Aris."Bonnie , τι μοντελο ειναι ?
Γουσταρω ακτινοτες ζαντες , γουσταρω τα "ακορντεον" στις μπουκαλες , αμα μου πεις πως τα καρμπυλατερ δεν ειναι injection μασκαρεμενα , θα τρελαθω! ...jk...
Τι θα ελεγες να εβαφες τις εξατμισεις απο λαιμους , ματ μπλακ ?(too much ?) Πιστευω θα γινει και πολυ badass meanmachine που λενε και σε καποιουνου χωριο!
"
χεχεχεχχεχεχ i like u!!
ειναι μοντελακι 2008, πασαρελας brand new... η ακτινωτη ηταν το κεραΣακι στην τουρτα.. ερωτας!
τα ακορντεονακια τα εβαλα εγω..
για να γινει πιο "κακο"... για τον ιδιο λογο εβγαλα κ τα μπροστινα φλαΣ ..
καρμπυρατερ δεν διαθετομεν... ειναι μουφα το καλυμμα... απ εξω εμφανιση (κλασικ..) κ απο μεσα ανεση (ιντζεκτιοναρ.. )... εχεις φαντασια!!
για τις εξατμισεις το σκεφτομουν καιρο.. Στο χαρλει που ειχα, ειχα βαλει εναν μαυρο ιμαντα, μονο στους λαιμους.. ηταν ωραιο, αλλα ασπρισε με την θερμοκρασια.. θα το ψαξω καποια αλλη στιγμη αυτο.. προς το παρον θα βαλω τις ανοιχτες.. εντος του τρεχοντος μηνα λογικα.. λεω να μου τις κανω δωρο για τα γενεθλια μου.. αν πανε για ιουλιο, θα γινουν δωρο στην μπονιτσα για τα δικα της γενεθλια..
definitely is a badassmachine!!
για καποιο καιρο ειχα βαλει ενα τιμονακι "κλιπονατο".. cafe racer project φαση... φαινεται στις φωτο επανω... ηταν αψογο... bad to the bone..
αλλα δεν βολευει ρπμ για καθημερινη χρηση.. διαθετω κ καποια ηλικια, η μεση ζμπαραλια, ξερεις τωρα..
τωρα εχει τιμονακι απο ενα χαρλει.. κ ειναι σουπερ! σε ολο το ταξιδι ηταν τρομερα ξεκουραστο..
θα δουμε τωρα.. σιγα σιγα οι αλλαγες... we re almost broke after all...
thanks !!