Πήγα χθες στην συναυλία που διοργάνωσε το ελληνικό MTV στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Μετά τους μπλιάχ Creal και την συμπαθητική Cilmi, βγήκαν πολύ δυνατά οι Keiser Chiefs που με ξάφνιασαν ευχάριστα. Σφικτή μπάντα, με πολύ καλά δουλεμένο ήχο και πολύ καλή σκηνική παρουσία, περιορίστηκαν, δυστυχώς στα 5-6 κομμάτια κατά τις προσταγές της τηλεοπτικής μετάδοσης του event. Για τους REM, τι μπορεί να πει κανείς; Από τα πιο αγαπημένα μου συγκροτήματα της αμερικάνικης σκηνής μου έχουν χαρίσει αμέτρητες κατανυκτικές στιγμές από το πρώτο τους κιόλας άλμπουμ το 1983. Το σετ τους κράτησε 90 λεπτά μέσα στα οποία έκαναν μια γρήγορη ανασκόπηση της καριέρας τους παίζοντας κομμάτια από την εποχή του "Reckoning" (1984) μέχρι και το πρόσφατο "Accelerate". Απίστευτα δεμένη μπάντα με τον Stipe σε μεγάλα κέφια να παραδίδει μαθήματα σε εκτελεστική δεινότητα και σκηνική παρουσία.
Από τα πολύ καλά της βραδιάς, ο καλός καιρός, ο πολύς κόσμος, το καλλιμάρμαρο και ο απίστευτα καλός ήχος.
Από τα "αναγκαία" κακά, οι σαχλοί V-jays του MTV που έλεγαν την μία μπαρούφα μετά την άλλη ανάμεσα στα σετ.
Τράβηξα πάρα πολλές φωτογραφίες, αρκετές από τις οποίες είναι νομίζω πολύ καλές. Τις έκανα όλες σε ένα RAR, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.
http://www.mediafire.com/?gnkzlwtzzzm