Re: Triumph Thruxton SE 2010 ¶
Από: johnygalan στις 14/01/2010 7:58 μμ.
bonnie"semitar"Πολυ ομορφοι οι καινουργιοι χρωματισμοι...
Ως ιδιοκτητης thruxton εχω να πω οτι η μηχανη εχει καταπληκτικη αισθηση ειτε παρατηροντας την ειτε οδηγωντας την.Φθηνια δεν μπορεσα να εντοπισω οπτικα ουτε εγω ουτε οσοι σταματουν να τη χαζεψουν μοτοσυκλετιστες εμπειροι και μη.Και γενικοτερα, η αισθηση που μου δινει μεχρι τωρα,γιατι 1 μηνα και κατι την εχω ειναι το αντιθετο της φτηνιας.Επισης χαιρομαι να μου πιανουν τον κωλο οταν προκειται για κατι που δεν το παιρνω απλα επειδη το εχει κι ο γειτονας,εχει φθηνα ανταλλακτικα,παει τον κωλο του...και αλλα συναφη, αλλα με συγκινει και με κανει να χανω τον υπνο μου ανυπομονωντας για ακομη μια βολτα.Η μηχανη αυτη ειναι για λιγους και αυτο ειναι προφανες.Αλλη θα την βρουν μαπα,ρετρο και φτηνοσιδερα οπως λεει ο φιλαρακος πιο πανω και αλλοι θα ψαχνουν δικαιολογιες για να παθαινουν την πλακα τους με δαυτην οπως εγω!Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..."
λιγοι ειμαστε οι classic εδω .. χιχιχι
να το χαιρεσαι κ να το αγαπας το μοτορι σου, νιωθω ακριβως οπως κ εσυ! "
Σωστοί οι classic μπορεί και εγω να μην συμφωνώ με την φιλοσοφία αυτών των μηχανών, αλλά όπως λέει και ο φίλος semitar και η φίλη bonnie οι μηχανές αυτές είναι για λίγους