haris"Φυσικα για να κανουμε κουβεντα τα εγραψα. Αυτες οι συζητησεις ειναι οι πιο ενδιαφερουσες..
Ο σουβλαντζης τα καταφερνει μια χαρα και μονος του!! δεν χρειαζεται υποστηριξη. Σε βρισκω παντως κι εγω προκλητικο σε πολλα ποστ σου..
Α! και τον φιλαρακο μου απο φωτογραφιες τον γνωριζω μεχρι στιγμης και απο τα λεγομενα του.. Με σενα εχουμε παει και βολτα."
αν ειναι ετσι η μια χαρα πως είναι οι δυο τρομάρες ηθελα να ξερα
εγω εκρινα απο την υποστηρικτική και ελαφρως ειρωνική τοποθέτηση σου , το αν τον γνωρίζεις ή όχι προσωπικά είναι δικό σου θέμα. Προκλητικός είμαι εκεί που χρειάζεται και όταν πρέπει, ποτέ άλλοτε
Κλείνουμε τον κύκλο (μεχρι νεοτέρας ;-) κ συνεχίζουμε την ενδιαφερουσα κατα τα αλλα συζητηση.
λεγαμε λοιπον για τις διαφορές και τις βελτιώσεις. Οπως σου ειπα ειναι καλο να διαβαζουμε προσεκτικα το post πριν κρίνουμε. Για παραδειγμα:
- διαβασες πουθενα να λεω οτι ο κινητηρας του 1050 ειναι κακός? εφοσον καναμε και βολτα θα θυμασαι πολυ καλα οτι αυτόν έχω
και ειμαι ενθουσιασμένος. Εγραψα αναμενόταν και οχι ανέμενα . Και οταν λεω αναμενόταν εννοώ γενικά. Αν ψαξεις λίγο στα φορουμ και site του εξωτερικού θα το διαπιστώσεις αν δεν το γνωρίζεις. Προσωπικά λοιπον ουδόλως ενδιαφέρομαι αν εχει τον 1050 ή τον 1821, συζητηση κανουμε .
- αναφερεις οτι επασχε το προηγουμενο σε οδηγική συμπεριφορά σε σχέση με αλλα μοντέλα της εταιρείας ? Μπορείς να το διευκρινήσεις ? και τωρα ας πουμε με το νεο μοντελο διορθωθηκε ? εγω που το ζω το τελυταιο χρονικο διαστημα μπορω να σε πληροφορησω οτι η συμπεριφορα του ειναι αριστη. Το αν τη βελτιωσαν ακομη περισσοτερο ειναι ενα αλλο ζητημα, παντως να επασχε δε νομιζω.
- ναι, θεωρω οτι καποιες απο τις αλλαγες ειναι σημαντικές αλλα η σημαντικότερη αλλαγη που μπορει να κανει μια εταιρεία σε ενα μοντελο ειναι και νομιζω θα συμφωνησεις στο μοτερ . Για παραδειγμα ριξε μια ματια στο Tuono V4 και θα διαπιστωσεις τι σημαινει (αντικειμενικα) ριζική ανανεωση.
-ειναι και τα δυο πανομοιοτυπα πλην των φωτιστικών σωματων ειπες? το ειδες απο κοντα, τα εστησες διπλα διπλα και το πιστευεις αυτο? αν ναι δεν εχω να απαντησω κατι περαν του οτι επειδη τα εβαλα διπλα και τα παρατηρησα θεωρω οτι οι διαφορες τους οπτικα ειναι μεγαλες.
- ποιο ειναι το Νο1 χαρακτηριστικό που σκεφτοσουν ή προσεχες οταν ακουγες ή εβλεπες speed triple αν οχι τα ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ φαναρια? συμφωνείς ή διαφωνείς? να τι εννοω οταν λεω οτι χαθηκε το σημα κατατεθέν. και να το λεγα μονο εγω, εδω βοά ο τοπος απο τα παραπονα των κατόχων και μη
- με ρωτας που ειδα οτι μοιαζει με ducati κλπ οταν εσυ ο ιδιος αναφερεις οτι η ουρα σου θυμιζει monster? καλο ειναι να θυμασαι τι γραφεις..
- το μυωδες στυλ δεν ειναι μονο η μπροστινη επιφανεια αλλα η αισθηση που αποκομιζεις κοιτωντας το απο ολες τις πλευρες. Το προηγουμενο (γνωμη μου) ειχε τις σωστες γωνίες και καμπυλες, το νεο ειναι πρησμενο εκει που δεν πρεπει (ντεποζιτο- καρουμπαλο), σκεπασμενο εκει που δεν πρεπει (απαισια πλαστικα) βαμμενο με ενα απαισιο χρωμα στα πηρούνια και μονο η ζαντα ειναι ωραιοτερη.
αυτα
the road is made clear when viewed from above..