HelenKoR"indeed . εχεις μεγαλη φαντασια . "
Πράγματι έχω. Ακόμη και η φαντασία μου όμως ακολουθεί λογικές δομές, δεν είναι παντελώς άναρχη, αντι-αιτιοκρατική και ονειρική σαν την συνολική σου σκέψη...
HelenKoR"το σχολιο μου ηταν ειρωνικο . αλλα οχι για το ασφαλτος , αφου το μυαλο μου δεν πηγε στην Αντζελα Δημητριου (btw το "ασφαλτος" μου θυμιζει τους ΑΜΑΝ : "ασφαλτρο ... αλσφατροπ ....... (γκντουπ) ..... κεφαλ' στου χαντακι " :-D ) και δηλωνα οτι προφανως ολοι κανουμε λαθη . "
Όποιος θέλει πάει μια σελίδα πίσω και βλέπει τι απάντησες και πόσο παραδέχτηκες ότι κάνουμε λάθη, για την δική σου περίπτωση: ''ΕΙΠΑΜΕ'' έγραψες με κεφαλαία γράματα, που ως γνωστόν δείχνει ότι φωνάζεις. Όχι μόνο δεν παραδέχτηκες μια επισήμανση σε ένα λάθος σου, βγήκες και από πάνω. Εγωισμός, εγωκεντρισμός και πως τόλμησε το ποταπό σκουλήκι να σου την πει, ε; Απότι φαίνεται για εσένα ''ολοι κάνουν λάθη'' αρκεί να μην είσαι εσύ ε; Σου έβαλα και ένα χιουμοριστικό τραγουδάκι να διορθώσω την εντύπωση από την δευτερή μου άκομψη απάντηση, σαν να αναγνωρίζω ότι σου μίλησα άκομψα και δεν επρεπε και σου ζητάω τρόπον τινά συγνώμη. Αυτό όμως δεν το είδες, μόνο για να επιτεθείς είδες εσύ...
Όσο για το τι σου θύμισε η γνωστή φράση της Λαίδης, που όλος ο κόσμος ξέρει σαν φράση της Λαίδης αλλά εσύ ξέρεις σαν κάτι άλλο, εεε, βλέπε τα περί συνολικής σου σκέψης παραπάνω, μόλις με επιβεβαίωσες με ένα ακόμα παράδειγμα...
HelenKoR"αλλα ακομα κι αν ηταν κατα λαθος το ορθογραφικο μου ..... παραπτωμα , εσυ γιατι καθεσαι και ασχολεισαι με τα λαθη των αλλων ? αλλη δουλεια δεν εχεις ? και παψε να μουρμουρας "θελω να γινω Μπαμπινιωτης στην θεση του Μπαμπινιωτη""
Δεν μουρουράω βρε Ελένη, αλλά σου επισημαίνει ένας άνθρωπος ένα λαθάκι χωρίς να σου την πει (ξαναδες πρώτη μου απάντηση) , δεν είναι και τίποτα τρομερό να πεις ένα ''ναι μωρέ αυτό'' για παράδειγμα και να συμφωνήσεις και ακόμα καλύτερα για εσένα να το γράψεις στην μνήμη σου για την επόμενη φορά να μην το ξανακάνεις, αλλά εσύ βρε Ελένη, εκεί να επιτεθείς θυμωμένη ''ΕΙΠΑΜΕ'' λες και σου θείξαμε την υπόληψη... Να ήσουν και αρχικά σωστή πάει στο διάολο αλλά ούτε καν αυτό. Δουλειές έχω πάρα πολλές, αλλά μια φορά την φράση ''δεν βρήκα χρόνο να απαντήσω'' που λένε όλα τα χωριατάκια που το παίζουν πολυάσχολοι, ε, δεν θα (σ)την πω, και ένα μήνυμα την μέρα , δόξα τω θεώ , θα (σ)το γράψω. Κακό είναι και αυτό;
HelenKoR"και γιατι αναφερεσαι στους Αλβανους ? μηπως εισαι ρατσιστης ? γιατι δεν ειπες για τους Ιταλους , Αγγλους , Γαλλους , Πορτογαλλους ?
οσο για την (υποτιθεμενη) πανεπιστημιακη μου μορφωση να σου υπενθυμισω οτι στα Πανεπιστημια δεν σε διδασκουν ορθογραφια και οτι υπηρχαν (και υπαρχουν) πολλα "μυαλα" που δεν ξερουν τελεια ορθογραφια 'Η που χαρακτηριστηκαν δυσλεκτικοι . βεβαια εγω ακομα δεν εχω παρει το πτυχιο μου (θα το παρω στα 30 μου και θα το παιζω εξυπνη :mrgreen )
:salut1
ΥΓ : ψηφιζω Τεγοπουλο-Φυτρακη"
Γιατί τι να κάνουμε τώρα, ιστορικά αυτοί είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα που δείχνει αυτό που θέλω να πω. Οι άλλοι που ανέφερες ΔΕΝ είναι παράδειγμα που να δείχνει το ίδιο πράγμα. Αν ανέφερα αυτούς που λες, το παράδειγμα ''σαν'' θα ήταν άκυρο νοηματικά. Ούυυυυτε αυτό δεν πιάνεις; Τα περί ρατσισμού κ άλλα παραμύθια της Χαλιμάς, πές τα σε κανάν άλλον, αφού ΕΣΥ ειδικά έχεις ακούσει αρκετές γλωσσολογικές και άλλες εξηγήσεις από εμένα, γιατί οι Αλβανοί είναι πιο γνήσια ελληνική φυλή από τους σημερινούς νεοέλληνες... Γιατί και εσύ και εγώ είμαστε αρβανίτικης καταγωγής... Κρίμα , τίποτα δεν συγκράτησες, τζάμπα στα είχα αναλύσει...
Πτυχίο στα 30, αφού κατάφερες να διώξεις τον μόνο άνθρωπο που σε προέτρεψε να περάσεις 3 μαθήματα σε μια εξεταστική, να πεις και ευχαριστώ αν το καταφέρεις...
Όσο για τα περί ορθογραφίας, ναι σωστά, τα πανεπιστήμια σε μαθαίνουν να πετάς, και ας μην μπορείς να περπατήσεις πριν πας σε αυτά... Σίγουρα αυτή είναι η σωστή σειρά.
Τέλος για την υπογραφή, γιατί συμπεραίνεις ότι αναφέρομαι σε εσένα;
1748 μίλια >>> http://forcev4.blogspot.gr/2017/08/1748-miles.html