Re: ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΤΑΙΝΑΡΟ ¶
Από: panos76gr στις 02/03/2013 3:30 μμ.
Theozed"Κι άλλο ένα!
Πανέμορφη Ελλάδα!
http://www.youtube.com/watch?v=AXabgycvC4Q&feature=youtu.be"
Ωραια βιντεο !!! μπραβο ρε τεο εβγε
Από: PTiger800 στις 03/03/2013 7:30 μμ.
Παντελής"Να ΕΙΜΑΣΤΕ καλά και να ΚΑΝΟΥΜΕ πάντα τέτοιες διαδρομές !!! "
Theozed"Κυνήγα το, να στρίψουμε παρέα κάποια στιγμή "
Από: Theozed στις 04/03/2013 10:56 μμ.
galileos":thumbsup: "
panos76gr"Ωραια βιντεο !!! μπραβο ρε τεο εβγε "
PTiger800"Τιμής ένεκεν, νομίζω ότι ο Τεό, ως επίσημος κινηματογραφιστής του Forum θα πρέπει να αποκτήσει χρωματάκι...
Πάντα τέτοια Τεό..."
PTiger800"Επίσης, σχετικά με την κουβέντα που είχαμε χτες περί της τοποθέτησης της κάμερας στο στήθος... Στα υπόλοιπα videακια που βλέπω στο υοθτθβε (καλό το ελληνικό ε;) μία χαρά μου φαίνεται, παρόλο που φαίνεται και η ζελατίνα του Τίγρη σου."
Από: billy the kid στις 04/03/2013 11:58 μμ.
PTiger800"Επίσης, σχετικά με την κουβέντα που είχαμε χτες περί της τοποθέτησης της κάμερας στο στήθος... Στα υπόλοιπα videακια που βλέπω στο υοθτθβε (καλό το ελληνικό ε;) μία χαρά μου φαίνεται, παρόλο που φαίνεται και η ζελατίνα του Τίγρη σου."
Theozed"Καλή λήψη έχει, αλλά τραβάει μεγάλο μέρος της μηχανής και χάνεις αρκετά μεγάλο μέρος του περιβάλλοντος τοπίου! Στην περίπτωσή μου τραβάει και σχεδόν όλο το ντεπόζιτο, μαζί με το μεγαλύτερο μέρος των χεριών μου! Ιχααααα"
Από: Theozed στις 06/03/2013 8:20 πμ.
billy the kid"Theozed"Καλή λήψη έχει, αλλά τραβάει μεγάλο μέρος της μηχανής και χάνεις αρκετά μεγάλο μέρος του περιβάλλοντος τοπίου! Στην περίπτωσή μου τραβάει και σχεδόν όλο το ντεπόζιτο, μαζί με το μεγαλύτερο μέρος των χεριών μου! Ιχααααα"
Έλα τώρα , μη κάνεις τον δύσκολο... ευκαιρία περιμένεις να μας δείξεις τα γυμνασμένα-μυώδη-στιβαρά σου χέρια... "