Αγαπητέ alexandros.s.
Μιλάμε για ένα μοντέλο που "τα έσπασε" σε πωλήσεις.
Προφανώς από μόνο του το γεγονός δεν συνιστά εγγύηση ότι πρόκειται για την καλύτερη μηχανή στον κόσμο
(Υπάρχει και σχετικό ανέκδοτο με τον ιδιοκτήτη Zastava που σχολιάζει την ferrari που δεν πολυκυκλοφορεί και άρα δεν είναι καλή η μάρκα)
Παρ' όλα αυτά η πολυαναμενόμενη απάντηση της Suzuki δεν νομίζω οτι καλύπτει 100% τις απαιτήσεις της κατηγορίας την ίδια ώρα που μηχανές στα αντίστοιχα χρήματα (1000€ πάνω - κάτω) πολλών εταιριών αναπροσαρμόζουν πλήρως τα σχέδιά τους.
Η Honda για παράδειγμα με το Crossrunner έκανε μια εξαιρετικά φιλότιμη προσπάθεια να παρουσιάσει κάτι καινούριο μετά το Transalp. Και είτε διαφωνεί είτε συμφωνεί κανείς, η κατηγορία των on-off μοτοσυκλετών αλλάζει, γίνεται ακόμα πιο άνετη και σίγουρα πιο γρήγορη.
Το να είναι αργό ένα αυτοκίνητο ίσως να μην πειράζει κάποιον που το αγοράζει γιατί δίνει μεγαλύτερη σημασία στην ασφάλεια, το design, την άνεση της οικογένειας και ένα σκασμό άλλους λόγους.
Το να είναι αργή μια μηχανή, προσωπικά το θεωρώ εξαιρετικό μειονέκτημα αφού προορίζεται προφανώς για διασκέδαση.
Έτσι την ίδια ώρα που υπάρχουν το Crossrunner800, τo Gs800 και το Τ800, μοιραία τα Versys και Vstrom μοιάζουν παλιά και εξαιρετικά αργά.
Η απάντηση της Suzuki στην νέα αυτή πρόκληση προσωπικά δεν με πείθει
Y.Γ.
Για όσους βιαστούν να βγάλουν συμπέρασμα για το post μου
η απάντησή μου αφορά κυρίως στο
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις.
Ζαν-Ζακ Ρουσσώ