Aprilia Tuono V4 R

Re: Aprilia Tuono V4 R  

Από: redfoot στις 28/04/2011 1:39 πμ.

και για 167 ψωράλογα ?
το βιντεακι παντως πολυ ωραιο, σε βαζει στη μπρίζα
the road is made clear when viewed from above..

Από: bonnie στις 28/04/2011 1:41 πμ.

redf"και για 167 ψωράλογα ?
"

..μουλαρια λεμε...
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: ATN PANOS στις 04/05/2011 4:35 μμ.

θα εχει και μικρη καταναλωση............................σταματημενο
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: johnygalan στις 04/05/2011 9:30 μμ.

Aν και γενικά δεν μου αρέσουν τα γυμνά... αυτό το βρίσκω πανέμορφο
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: vagtyrp στις 04/05/2011 9:42 μμ.

johnygalan"Aν και γενικά δεν μου αρέσουν τα γυμνά... αυτό το βρίσκω πανέμορφο "

εσύ να κάτσεις φρόνιμος και....ντυμένος

έχουμε και την ιταλία του χρόνου εεεεεεε;;;;;;;;

Από: Polymhxanos στις 04/05/2011 9:50 μμ.

Γιατί το λέτε ''γυμνό'' μερικοί;

Εδώ το παλιό V2:

και εδώ το νέο V4:

Βλέπετε εσείς τίποτα το ''γυμνό''; Φαίνεται κανά μοτέρ; Απουσιάζουν fairings και πλαστικα;

Γυμνές λέγονται μοτό σαν τις παρακάτω:

στις οποίες απουσιάζουν πλαστικα και fairings, κατά κανόνα το φανάρι είναι τοποθετημένο πάνω στο πηρούνι και στρίβει μαζί με αυτό, και ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ.

Κατά τα άλλα και επί του θέματος, ωραίο ίσως σαν ήχος και τεχνολογία, αλλά δεν ξέρω σε τι αγοραστικό κοινό ακριβώς απευθύνεται. Είναι ακριβό σε δύσκολες πια εποχές, δεν έχει καμία μεταπώληση, είναι ιταλικό, υψηλού κόστους χρήσης και επιδόσεων, δεν κάνει για πρακτική-καθημερινή μοτό, δεν είναι όμως και SS... Ξέρω κι εγώ... μοτοσυκλέτα που θα πάρει κανείς μόνο και μόνο για το γούστο του, πολύ εξειδικευμένο ρε παίδες, πόσοι θα το πάρουνε;
1748 μίλια >>> http://forcev4.blogspot.gr/2017/08/1748-miles.html

Από: sinister στις 04/05/2011 10:03 μμ.

Πηγα και το ειδα απο κοντα το μηχανακι,το APRC εχει 13900 με το κλειδι στο χερι ενω το απλο κανενα χιλιαρικο πιο φθηνο. Νομιζω ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σε γυμνο κ σε τετοια τιμη. Αναμενεται συντομα να μας το δωσουν κ για test drive!
Δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε η ποιοτητα των πλαστικων,μαλλον πληρωνεις μοτερ κ πλαισιο κ τα αλλα ερχονται σε δευτερη μοιρα,πραγμα που πιστευω οτι θα συμβει στην πρωτη βολτα μιας κ τα 167 αλογα με ολα τα ηλεκτρονικα καλουδια θα σε αφησουν με ενα χαμογελο σαν του joker

Οσο για το αν τα tuono ειναι γυμνα ή οχι ξερουν καλυτερα αυτοι που τα καβαλανε κ τρωνε το ξυλο απο τον αερα,αν τωρα μερικοι εχουν μυωπια κ δεν βλεπουν το μοτερ τι να πω,να βγαλουμε τα ψυγεια για να φανει καλυτερα?.Εγω το ειδα κ μαλιστα με χαλασε πολυ που ειναι μαυρα τα καπακια κ ασημι το μπλοκ.
http://www.mrbike.gr/website/o-pagkos/A ... fotos.html

Από: dimchrist στις 04/05/2011 10:58 μμ.

Δε το λες φθηνό αλλά αν έφευγα ποτέ από τα κλιπ-ονς η επιλογή του φαντάζει μονόδρομος. Το μόνο που με χαλάει είναι η αντιπροσωπία της Aprilia. Τίποτα άλλο.
Το μοτερ κρίνοντας από το rsv4 είναι φανταστικό. 167 άλογα από V4!...
Από τον εξοπλισμό ειδικά στην πλούσια έκδοση APRC (Aprilia Performance Ride Control) των 14κ ευρώ δεν λείπει τίποτα. Θα βρεις ότι θες:
-μονόδρομο
-τρεις χάρτες T (track), S (sport) and R (road)
-anti-wheelie control (ελπίζω να απενεργοποιείτε )
-quickshifter
-πλήρως ρυθμιζόμενο πίσω αμορτισέρ Sachs
-δαγκάνες brembo
-launch and traction control
Δε θες τίποτα άλλο.

Triple Way

Από: krysta στις 04/05/2011 11:14 μμ.

dimchris".............. Το μόνο που με χαλάει είναι η αντιπροσωπία της Aprilia. ..................
"

επειδή έχω να κάνω και με τις δύο αντιπροσωπείες...πίστεψέ με τα ίδια χάλια έχουν...απλά σε κάποια σημεία η μια είναι χειρότερη και η άλλη καλύτερη και το ανάποδο..! καμία δεν είναι από τις δύο συνολικά καλύτερη από αυτά που βλέπω ...
"diobo'...!"

Από: doohan στις 04/05/2011 11:20 μμ.

....
[size=200:29gvu26k]ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:49, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: sinister στις 04/05/2011 11:35 μμ.

Η αληθεια ειναι οτι για να κρατησουν την τιμη τοσο χαμηλα εκαναν καποιες οικονομιες οι οποιες το κανουν να δειχνει "φθηνιαρικο",κουμπωμα πλαστικων, αυτοκολλητα κ κατι λεπτομερειες,βεβαια το μηχανακι ειναι ετοιμο για να κανει παππαδες κ καγκουριλικια,θα το αγοραζα με κλειστα ματια αν δεν χρειαζοταν να πουλησω το δικο μου.
Απλα πιστευω οτι οι εταιρειες προκειμενου να κανουν πωλησεις ριχνουν τις τιμες εις βαρος της ποιοτητας. Η αληθεια ειναι οτι απο εταιρειες οπως η triumph aprilia ducati bimota περιμενεις απλα το τελειο,κ αυτο που με χαλαει ειναι οτι το νεο τουονο θα μπορουσε να βγει σε τετοια τιμη αλλα με την εττικετα μιας αλλης εταιρειας του ομιλου Piaggio.
Ας το εβγαζε σαν απριλια με περισσοτερα λεφτα κ αψεγαδιαστο. Ειναι ανοητο να ειναι ολοκληρη η μοναδα του aprc σε κοινη θεα κ σε στατικη πτωση απο αριστερα να κινδυνεύεις να θελεις αντικατασταση.Ειναι καποιες λεπτομερειες που κανουν τη διαφορα αλλα οι εταιρειες πλεον κοιτανε μονο τις πωλησεις,κ αν κρινω απο την aprilia hellas το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να κοιτανε νουμερα,πως ειναι δυνατον να εισαι manager σε τετοιες εταιρειες κ να μην εχεις καβαλησει ποτε μηχανη?
http://www.mrbike.gr/website/o-pagkos/A ... fotos.html