Re: ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΜΟΤΟ ¶
Από: maddog στις 26/09/2012 9:06 μμ.
Cpt. Haddock"maddog"[[...]ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ
δηλ. θα χρειαζεται δηλωση 10000ευρο για να εχεις στην κατοχη σου ενα TIGER 1050???
Παμε καλα???????????? "
Ο Πολυμηχανος εκανε πλάκα (ειναι φανερο στο κείμενο)
Απο την αλλη βέβαια, όταν έχεις στην κατοχη σου ένα όχημα αξιας 11,000 ευρω με ετησια έξοδα αλλα 2,000 περίπου, λογικο δεν ειναι να πρέπει να έχεις και τα αντιστοιχα εισοδήματα να το υποστηρίξεις;
Εκτός εαν εχεις αδήλωτα εισοδήματα, το οποιο σημαινει οτι φοροδιαφεύγεις, στο οποίο και στοχεύει η λογικη του τεκμηρίου.
Εδω να ξεκαθαρίσω οτι ειμαι αντιθετος με το όλο σύστημα του "τεκμαίρεται ότι..." (τεκμηριο), το οποίο βγαινει απο την αδυναμια παταξης της φοροδιαφυγης."
Λοιπον ακου να μαθαινεις...εχω στην κατοχη μου ενα RAV4 2000κυβικα.κανω 4-5000χλμ το χρονο.πληρωνω τελη κανονικα ασφαλεια κανονικα.εχω δικαιολογησει την κτηση του κανονικα ,τωρα που λογο της γαμ...ης κρισης τους το εισοδημα μου εχει μειωθει στα μισα ερχονται και μου βαζουν τεκμιριο διαβιωσης 8800ευρο....αυτο σημαινει οτι εχω αδηλωτα εισοδηματα η φοροδιαφευγω η ειμαι διευθαρμενος??????? αν ηξερα οτι θα γινοταν αυτο θα εριχνα 35000 για ενα κουτι που τωρα με το κολοσυστημα τους δεν πιανει στην αγορα ουτε 10000?????