Long Way Round - Down

Long Way Round - Down  

  Από: Gianno στις 07/09/2009 11:39 πμ.

καταπληκτικό ταξίδι με GS 1200 ADV...
2 φίλοι ο ένας γνωστός ηθοποιός κάνουν με 2 gs 2 απίστευτα ταξίδια...
το έχετε δει?
τα σχόλια σας παρακαλώ.
http://www.thehotelslist.com , all about hotels..

Re: Long Way Round - Down  

  Από: HelenKoR στις 07/09/2009 11:48 πμ.





δεν την εχω δει αλλα αν ειναι τοσο καλο οσο λες ....
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Re: Long Way Round - Down  

  Από: Gianno στις 07/09/2009 12:21 μμ.

έχει ride, τοπία, ήθη και έθιμά, λαούς διαφορετικους, ... αξίζει πραγματικά..
http://www.thehotelslist.com , all about hotels..

Re: Long Way Round - Down  

  Από: alki_viades στις 07/09/2009 12:22 μμ.

Eχω κατεβασει και τα 2, το πρωτο (round) ειναι με gs1150 και το 2ο (down) με τις 1200. To 1o μου αρεσε αρκετα περισσοτερο, το συνιστω ανεπιφυλακτα, μονο προειδοποιω θα θελετε σωνει και καλα να κανετε το γυρο του κοσμου μετα!!!

Re: Long Way Round - Down  

  Από: Gianno στις 07/09/2009 12:26 μμ.

εγώ θέλω παρέαααααααααααααα για τρελό ταξίδι..οι δικοί μου με λένε τρελό κανείς δεν με καταλαβαίνει.
http://www.thehotelslist.com , all about hotels..

Re: Long Way Round - Down  

  Από: Gianno στις 07/09/2009 12:30 μμ.

χμμμμ, τωρα που το σκέφτομαι θέλω και χρόνο και λίγα $$$
http://www.thehotelslist.com , all about hotels..

Re: Long Way Round - Down  

  Από: bonnie στις 14/09/2009 8:37 μμ.

παιδια, πολυ ωραια τα συγκεκριμενα βιβλια κ τα dvd, τα εχω διαβασει - δει, αλλα καμια σχεση!
αν ειναι να κανεις τετοιο φανταστικο ταξιδι ζωης, κ να εχεις απο πανω σου ελικοπτερα, σπονσορες, τζιπακι που σε ακολουθει με ανταλλακτικα κ αναλωσιμα, ανθρωπους γυρω σου να σε προσεχουν, λεφτα να πεφτουν απο την οποια bmw.. τοτε, που ειναι η αισθηση της ελευθεριας του ταξιδιου? που ειναι ο σκοπος, η ηρεμια κ η απολαυση οταν στο ταξιδι αυτο εξαρτασαι και κουβαλας κ αλλους, περα απο σενα κ την μηχανη σου, αντε κ τον συνταξιδιωτη σου?
ξεκινα να κανεις ταξιδι μονος.. κ οπου φτασεις.. εσυ κ η μηχανη σου..
στριβω, αρα υπαρχω...

Re: Long Way Round - Down  

  Από: desert στις 14/09/2009 11:49 μμ.

Συμφωνω με bonnie απολυτα..
Και επισεις αφου καβαλισα ενα GS εχω να πω οτι ειναι πολυ ψοφιμι σε σχεση με το Γατο, δεν εχει καθολου challenge rating στο να το οδηγησεις. Τωρα για τιποτα γεραματα (50+ ) καλο ειναι. και οποιος θελει ενα τοοσοο *ανετο* δυκικλο καλυτερα να κοιταξει να παρει κανα coupe cabrio αμαξι, θα του ταιριαζει καλυτερα.
Ποιο πολυ το κολλημα με το ονομα ειναι, ακουνε bmw και τους τρεχουν τα σαλια γιατι ετσι εχουνε μαθει απο το χωριο τους. Ελληνικη πραγματικοτης.
Aφου δεν εγινα βιομηχανος... Εγινα μηχανοβιος!

Re: Long Way Round - Down  

  Από: mixalakis στις 15/09/2009 10:44 πμ.

Ωραίο ταξίδι, αλλά με BMW ρε παιδί μου;

Re: Long Way Round - Down  

  Από: alki_viades στις 15/09/2009 11:10 πμ.

Ρε παιδια..... τις ειδατε τις σειρες;

Πρωτα απ'ολα οι ανθρωποι ζητησαν απο την ΚΤΜ μηχανες και δεν τους τις εδωσαν γιατι πιστευαν πως δεν ηταν ικανοι να βγαλουν το ταξιδι!

Μετα πηγαν στην BMW που τους εδωσε τις 1150 , για την πρωτη σειρα, το long way round. Στην 2η φυσικα τους εδωσε το νεοτερο μοντεολο , το 1200.

Το συντριπτικα μεγαλυτερο μερος τους ταξιδιου στο round , το εκαναν οι 2 τους με τον καμεραμαν σε μια 3η bmw. Σε μερικα σημεια απλα ηταν αδυνατο να περασει μηχανη, ακομα και τα τζιπ, και τα φορτωσαν ολα σε φορτηγα ντοπιων. Στο down ηταν πολυ περισσοτερο μαζι με τα τζιπ και ηταν πιο πολυ προσανατολισμενο να δουν αξιοθεατα, να επισκεφτουν χωρια που ειχαν γινει σφαγες, κτλ - γι'αυτο και το down κατα γενικη ομολογια ειναι υποδεεστερο του round.

Γενικα ομως σας φαινονται πολυ ευκολα αυτα,ε; Για εσας δηλαδη θα αξιζε μονο αν ησασταν ολομοναχοι και φτανατε μεχρι πχ το Κιεβο;

Και"τα λεφτα να πεφτουν απο την οποια bmw" τι σας πειραξαν; Τοσοι και τοσοι εχουν κανει παρομοια ταξιδια, ολοι χρειαστηκαν σπονσορες! Κι οταν αρχιζεις τετοιο project γινεσαι συνεργος πια με τον βασικο προμηθευτη σου (τη BMW εδω) δεν αγοραζεις απλα κατι και αντε γεια!

Και το "GS που ειναι πολυ ψοφιμι σε σχεση με το Γατο" που κολλαει; Παει ο γατος εκει που παει το GS; Οχι βεβαια, και το αντιστροφο - αλλο η μια μηχανη, αλλο η αλλη. Εχετε μπερδευτει μου φαινεται απο την ελλαδα που 9/10 τις εχουν και τις 2 για την καφετερια κι εχετε ξεχασει τι κανει για τι!

Και τελος παντως ξεκολλατε μ'αυτο το κομπλεξ με τις BMW! Διαχωριστε το μαλακα που γουσταρει τον ελικα μ'αυτον που γουσταρει το οχημα!


FYI, ειχα το Duke II για 4 χρονια και ποτε BMW, μη νομιζετε πως ευλογαω τα γενια μου.

Re: Long Way Round - Down  

  Από: Gianno στις 15/09/2009 11:48 πμ.

θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου φίλε μου. ότι χορηγούς και βοήθειες και να έχεις θέλει @@ να για να κανεις αυτό το ταξίδι.δεν σε σκεπάζει η bwm για να κοιμηθείς το βράδυ να γλιτώσεις το χιόνι και την βροχή ή το κριό, ούτε σε ξεκουράζει από 500χλ+ την ημέρα σε δρόμους που δεν υπάρχουν. εγώ την χάρηκα την σειρά (ιδιαίτερα το round) γιατί ήταν αναπάντεχο και λιγότερο προβλέψιμο απο το down. όσον άφορά την ktm δεν πιστεύω με τίποτα ότι θα την πάλευαν σε αυτές τις κακουχίες και για αυτό το λόγο κόλλησε και η εταιρία.
http://www.thehotelslist.com , all about hotels..

Re: Long Way Round - Down  

  Από: bonnie στις 15/09/2009 6:35 μμ.

δεν διαφωνω μαζι σου, ουτε ειμαι κατα των bmw ή ktm ή οτιδηποτε αλλο..
η "ενσταση" μου ηταν στον σκοπο κ στην ουσια του ταξιδιου..ή μαλλον για την ακριβεια, στον αρχικο σκοπο.
αν διαβασεις, θα δεις οτι αρχικα ονειρο του τυπου, ηταν ενα ταξιδι για το ταξιδι, για την ελευθερια, για την ολη ιδεα του μοτοσυκλετισμου, κ οχι για τους σπονσορες, την bmw, τους τηλεθεατες, τους αναγνωστες.. θεωρω οτι αυτο προεκυψε επειτα, μετα τις οικονομικες δυσκολιες που λογικο ηταν να προκυψουν.
δεν κατακρινω την προσπαθεια, απλα θεωρω οτι απεχει απο αυτο που εγω εχω στο μυαλο μου ως ταξιδι με μηχανη μεχρι εκει που αντεχει η ψυχη μου..
στριβω, αρα υπαρχω...