Τ.Ε.Ο. κληση

Τ.Ε.Ο. κληση  

Από: nfot στις 28/01/2011 12:27 πμ.

Και ναι, μετα απο 10+ χρονια, δωρεαν διελευσης απο τα διοδια με μοτο, μου ηρθε η πρωτη κληση απο το Κρατικο Ταμειο Εθνικης Οδοποιϊας, για απληρωτη διελευση τον Οκτωβρη του 2010 των Μαλγαρων, κατα την επιστροφη μου απο τη συναντηση με τους Κρητικους εις τας Σερρας και των υπολοιπων Triumpher στη Δραμα.

Κομματια να γινει το εικοσαρικο, το εχω γλυτωσει πολλακις.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Re: Τ.Ε.Ο. κληση  

Από: Sprinter στις 28/01/2011 7:30 πμ.

Να ξέρεις πως τούτο είναι δημόσιο και δε τη γλιτώνεις όπως με τα ιδιωτικά διόδια.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: nfot στις 28/01/2011 7:59 πμ.

Το ξερω, το ξερω. Θα το πληρωσω φυσικα.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: denthnpalevw στις 28/01/2011 10:44 πμ.

Περνουσες ενω ειχες την πινακιδα????
παλι καλα ειναι μονο μια....
Δεν έχω υπογραφή.......

http://betform.blogspot.com/

Από: nfot στις 28/01/2011 1:26 μμ.

ΔΕΚΑ+ χρονια περναω τα διοδια με πινακιδα. Πρωτη φορα ηρθε κληση.

Από: Aris. στις 28/01/2011 1:33 μμ.

Μονο απο εκει γινεται να σου ερθει... Ολα τα υπολοιπα που γραφουν ειναι τριχες...

Με την μηχανη μονο στα μαλγαρα πληρωνω .
Πλεον ,αν δεν υπαρχει κινηση απο πισω μου , σμπρωχνω τις μπαρες και με το αμαξι... (κατεβαινω και τις σμπρωχνω με τα χερια εννοω, δεν ειμαι χολιγουντιανος )
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: Sprinter στις 28/01/2011 1:34 μμ.

ΖΜΠρώχνω είναι το σωστό
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Από: Aris. στις 28/01/2011 1:41 μμ.

οπως λεμε ΖμπουτσαΜ! ..
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: Native στις 28/01/2011 4:07 μμ.

Ποια ακριβως είναι τα αποδεικτικά στοιχεία και η ενδεχόμενη υπεράσπιση τους στο δικαστήριο αν εσυ δεν πληρώσεις?

Δηλαδή θέλω να πώ σου στείλαν και καποια φώτο μαζί?

Η επειδή έγραψε την πινακίδα σου ένας υπάλληλος αυτο τον καθιστά αξιόπιστη πηγή κι εσένα ένοχο?

Απλά προσπαθω να καταλάβω...
Είναι γλυκό το γκάζι...στο φρένο είναι η πίκρα...

Από: Sprinter στις 28/01/2011 4:13 μμ.

Δεν απαντώ άμμεσα αλλά έμμεσα στην ερώτηση σου. Αν δεν πληρώνεις αυτό γίνεται βεβαιωμένο χρόνος πρός το Δημόσιο στην οικεία εφορία σου, και ο δικαστικός δρόμος είναι ο ίδιος με όλα τα βεβαιωμένα Δημόσια χρέη.. Κοινώς... δε θέλεις να μην πληρώσεις για ενα εικοσάρικο.. Αν χρωστάς 20 μύρια τότε αλλάζει

Από: Native στις 28/01/2011 9:05 μμ.

Δίκιο έχεις...κατι μου θυμίζει αυτο...
Είναι γλυκό το γκάζι...στο φρένο είναι η πίκρα...