Επισκευή ρεζερβουάρ ¶
Από: SpirosXC στις 13/07/2011 9:08 μμ.
Πολύ μικρό λακουβάκι στο τεπόζιτο...
Δεν είναι σε νεύρο και μάλλον επισκευάζεται με βεντούζα...!
Από: sinister στις 21/07/2011 10:09 μμ.
Από: Cpt. Haddock στις 22/07/2011 8:58 πμ.
sinister"Γιατί δεν Κανεις το κόλπο με το ζέσταμα κ απότομο πάγωμα με σπρευ αέρα ή διοξείδιο. Απλά πρόσεχε το τεποζιτο να είναι άδειο κ Καλο θα είναι να το έχεις βγάλει απο το μηχανάκι. Αν φοβάσαι να το ζεστανεις Αστο να το κάψει ο ήλιος μιας κ τις τελευταίες μέρες ζεματαει κ ριχτου μετα το παγωμένο αέριο."
Από: gran tiger στις 22/07/2011 10:47 πμ.
Cpt. Haddock"sinister"Γιατί δεν Κανεις το κόλπο με το ζέσταμα κ απότομο πάγωμα με σπρευ αέρα ή διοξείδιο. Απλά πρόσεχε το τεποζιτο να είναι άδειο κ Καλο θα είναι να το έχεις βγάλει απο το μηχανάκι. Αν φοβάσαι να το ζεστανεις Αστο να το κάψει ο ήλιος μιας κ τις τελευταίες μέρες ζεματαει κ ριχτου μετα το παγωμένο αέριο."
Εσυ θα το έκανες αυτό μόνος σου σε μηχανάκι που μόλις έχεις αγορασει;
Σπύρο, πήγαινε απο τον Σάκη Κοντη να του το δειξεις να σε κατατοπισει. Δες τη διεύθυνση του εκει που έχουμε καταγράψει τα συνεργεία "
Από: sinister στις 22/07/2011 2:48 μμ.
Cpt. Haddock"sinister"Γιατί δεν Κανεις το κόλπο με το ζέσταμα κ απότομο πάγωμα με σπρευ αέρα ή διοξείδιο. Απλά πρόσεχε το τεποζιτο να είναι άδειο κ Καλο θα είναι να το έχεις βγάλει απο το μηχανάκι. Αν φοβάσαι να το ζεστανεις Αστο να το κάψει ο ήλιος μιας κ τις τελευταίες μέρες ζεματαει κ ριχτου μετα το παγωμένο αέριο."
Εσυ θα το έκανες αυτό μόνος σου σε μηχανάκι που μόλις έχεις αγορασει;
"
Από: Cpt. Haddock στις 22/07/2011 3:08 μμ.
sinister"
Εσυ θα προτιμουσες να στο κανει καποιος αλλος?
εμενα εχει πλαστικο τεποζιτο acerbis btw ,απο το να μου το στοκαρουν κ να μου πουν οτι το εφτιαξαν ή να κανουν αυτο ακριβως που ειπα κ να πληρωσω γ@μστκα ναι θα το εκανα.
Υπαρχει κ πιο hardcore τροπος αλλα αν μερικοι φοβουνται να ριξουν αερα στο μηχανακι τους σιγα μην πιασουν λοστο!
http://www.youtube.com/watch?v=zfRya_ke ... re=related"
Από: sinister στις 22/07/2011 3:50 μμ.
Από: sinister στις 22/07/2011 9:16 μμ.
Από: johnygalan στις 22/07/2011 11:15 μμ.
sinister"Απο τις 13 ιουλιου που ρωτησε το παιδι για το πως θα το φτιαξει, θυμηθήκατε σημερα καποιοι πονηροι να πειτε την εξυπναδα σας κατω απο το δικο μου ποστ.Ολες αυτες τις μερες γιατι δεν ειχατε πει κατι? "