elastrak προβλημα ελαστικου

elastrak προβλημα ελαστικου  

  Από: fagadakis στις 27/03/2012 12:41 πμ.

καλησπερα σας.
σας κανω copy paste την επιστολη που εστειλα στην ελαστρακ μετα απο προβλημα ελαστικου ,αν δεν εχω βαλει σωστα το ποστ παρακαλω διορθωστε το.

ευχαριστω


προς ΕΛΑΣΤΡΑΚ κοιν . ΕΛΑΣΤΡΑΚ
26/3/2012 ΜΜΕ-FORUM

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Κύριοι με την παρούσα θα ήθελα να σας εκφράσω την δυσαρέσκεια μου για την αντιμετώπιση της εταιρίας σας .

κάτοχος δυο μοτοσυκλετών (TRIUMPH TIGER 1050 και DUCATI 1098 ) αποφάσισα να αντικαταστήσω τα ελαστικά στο TIGER έχοντας στο κοντέρ 12.100 χιλιόμετρα και μετά από προτροπή του κυρίου ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΥ ο οποίος έχει κατάστημα ελαστικών στο περιστέρι και είναι και ντίλερ σας τοποθέτησα τα Bridgestone ΒΤ 016 .

αν και δεν έμεινα ευχαριστημένος από την συμπεριφορά τους ,είδα όταν είχα φτάσει στα 13.900 χιλιόμετρα να έχει φθαρεί το πίσω ελαστικό στο κέντρο του και να έχει γίνει τετράγωνο.
επικοινώνησα με τον κύριο καλφόπουλο και μου ζήτησε να το δει νομίζοντας ότι είναι κάποια μικρή φθορά .
βλέποντας λοιπόν το τι έχει γίνει μου τοποθέτησε ένα μεταχειρισμένο γιατί πλέον ήταν και θέμα ασφάλειας μου και για να σταλεί στην εταιρίας σας και να το δει το τεχνικό σας τμήμα .
μετά από μια εβδομάδα η απάντηση του ήταν ότι πέρασε από το κατάστημα ο ΠΩΛΗΤΗΣ!!! της εταιρίας και η απάντηση του ήταν ότι είναι φυσιολογική φθορά .
πήγα λοιπόν στο κατάστημα του και επειδή ήταν λογικό να μην φταίω εγώ λόγο ότι και 1800 χιλιόμετρα να έκανα χωρίς να στρίψω πάλι δεν δικαιολογείτο τέτοια φθορά και ξέροντας ότι δεν έχει η μοτοσυκλέτα την υπερβολική ιπποδύναμη και βλέποντας φυσικά τα χιλιόμετρα στο κοντέρ όπως και το service Bοοκ για να διαπιστωθεί ότι δεν έχει γίνει επέμβαση στο κοντέρ, αποφάσισε να μου τα αντικαταστήσει εκείνος με δικά του έξοδα .
εγώ φυσικά δεν δέχτηκα γιατί όπως καταλαβαίνετε έχοντας στην κατοχή μου δυο μοτοσυκλέτες αξίας 40.000 ευρώ δεν μου λείπουν τα 300 για να βάλω δυο λάστιχα .
θα ήθελα όμως από την εταιρία μια άλλη μεταχείριση που θα ήταν να πάρει τουλάχιστον το ελαστικό και αφού το δει η μαμά εταιρία να αποφασίσει ποιος φταίει και ποιος όχι.
εάν κοιτάξετε στα αρχεία θα διαπιστώσετε ότι ήμουν ένας από τους καλυτέρους πελάτες σας λόγο ότι αγωνίζομαι από το 1989 με αυτοκίνητα εκ τον οποίον τα 7 χρόνια με ενιαίου τύπου που ήσασταν οι αποκλειστικοί προμηθευτές σε αυτήν την κατηγορία .
και λέω ήμουν γιατί και η μοναδική εταιρία ελαστικών στον κόσμο να μείνετε θα προτιμήσω να βάλω ξύλινες ρόδες από κάρο παρά να σας ξανά προτιμήσω .
και δεν σας κρύβω ότι θα είμαι η μεγαλύτερη δυσφήμιση τις εταιρία σας και είμαι υποχρεωμένος να δημοσιοποιήσω την επιστολή .
όπως θα καταλάβατε από τα προαναφερόμενα και σχετικός είμαι και άσχετος οδηγός δεν είμαι .
ένα μπράβο θα πω μόνο στον ντίλερ σας τον κύριο ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟ γιατί είναι ο μοναδικός που μπορεί να λέγετε ΚΥΡΙΟΣ , απλά ο άνθρωπος είναι άξιος συγχαρητήριων για τον επαγγελματισμό του και για την αντιμετώπιση του.
λυπάμαι πολύ για λογαριασμό σας .

Re: elastrak προβλημα ελαστικου  

  Από: HelenKoR στις 27/03/2012 9:27 πμ.

κύριε Φαγαδάκη είναι λογικό να είστε ενοχλημένος απο την συμπεριφορά τους. Δεν είναι λίγο στα 1.800χλμ να έχει τετραγωνίσει το λάστιχο και να σας ζητάνε αποδείξεις για το προφανές. Είναι σημάδι των καιρών... Πολλοί θα ήθελαν να γλιτώσουν τα 300 ευρώ εις βάρος κάποιων άλλων (πχ. εκάστοτε εταιρία). Να λέτε πάλι καλά που στο τέλος σας πρότειναν να σας αντικαταστήσουν τα λάστιχα με δική τους επιβάρυνση...

Τώρα για να μελετήσουν το φαινόμενο θα πρέπει, φαντάζομαι, να παρουσιαστεί το ίδιο θέμα και σε άλλους αγοραστές. Μπορεί απλώς ο Μέρφυ να σας είχε βάλει στο μάτι και να έτυχε σε εσάς κάτι τέτοιο. Αν όμως στο μέλλον παρουσιαστούν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα τότε θα αναγκαστούν να κάνουν κάτι γι'αυτό.
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Re: elastrak προβλημα ελαστικου  

  Από: dimchrist στις 27/03/2012 2:08 μμ.

Μπορείς να αποδείξεις ότι δεν έχει κάνει κανένα burn out με το συγκεκριμένο λάστιχο?
Θα πρέπει να το στείλουν έξω για να δουν κάτι τέτοιο και προφανώς βαρεθήκανε!
Καλά κάνεις και τους τα χώνεις...
Πάντως όντως πολύ λίγα χλμ. τα 1,800 για τους ελληνικούς δρόμους που δεν τρώνε λάστιχο σε σχέση με άλλους ευρωπαϊκούς.

Triple Way

Re: elastrak προβλημα ελαστικου  

  Από: fagadakis στις 28/03/2012 12:51 πμ.

HelenKoR"κύριε Φαγαδάκη είναι λογικό να είστε ενοχλημένος απο την συμπεριφορά τους. Δεν είναι λίγο στα 1.800χλμ να έχει τετραγωνίσει το λάστιχο και να σας ζητάνε αποδείξεις για το προφανές. Είναι σημάδι των καιρών... Πολλοί θα ήθελαν να γλιτώσουν τα 300 ευρώ εις βάρος κάποιων άλλων (πχ. εκάστοτε εταιρία). Να λέτε πάλι καλά που στο τέλος σας πρότειναν να σας αντικαταστήσουν τα λάστιχα με δική τους επιβάρυνση...

Τώρα για να μελετήσουν το φαινόμενο θα πρέπει, φαντάζομαι, να παρουσιαστεί το ίδιο θέμα και σε άλλους αγοραστές. Μπορεί απλώς ο Μέρφυ να σας είχε βάλει στο μάτι και να έτυχε σε εσάς κάτι τέτοιο. Αν όμως στο μέλλον παρουσιαστούν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα τότε θα αναγκαστούν να κάνουν κάτι γι'αυτό."

ο λαστιχας ηθελε να μου τα αντικαταστησει δωρεαν αλλα εγω τα πληρωσα .

Re: elastrak προβλημα ελαστικου  

  Από: fagadakis στις 28/03/2012 12:53 πμ.

σημερα με πηραν απο την ελαστρακ και μου ειπαν οτι δεν πηγε κανεις να δει το λαστιχο και θα στειλουν να το παρουν και θα μου απαντησουν μεχρι την παρασκευη και οτι μπορει να εχει γινει παρεξηγηση και εγω τους απαντησα οτι θα ενημερωσω οπου το εχω δημοσιοποιησει και θα περιμενω τα αποτελεσματα.

Re: elastrak προβλημα ελαστικου  

  Από: HelenKoR στις 28/03/2012 9:17 πμ.

Είτε ήταν ο λαστιχάς, είτε ο πωλητής της εταιρίας, κάποιος ήθελε να σας τα αντικαταστήσει. Το οτι τελικά αποφασίσατε να τα πληρώσετε εσείς ο ίδιος είναι άλλο θέμα.

fagadakis"σημερα με πηραν απο την ελαστρακ και μου ειπαν οτι δεν πηγε κανεις να δει το λαστιχο και θα στειλουν να το παρουν και θα μου απαντησουν μεχρι την παρασκευη και οτι μπορει να εχει γινει παρεξηγηση και εγω τους απαντησα οτι θα ενημερωσω οπου το εχω δημοσιοποιησει και θα περιμενω τα αποτελεσματα."


Κανείς; Μάλιστα...
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Re: elastrak προβλημα ελαστικου  

  Από: fagadakis στις 06/04/2012 10:13 μμ.

6/4/2012 προς ΕΛΑΣΤΡΑΚ
Κοιν ΜΜΕ -FORUM

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε απάντηση στην επιστολή που έλαβα στο εμαιλ μου ότι έχει ενημερωθεί ο κύριος Καλφοπουλος για τον τεχνικό έλεγχο των ελαστικών μου ,επικοινώνησα μαζί του και μου είπε ότι τον ενημερώσατε ότι είναι από χρήση .
Είναι φυσικό να μην δεχτώ αυτόν τον ισχυρισμό και θα ήθελα να το επιστρέψετε τα ελαστικά ώστε να τα προωθήσω σε κάποιο ελεγκτικό κέντρο .
Έκτος και αν τα ελαστικά σας είναι μια χρήσεως η είναι ρημάδια .
Και πλέον είμαι υποχρεωμένος να δυσφημίζω τα ελαστικά σας.
Θ α έπρεπε ακόμα να ξέρατε ότι ένας ευχαριστημένος πελάτης φέρνει άλλους δέκα πελάτες ,ένας δυσαρεστημένος πελάτης διώχνει ΕΚΑΤΟ !!!!!.

Θ.Φαγαδακης

Re: elastrak προβλημα ελαστικου  

  Από: Cpt. Haddock στις 06/04/2012 10:34 μμ.

Παντως μου έχει τυχει να τετραγωνισω λαστιχα με λιγότερα χιλιόμετρα, οδηγωντας στην autobahn/autostrada το καλοκαίρι του 2010 κατα την επιστροφη απο τα βόρεια. Ήταν εντυπωσιακα εμφανες το τετραγωνισμα και στα λαστιχα των δυο.
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."