riplepower"Πηγα λοιπον σημερα βολτα κ δεν μπορω να πω οτι είδα κατι διαφορετικο.το τιμονι πιστευω ειναι π κανει την διαφορα.......
@tharis και εγω νεροσωληνα το ελεγα! μλκια της Τ που αυτο το τιμόνι το έχει μονο στο R και το Speed."
Μολις αλλαξα και γω το τιμονι με ενα rizoma(ευχαριστω και παλι gus) ..Οντως το παλιο ηταν νεροσωληνα!!!
Οδηγαω πλεον με ''καμαρι'' οχι μονο για το καινουριο fatbar,αλλα και γιατι μαζι με τα καβαλετα η διαφορα ηταν μεγαλη για την μεση μου και για την ανεση γενικα σε μια χαλαρη βολτα τουλαχιστον!!!!
Το θεμα που προεκυψε ομως ειναι οτι τωρα φαινεται ποσο στραβο ειναι το τιμονι προς τα δεξια!!!...
Και δεν φταιει το τιμονι αλλα η πλακα!!!Ηταν απο το εργοστασιο ετσι και οταν το πηγα στον αντ/σωπο μου ειπε πως ειναι μια χαρα...Τωρα ομως που μεγαλωσε το τιμονι η διαφορα ειναι πιο εντονη!
Το πηγα σε εναν δικο μου μαστορα πριν λιγο και οντως το προσεξε.Μου ειπε πως θελει ζυγοσταθμιση η πλακα στην οποια επανω εδραζονται τα καβαλετα.Θελει δλδ εξουσιοδοτημενο.
Ελπιζω να μην εχω μανουρα λογω αλλαγης τιμονιου με την εγγυηση αν και δεν πιστευω να χρειαζεται σημαντικη δουλεια..
Το γραφω για να το εχουν υποψη τους μελλοντικοι αγοραστες και τα παληκαρια στις αντιπροσωπειες!!!