Μετά από παρότρυνση του γνωστού λαστιχά στη Μιχαλακοπούλου έβαλα κι εγώ τα SportSmart 2 στο ST μου.
Να πω πρώτα οτι πριν φορούσα πάλι Dunlop αλλά τα D211 GP Racer τα οποία ναι μεν το καλοκαίρι ήταν απολαυστικότατα αφού ερχόντουσαν γρήγορα σε θερμοκρασία λειτουργίας, το δε χειμώνα ήταν κουτσουρα και ακόμα περισότερο τώρα προς το τέλος τους.
Ηθελα λοιπόν ένα λάστιχο με πιο μαλακό σκελετό. Οι βασικοι υποψήφιοι, Pirelli Dragon Supercorsa (λογω χαμηλης τιμης αλλά και σταθερής αξίας στις επιδόσεις), Pirelli Diablo Rosso II (είχα βάλει παλιότερα το Ι και ήμουν πολύ ευχαριστημένος σε κάθε διαδρομή) και κάπως σκεπτικός για να ξαναβάλω D211 GP Racer για το δρομο.
Τελικά με έπεισε και έβαλα τα SportSmart 2. Μέχρι στιγμής δεν έχω βγάλει πολλά συμπεράσματα αφού έχω οδηγήσει μόνο πόλη, αλλά είναι σαφώς πιο άνετο από τα GP Racer λογο μαλακότερου σκελετού και το μπροστινό φαινεται να κρατάει άψογα στο φρενάρισμα σε στεγνό αλλά και στο ελαφρώς βρεμένο από τη σημερινή ψιχάλα. Διαβαζει δε τόσο καλά το δρόμο, που στη Βασ. Σοφίας πάνω στη διαχωριστική που είναι παχιά η μπογιά το νοιώθεις να θέλει να αλλάξει πορεία σε σημείο που με άγχωσε.
Για το πίσω δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα αφού πέρα από το κέντρο του, ούτε η "κόλλα" από το εργοστάσιο δεν εχει φύγει
Νεότερα όταν πάμε καμιά βόλτα...και τώρα με μίζα φτιαγμένη και κανούρια "παπά" που θα πάει...θα πάμε...
http://www.youtube.com/watch?v=trYd_l0tFbs
I fear you have mistaken me for someone who gives a shit