προταση ευπροσδεκτη
[size=150:19cvyl53] its better to burn out, than to fade away

Re: ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΙΑ  

Από: Native στις 15/07/2011 3:52 μμ.

Πολυ παλια εκανα με laser στο δελτα φαληρου. Τωρα για μεγαλο σκαφος δεν ξερω. Παντως και διπλα στην θαλασσα είσαι και υπαρχουν και πολλοι ομιλοι απ οσο γνωριζω. Googlare και ξεκίνα τα τηλ

Ενημέρωσε αμα βρεις τιποτα καλό, γιατι ειναι καλη φάση και καποια στιγμη θα ηθελα να ξανασχοληθω
Είναι γλυκό το γκάζι...στο φρένο είναι η πίκρα...

Από: Cpt. Haddock στις 16/07/2011 10:28 πμ.

Εάν μιλάμε για αυτό που ονομάζεται "ιστιοπλοΐα ανοιχτής θαλάσσης" , τότε απο εκεί που μένεις βολεύει ο ΠΟΙΑΘ η ο ΝΟΠ, είναι και οι δυο στο Τουρκολιμανο.

Υπάρχουν ένα σωρό άλλοι ομίλου, Καλαμακιου, Βαρκιζας κλπ, αλλα πας αλλού. Εγώ θα προτιμά ΠΟΙΑΘ για γκλαμουρια αλλα κοστίζει, ο ΝΟΠ είναι πιο φτηνος (ήταν τουλάχιστον)
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: ndim στις 16/07/2011 10:59 πμ.

Ο Π.Ο.Ι.Α.Θ. είναι μακράν ο καλύτερος αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.
Είναι ο μόνος όμιλος που μαθαίνει στους μαθητές του να χρησιμοποιούν και μπαλόνι (το εμπρόσθιο "φουσκωτό" πανί), νομίζω ότι έχει τα περισσότερα σκάφη, και στο τέλος των μαθημάτων, διοργανώνει και έναν αγώνα μεταξύ όλων των μαθητών και σκαφών.

Το νου σου όμως!!! Το να πάρεις μία βεβαίωση παρακολούθησης μαθημάτων ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης, δεν σημαίνει ότι ξέρεις ιστιοπλοΐα! Δεν είσαι μετά έτοιμος να πάρεις σβάρνα τα νησιά!

Από: madbiker στις 16/07/2011 3:27 μμ.

ndim"Το νου σου όμως!!! Το να πάρεις μία βεβαίωση παρακολούθησης μαθημάτων ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης, δεν σημαίνει ότι ξέρεις ιστιοπλοΐα! Δεν είσαι μετά έτοιμος να πάρεις σβάρνα τα νησιά!"

σιγουρα...απλα εχω εναν συναδελφο ο οποιος ασχολειται και εχει αρκετη εμπειρια ..το πιθανοτερο επειδη αυτος εχει και γνωστους σε διαφορα μαγαζια ενοικιασης ιστιοπλοικων και συχνα πυκνα μεταφερει διαφορα σκαφη, πχ παρατανε το σκαφος στη ροδο και πηγαινει αυτος και το φερναι στον αλιμο.δεν πληρωνεται γιαυτο αλλα τουλαχιστον του παρεχουν τα πετρελαια και δεν του χρεωνουν την ενοικιαση του σκαφους.οποτε κανει σχεδον τζαμπα 6-7 ταξιδακια το χρονο.δεν ειναι πολυ αλλα ειναι μια καποια εμπειρια για μενα αν ακολουθω
[size=150:19cvyl53] its better to burn out, than to fade away

Από: ndim στις 16/07/2011 5:27 μμ.

Αν είναι έτσι, και έχεις έναν έμπειρο να σου δείξει κάποια πράγματα παραπάνω, go for it!

Από: johnygalan στις 16/07/2011 10:51 μμ.

madbiker"ψαχνω να βρω σχολη για μαθηματα."

Δεν μας τα 'χες πει αυτά
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"