Polymhxanos"Πρώτον ΑΣΧΕΤΟ (στατιστικά ανεξάρτητο που λέμε) και
Δεύτερον, μην μου βάζεις λόγια στο στόμα μου και διάβασε το νόημα αυτού που έγραψα και ότι ότι εσύ πήγες και κατάλαβες με όλες σου τις δυνάμεις. Να στο κάνω και λιανά, γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία: ΔΕΝ είπα ότι εγώ πιστεύω ή δεν πιστεύω την οποιαδήποτε πρόταση, είπα ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ και ψάχνετε θεωρίες συνομωσίας για κάτι που δεν έχει και κανένα σοβαρό νόημα στην τελική, ένα show είναι...
Α, και η ΠΙΣΤΗ σαν έννοια δεν χρειάζεται απόδειξη, η ΓΝΩΣΗ το κάνει αυτό."
έχεις ταλέντο να προσβάλλεις τον κόσμο γιατί θεωρείς τον εαυτό σου πολύ ανώτερο...
καλό είναι να έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά υπάρχει μια λεπτή γραμμή που αν την ξεπεράσεις, μεταμορφώνεται σε αλαζονεία και είναι ιδιαίτερα εκνευριστική...
δεν ξέρεις τις δυνάμεις μου γιατί δε χρησιμοποιώ το forum για να επιδείξω γνώσεις και να εξασκήσω τη ρητορική μου... αλλά κι αυτό να έκανα, δεν είναι δυνατόν να με κρίνεις απο 2-3 κουβέντες στο internet που ως επί το πλείστον αποτελόυν ανταλλαγή γνώσεων/απόψεων για μηχανάκια, καθώς και κουβέντες για χαβαλέ... οπότε τα σχόλια τέτοιου τύπου άστα για τους γνωστούς/φίλους σου...
επίσης, δε χρειάζεται να παίζεις με τις λέξεις και να το παίζεις ακριβολόγος όταν εσένα σε συμφέρει γιατί όπως θα έχεις παρατηρήσει στην πραγματική σου ζωή, κάθε λέξη μπορεί να έχει πολλές έννοιες και να χρησιμοποιέιται ποικίλοτρόπως... στη συγκεκριμένη περίπτωση, επειδή δε μιλάμε για αξιώματα και θεωρήματα, αλλά για τυχαίες μ@λ@κίες του clarkson, θέλω απόδειξη για να
πιστέψω αυτά που λέει ώστε αυτά να μετατραπούν σε
γνώση μου... βρίσκεις κάποιο λάθος?
στο μόνο που συμφωνούμε είναι οτι το show όντως δεν είναι κάτι το ουσιαστικό, αλλά εδώ κουβέντα κάνουμε... αν εσύ το θεωρείς ανάξιο λόγου και κατώτερο του τρανού σου επιπέδου, να μη συμμετέχεις χαρακτηρίζοντας ανάιτια τον κόσμο...