Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν ... ¶
Από: HelenKoR στις 11/01/2009 10:46 πμ.
α) δεν πεινούσαν
β) παραγγέλνουν
γ) μαγειρεύουν
Από: HelenKoR στις 11/01/2009 10:59 πμ.
Από: HelenKoR στις 11/01/2009 11:19 πμ.
Από: Polymhxanos στις 11/01/2009 1:39 μμ.
Από: Polymhxanos στις 11/01/2009 2:54 μμ.
Από: TRAPATONI στις 11/01/2009 4:59 μμ.
Από: HelenKoR στις 12/01/2009 5:35 μμ.
ice"Ελένη γιατί δε μαζευόμαστε προς τα κει να μας κάνεις και το τραπέζι με τις ωραίες συνταγές που ξέρεις; :lol1
"
Από: Aris. στις 31/03/2009 11:54 μμ.
Από: fethry στις 01/04/2009 10:15 πμ.
Aris."2-3 Αυγά
Ελαιόλαδο
ένα κουτάλι τις σούπας
τηγάνι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Στο ίδιο λάδι ρίχνεις και ένα λουκάνικο κομμένο σε φέτες (για να μην αργούμε , να τηγανιστεί γρήγορα)
αφού τηγανιστούν από την μια μεριά ,σε 3 λεπτά περίπου αφού το λάδι είναι ήδη αρκετά ζεστό, τα γυρνάμε και από την άλλη."
Από: HelenKoR στις 01/04/2009 11:22 πμ.
Από: Cpt. Haddock στις 01/04/2009 1:54 μμ.
HelenKoR"Μακαρόνια με σάλτσα
[...]
Για την σαλτσα τωρα :
Ψιλοκοβουμε τα κρεμυμυδια , το σκορδο και την πιπερια . Σε ενα μικρο κατσαρολακι βαζουμε το λαδι και τσιαγαριζουμε τα ψιλοκομμενα υλικα μας . Μολις μαλακωσει το κρεμμυδι προσθετουμε τον κυβο knorr . Μετα ριχνουμε την ντοματα , το αλατι και το πιπερι . Αφηνουμε να βρασουν . Στο τελος και λιγο πριν καει .... εεεε... πριν το κατεβασουμε απο την φωτια ριχνουμε λιγη ριγανι .
bon appetite
"
Από: Sprinter στις 01/04/2009 2:01 μμ.
Από: coot στις 01/04/2009 2:24 μμ.
Sprinter"Τα μυστικά που κάνουν την διαφορά:
1. Δεν παραβράζουμε τα μακαρόνια
2. Δεν τα ξεπλένουμε
3. Δεν τα σωτάρουμε
4. Οταν βγάλουμε τα μακαρόνια και τα στραγγίσουμε στο σουρωτήρι τα ρίχνουμε μεσα στο τηγάνι που γίνεται η σάλτσα, τα ανακατέβουμε λίγο και τα σερβίρουμε από εκεί.
5. Η σάλτσα θέλει ΑΡΓΟ σιγοβράσιμο. Να πάρει την ώρα της και να μη μυρίζει τοματίλα."